Μεγέθυνση δείκτη τιμών για μετα-εμπόριο 4Table Of Contents:

  1. Μεγέθυνση δείκτη τιμών για μετα-εμπόριο 4
  2. Οφέλη από τη χρήση του δείκτη μεγεθυσμένης τιμής για το MT4

Ο μεγεθυμένος δείκτης τιμών για το MetaTrader 4 είναι ένας πολύ απλός αλλά χρήσιμος δείκτης που χτίστηκε για έναν μοναδικό λόγο. αυτός ο δείκτης τιμών χτίστηκε για να βοηθήσει τους εμπόρους να δουν ακριβώς πού βρίσκεται η αγορά σε δεδομένο χρονικό σημείο. Αυτό σημαίνει ότι σε οποιαδήποτε στιγμή ο έμπορος κοιτάζει την πλατφόρμα συνομιλίας του, ο Έμπορος θα γνωρίζει ακριβώς ποια τιμή διαπραγματεύεται το ζεύγος νομισμάτων ή τα εμπορικά περιουσιακά στοιχεία. Η χρήση αυτού του δείκτη είναι πολύ σημαντική για πολλούς λόγους και ορισμένες από αυτές περιγράφονται παρακάτω.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Οφέλη από τη χρήση του δείκτη μεγεθυσμένης τιμής για το MT4

Η χρήση του μεγεθυσμένου δείκτη τιμών για το MetaTrader 4 είναι πολύ σημαντική ειδικά για τους εμπόρους που κοιτάζουν σε πολλά γραφήματα ταυτόχρονα κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης. Μερικές φορές όλοι αυτοί οι έμποροι πρέπει να δουν είναι ακριβώς όπου η τρέχουσα τιμή είναι και όχι πολλή σάρωση οθόνης. Αυτός ο δείκτης τους δίνει τη δυνατότητα να δουν αμέσως με μια ματιά τι βλέπουν οι τρέχουσες τιμές να το σταματήσουν σε αντάλλαγμα διατηρώντας τον Οργανισμό οργανωμένο και τον επιτρέπει να εξετάσει αμέσως όλα τα άλλα ζεύγη και τα νομίσματα που μπορεί να παρακολουθεί επίσης.

Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος για τη χρήση του δείκτη τιμών μεγεθυντών για το MetaTrader 4 είναι να δώσει στους εμπόρους μια γρήγορη εικόνα της αγοράς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εκείνους τους εμπόρους που μάλλον εμπορεύονται ειδησεογραφικά γεγονότα ή που πρέπει να δουν τι κάνει η αγορά από την άποψη ενός γεγονότος μαύρου κύκνου. Αυτοί οι έμποροι θα πρέπει απλώς να δουν την αγορά και να προσδιορίσουν με ακρίβεια τι κάνουν οι τιμές, να εντοπίσουν τις τιμές του διαδικτύου και πώς η τιμή μπορεί να αντιδρά σε ό, τι συμβαίνει είτε προς τα πάνω είτε προς τα κάτω. αν ο έμπορος δεν μπορεί να κοιτάξει και να δει την τιμή με μια ματιά γίνεται δύσκολο και δυσκίνητο για αυτόν να ακολουθήσει με τόσες πολλές ζεύγη νομισμάτων ταυτόχρονα.

Άλλα πέντε οφέλη από τη χρήση του δείκτη τιμής μεγεθυντικού φακού για το MetaTrader 4 είναι ότι για εμπόρους που έχουν προβλήματα όρασης ή των οποίων οι πλευρές δεν είναι τόσο απότομες όσο οι προηγούμενοι, τους βοήθησα να μην υπάρχει ακριβώς η τιμή ενός περιουσιακού στοιχείου διαπραγμάτευσης ή ενός ζεύγους νομισμάτων μόνο με κοιτάζοντας εκεί και δεν χρειάζεται να στραγγίξουν τα μάτια τους για να δουν τα μικροσκοπικά που κινούνται πάνω και κάτω στο διάγραμμα. Αυτός ο φάκελος εξοικονομεί την όρασή σας από περισσότερες ζημιές, καθώς τα έντυπα που χρησιμοποιούνται από τον δείκτη τιμών είναι πολύ ευανάγνωστα και μπορούν ακόμη και να αυξηθούν από τον έμπορο, αν το επιλέξει.

Επίσης, ο καθορισμός των εμπόρων που δεν χρειάζονται χάρτες κηροπηγιών για την κατάρτιση συντονισμού είναι να εξετάσουν τις τιμές πριν αποφασίσουν πότε να αγοράσουν και πότε να πουλήσουν μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του δείκτη μεγεθυντών τιμών για το MetaTrader 4 αφού μπορούν να στοιβάζουν και τα 28 ζευγάρια μαζί δείτε τις τιμές που δημιουργούνται από τον μεγεθυντικό δείκτη. Αυτό βοηθά αυτομάτως να δουν από το ζεύγος νομισμάτων στο ζεύγος νομισμάτων να κοιτάζουν άγρια μόνο στις τιμές τους και να μην παρεμποδίζονται από τη δράση συνομιλίας ή να κοιτάζουν πολύ προσεκτικά προτού να δουν ακριβώς πού είναι η τιμή.

Ο μεγεθυμένος δείκτης τιμών κωδικοποιείται κατά τέτοιο τρόπο ώστε όταν οι τιμές να μειωθούν κατά 1 pip, εμφανίζεται ένα κόκκινο χρώμα ενώ ενώ οι τιμές αυξάνονται κατά 1 pip, εκτυπώνεται ένα πράσινο χρώμα. Αυτό ειδοποιεί αμέσως τον έμπορο για μια νέα εξέλιξη τάσεων όταν το χρώμα παραμένει σταθερό για μια πλευρά για λίγο.

Για παράδειγμα, ένας έμπορος παρακολουθεί ένα γράφημα που περιμένει ένα γεγονός ειδήσεων. Αμέσως τα γεγονότα ειδήσεων έχουν συμβεί, ο μεγεθυντικός δείκτης τιμών αρχίζει να δείχνει τα χρώματα από τα οποία κατευθύνονται οι τιμές που βασίζονται στο πώς οι τιμές αντιδρούν στις εισερχόμενες ειδήσεις. Εάν οι τιμές αντιδρούν αρνητικά στις ειδήσεις, ο έμπορος θα δει αμέσως ένα συνεχές κόκκινο χρώμα που εμφανίζεται από τον μεγεθυμένο δείκτη τιμών. Εάν οι τιμές παρουσιάζουν τάση προς τα πάνω, ο έμπορος θα δει αμέσως ότι ο δείκτης εμφανίζει μόνο πράσινο χρώμα και αυτό μπορεί να χρησιμεύσει ως ένδειξη της κατεύθυνσης που οι τιμές θέλουν αμέσως να τείνουν ακόμα και πριν γίνουν ορατοί στους εμπόρους που διαβάζουν τα διαγράμματα κεριών.

Τέλος, όταν ένας έμπορος που χρειάζεται τον μεγεθυμένο δείκτη τιμών το χρησιμοποιεί, γίνεται ένα ουσιαστικό εργαλείο για την εμπορία, καθώς είναι ένα από τα εργαλεία που μπορεί να αποτελούν μέρος του οπλοστασίου κάθε έμπορου ή ενός από τα εργαλεία που δεν μπορούν να κάνουν εκείνοι που το χρειάζονται πραγματικά χωρίς να τους βοηθά να παραμένουν πολύ αποτελεσματικοί κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσής τους.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.