Δείκτης ταλαντωτή ισχύος κύματος για το Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Δείκτης ταλαντωτή ισχύος κύματος για το Meta Trader 4
  2. Μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη ταλαντωτή Power Wave για το Meta Trader 4

Ο δείκτης ταλαντωτή Power Wave για το Meta Trader 4 είναι ένας δείκτης που βασίζεται στην πλατφόρμα χαρτογράφησης Meta Trader 4 που μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους εντοπίζοντας πότε μια τάση κινείται με ρεύμα. Προσδιορίζει την τάση που κινείται με ισχύ και στη συνέχεια εκτυπώνει ιστογράμματα που τότε ο Trader να μετρά οπτικά πόση δύναμη έχει η τάση ώστε να μπορεί είτε να παραμείνει στην τάση είτε να κοιτάξει για άλλη τάση. Ο δείκτης προσφέρει στους εμπόρους τόσα πολλά οφέλη και ορισμένα από αυτά τα οφέλη περιγράφονται και συζητούνται παρακάτω.

FREE Power Wave Oscillator Indicator

Download the FREE Power Wave Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Μερικά από τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη ταλαντωτή Power Wave για το Meta Trader 4

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα της χρήσης του δείκτη Power Wave Oscillator για το Meta Trader 4 είναι ότι βοηθά τους εμπόρους να εντοπίζουν τις τάσεις που ξεκινούν με ισχύ σε αυτές. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο δείκτης θα βοηθήσει έναν έμπορο να εντοπίσει εύκολα ότι η τιμή θα αρχίσει να κινείται με πολύ γρήγορο ρυθμό στην αγορά και στη συνέχεια θα εκτυπώσει πολύ μεγάλες ράβδους στο ιστόγραμμά του για να βοηθήσει τον Έμπορο να παρατηρήσει μια τέτοια τάση.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι περισσότεροι χρόνοι μετά την ολοκλήρωση της αγοράς κυμαίνεται και θέλει να ξεσπάσει σε μια νέα σημαντική τάση αν ξεσπάσει με δύναμη και όταν ο Trader εντοπίσει αυτές τις στιγμές όταν συμβαίνει η εξάντληση της τάσης εξόδου τότε ο έμπορος μπορεί να συμμετάσχει σε σημαντικές τάσεις μόνο καθώς αρχίζουν στις αγορές. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα γίνει δύσκολο για τον Έμπορο να χάσει οποιαδήποτε σημαντική τάση κινείται εάν παρακολουθεί έντονα τον δείκτη κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα της χρήσης του δείκτη Power Wave Oscillator για το Meta Trader 4 είναι ότι δημιουργεί έναν ταλαντούμενο κύμα με τιμή κάθε φορά που ξεκινάει ένα νέο κύμα της τάσης. Αυτό προάγει φυσικά πολλαπλές καταχωρήσεις για τον έμπορο, ώστε αυτός ή αυτή να μπορέσει στη συνέχεια να εισέλθει στην τάση χρησιμοποιώντας πολλαπλές θέσεις και να μεγιστοποιήσει τα κέρδη τους.

Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπορος μπορεί εύκολα εύκολα να συσσωρεύσει πολλές θέσεις σε ένα μόνο εμπόριο εάν παρακολουθεί προσεκτικά τον δείκτη Power Wave Oscillator για το Meta Trader 4 καθώς φυσικά εκτυπώνει τα υψηλά και χαμηλά επίπεδα κατά τη διάρκεια μιας τάσης και μπορεί εξίσου να εκτυπώσει ένα νέο κύμα μιας τάσης , δίνοντας στον Έμπορο μια ευκαιρία εισόδου στην τάση. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο για τον έμπορο και μπορεί να τον βοηθήσει να συσσωρεύσει γρήγορα πολλά κέρδη και απώλειες στις αγορές πολύ γρήγορα ώστε αυτός ή αυτή να μπορεί να κάνει τα μέγιστα κέρδη από οποιαδήποτε συναλλαγές βρίσκονται σήμερα.

Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα που μπορεί να αποκομίσει ένας έμπορος από τη χρήση του δείκτη Power Wave Oscillator για το Meta Trader 4 είναι ότι ο έμπορος μπορεί να το χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά για να εντοπίσει τις ανατροπές των τιμών και έτσι ο Trader μπορεί να αποκομίσει πολλά κέρδη από τις κινήσεις που λειτουργούν. Αυτό σημαίνει ότι όταν υπάρχει αντιστροφή τιμής, ο δείκτης μπορεί να βοηθήσει τον Trader να εντοπίσει τέτοιες περιόδους με την εκτύπωση περισσότερων κυμάτων χρησιμοποιώντας το ιστόγραμμά του προς τα κάτω.

Αυτό θα βοηθήσει εύκολα τον έμπορο να εντοπίσει ότι η τάση στο τρέχον χρονικό πλαίσιο που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει αντιστραφεί ενεργά. Για παράδειγμα, ένας έμπορος παίρνει ένα εμπόριο αγοράς και είναι προς το παρόν περίπου +150 κουκίδες, αλλά ο έμπορος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει μια επικείμενη αντιστροφή σε εκκρεμότητα. Η τάση ξαφνικά αντιστρέφει και ο έμπορος εξακολουθεί να αφήνει τις συναλλαγές του να τρέχουν χωρίς να αναγνωρίζει ότι υπήρξε αντιστροφή.

Ξαφνικά, τα κέρδη του έχουν πέσει σε περίπου 29 pips και ο Trader που πιθανότατα βγήκε έξω για να πει hi σε έναν γείτονα είναι αναστατωμένος και κάθεται εκεί βλέποντας τα γραφήματα περιμένοντας την κίνηση να αλλάξει κατεύθυνση. Η κίνηση δεν αλλάζει κατεύθυνση, αλλά μάλλον συνεχίζει προς τα κάτω σε ένα μοτίβο που παίρνει τελικά το Trader σε - 1,2 pips. Ο έμπορος βρισκόταν τώρα σε εκείνο τον τόπο όπου σήμερα λυπάται γιατί δεν έκοψε το εμπόριο όταν ήταν 150 ή όταν ήταν 20, αλλά είναι πλέον αποφασισμένος, περισσότερο από ποτέ ότι θα αποκομίσει κέρδος από την αγορά ακόμα κι αν είναι 1 pip.

Ο έμπορος παρακολουθεί τότε, καθώς ο έμπορος τον βγάζει για πλήρη απώλεια ποσοστού. Είναι αναστατωμένος και αναστατωμένος γιατί δεν ήξερε πότε η αγορά άλλαξε ενεργά την κατεύθυνση ή ότι θα είχε πάρει εύκολα κάποια κέρδη ή ακόμα και έκλεισε ολόκληρη τη θέση. Αυτή είναι η μοίρα του ατόμου που δεν έχει δείκτη που μπορεί να του πει πότε μια αγορά έχει αντιστραφεί ενεργά και αυτό είναι ακριβώς αυτό που ο δείκτης βοηθά τον έμπορο να κάνει - Ανατροπές στο σημείο.

Ένα άλλο πλεονέκτημα των εμπόρων που χρησιμοποιούν την ένδειξη είναι ότι ο δείκτης ισχύος κύματος ταλαντωτή για το Meta Trader 4 μπορεί εύκολα να τους βοηθήσει να οδηγήσουν μια ολόκληρη τάση. Αυτό σημαίνει ότι όταν ξεκινά μια νέα τάση, ο δείκτης δημιουργεί ένα νέο σήμα και δεν πέφτει εκείνο το σήμα μέχρις ότου η τάση που το προκάλεσε έχει τελειώσει ενεργά. Αυτό σημαίνει ότι ένας έμπορος που λαμβάνει ένα εμπόριο που βασίζεται στην τάση αυτή δεν θα φοβηθεί να χάσει χρήματα καθώς ο δείκτης θα δείξει γρήγορα στον Έμπορο μια αλλαγή στην κατεύθυνση της τάσης τη στιγμή που έχει σημειωθεί μια αντιστροφή της τάσης έτσι ώστε ο έμπορος να μπορεί γρήγορα, ο έμπορος βρίσκεται σήμερα σε κέρδη.

Τέλος, ο Δείκτης ισχύος κύματος ταλαντωτή για το Meta Trader 4 μπορεί επίσης να βοηθήσει τους εμπόρους να εντοπίσουν την απόκλιση στη δράση των τιμών. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν οι έμποροι παρακολουθούν τη δράση των τιμών και τα ιστογράμματα που παράγουν μαζί ο δείκτης, συνειδητοποιούν εύκολα ότι τα ιστογράμματα κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση με τη δράση των τιμών.

Αυτό στη συνέχεια βοηθά τον έμπορο να αναγνωρίσει τις στιγμές που το ιστόγραμμα και οι κορυφές και οι κοιλότητες του ιστότοπου δεν κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση ή δεν παράγουν για παράδειγμα υψηλότερα ή χαμηλότερα χαμηλά. Αυτό θα ήταν τότε ένα παράδειγμα του πότε υπάρχει μια ενεργή απόκλιση μεταξύ του ιστογράμματος και της ίδιας της δράσης των τιμών και τότε ο Trader μπορεί τότε να κοιτάξει να πάρει ένα εμπόριο απόκλισης προς την αντίθετη κατεύθυνση προς την τιμή.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.