Δείκτης σχετικής αντοχής Δείκτης RSI για το Meta Trader 4

Ο Δείκτης Σχετικής Ισχύος Δείκτης RSI Για το Meta Trader 4 είναι ένας ήδη πολύ δημοφιλής δείκτης που δημιουργήθηκε για το περιβάλλον χαρτογράφησης του Meta Trader. και αυτό έχει χρησιμοποιηθεί και έχει εμπιστευτεί τα χρόνια από διάφορους εμπόρους σε όλο τον κόσμο. Ο δείκτης μπορεί να βοηθήσει τον έμπορο, δείχνοντάς του ένα στιγμιότυπο της άμεσης δύναμης στις αγορές ανά πάσα στιγμή. Ο έμπορος μπορεί να ωφεληθεί τόσο πολύ από τη χρήση αυτού του δείκτη και ορισμένα από τα οφέλη θα περιγραφούν παρακάτω.

FREE Relative Strength Index RSI Indicator

Download the FREE Relative Strength Index RSI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Ορισμένα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της χρήσης του δείκτη σχετικής αντοχής Ένδειξη RSI για το Meta Trader 4

Ένα από τα πρώτα πλεονεκτήματα που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι ο Δείκτης Σχετικής Δύναμης RSI Indicator για το Meta Trader 4 βοηθά τον έμπορο να το χρησιμοποιήσει για να ανιχνεύσει τόσο τη δύναμη όσο και την αδυναμία σε μια αγορά στην οποία βρίσκεται ο δείκτης. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας τον έμπορο, θα είναι σε θέση να καταλάβει αμέσως αν μια συγκεκριμένη αγορά γίνεται όλο και πιο ισχυρή ή ότι η αγορά γίνεται όλο και πιο αδύναμη σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή στους σημερινούς χάρτες του εμπόρου.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς το επίπεδο ισχύος της αγοράς είναι συνήθως ένας σημαντικός παράγοντας πρόβλεψης για το κατά πόσο μπορεί να φτάσει μια τάση της αγοράς ή αν μπορεί να επικρατήσει μια στροφή της αγοράς, συνήθως είτε μια αντιστροφή είτε μια ανατροπή. Όταν ο έμπορος παίρνει αυτού του είδους τις γνώσεις στην αγορά που εμπορεύεται αυτή τη στιγμή, τότε μπορεί να βοηθήσει τον έμπορο να προχωρήσει προς την κατεύθυνση προς την οποία μπορούν να στραφούν οι αγορές και μπορεί επίσης να βοηθήσει τον έμπορο να είναι σε θέση να διαχειριστεί υπάρχοντα συναλλαγές, αν ο έμπορος βρίσκεται σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Είναι επίσης σημαντικό, καθώς βοηθά τον έμπορο να εκτιμήσει εάν πρέπει να εισέρχεται σε μια τάση της αγοράς σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο ή αν ο έμπορος πρέπει να εγκαταλείψει την αγορά σε τέτοιο χρονικό διάστημα.

Επίσης, όταν χρησιμοποιείτε τον Δείκτη Σχετικής Δύναμης RSI Indicator για το Meta Trader 4, ένας έμπορος μπορεί εύκολα να ανιχνεύσει τις κορυφές της αγοράς ως αποτέλεσμα της λιανικής αγοράς και έπειτα να είναι σε θέση να προετοιμάσει μπροστά από το χρόνο για την απότομη αναστροφή ή επανάληψη που ακολουθεί ως επί το πλείστον τέτοιες κορύφωσεις. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος μπορεί να παρακολουθεί προσεκτικά τον δείκτη για ορισμένες χρονικές στιγμές, όταν οι αγορές κινούνται πολύ γρήγορα σε μια ορισμένη κατεύθυνση, λόγω της μεγάλης αγοράς ή πώλησης από λιανικούς εμπόρους οι οποίοι βλέπουν την απότομη κίνηση ως μια γρήγορη ευκαιρία να κερδίσουν χρήματα από το αγορά.

Τις περισσότερες φορές, αμέσως μετά από αυτές τις απότομες κινήσεις, οι αγορές ξαφνικά αντιστρέφονται απότομα πιθανότατα με την εκτύπωση σε πολύ μεγάλα κεριά γρήγορα που δίνει στον έμπορο να κοιτάζει το γράφημα λίγο ή και τόσο καιρό για να ανταποκριθεί στην κίνηση της αγοράς. Οι έμποροι θα ήταν πιθανώς χαρούμενοι πριν από λίγα λεπτά ότι οι συναλλαγές τους ήταν σε κέρδη μόνο για την κατεύθυνση της τάσης να έχουν ξαφνικά κινηθεί εναντίον τους. Αυτό αλλάζει αμέσως τη διάθεσή τους και τους κάνει να ελπίζουν ότι θα επανέλθουν προς όφελός τους, πιθανώς μετά από μια αναπροσαρμογή των τιμών.

Η αγορά δεν ανταποκρίνεται στον τρόπο με τον οποίο αναμένει ο έμπορος, αλλά, αντίθετα, κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση με πιο απότομο τρόπο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μόλις οι έμποροι που χρησιμοποιούν τον Δείκτη Σχετικής Δύναμης δείκτη RSI για το Meta Trader 4 εντοπίζουν ότι έχουν παγιδευτεί, οι έμποροι αρχίζουν να κλείνουν τις θέσεις τους, προσθέτοντας στην αγορά στην αντίθετη κατεύθυνση μέχρι να κλείσουν τελικά οι τελευταίοι λιανοπωλητές οι κινήσεις τους επειδή ο πόνος είναι πολύ μεγάλος για να αντέξουν.

Η χρήση του δείκτη μπορεί να προετοιμάσει τον έμπορο για να βρεθεί στην άλλη πλευρά του εμπορίου, ώστε αυτός ή αυτή να καταλάβει τη δυναμική της αγοράς, να παρακολουθήσει την αιχμηρή κίνηση και να περιμένει την ανατροπή να έρθει και στη συνέχεια να κάνει την αντιστροφή εναντίον όλων των άλλων εμπόρων έχουν παγιδευτεί για να κερδίσουν χρήματα στις αγορές.

Ένας άλλος τρόπος που ο Δείκτης Σχετικής Δύναμης Δείκτης RSI για το Meta Trader 4 μπορεί να βοηθήσει τους εμπόρους να βοηθήσουν τους να εντοπίσουν τις κορύφους των τιμών είναι βοηθώντας τον έμπορο να εντοπίσει αποκλίσεις στην αγορά που εμπορεύεται αυτή τη στιγμή. Ο δείκτης είναι σε θέση να το κάνει αυτό δεδομένου ότι ο δείκτης κινείται συνήθως στην ίδια κατεύθυνση με την τιμή, οπότε φυσικά μια νέα ανοδική πορεία θα σημάνει μια νέα ανοδική πορεία στον δείκτη και μια υψηλότερη υψηλή τιμή θα σήμαινε επίσης υψηλότερο υψηλό δείκτη . Όταν ο έμπορος παρατηρεί ότι υπάρχει, για παράδειγμα, υψηλότερη υψηλή τιμή και ο δείκτης δεν εκτυπώνει υψηλότερα ανώτατα όρια, ο έμπορος πρέπει να καταλάβει αμέσως ότι μια ανατροπή ή επανάληψη της τιμής ενδέχεται να συμβεί σε τιμή.

Αυτό θα βοηθήσει έπειτα τον έμπορο να προγραμματίσει αμέσως την κίνηση και να το εκμεταλλευτεί τη στιγμή που θα εμφανιστεί η κίνηση. Ως εκ τούτου, όταν ο έμπορος μαθαίνει εντελώς πώς να χρησιμοποιήσει τον δείκτη, αυτός ή αυτή μπορεί να προβλέψει τις κινήσεις της αγοράς μπροστά από το χρόνο πριν οι άλλοι έμποροι έχουν ακόμη μια γενική αίσθηση ότι μπορεί να δημιουργηθεί μια νέα κίνηση στην αγορά. Αυτό βοηθά επίσης να κρατήσει τον έμπορο ήδη ενημερωμένο και up-to-speed στις κινήσεις της αγοράς στην αγορά πριν από άλλους εμπόρους.

Αυτή η δυνατότητα εντοπισμού πιθανών αντιστροφών προτού εμφανιστούν στις αγορές χρησιμοποιώντας τον Δείκτη Σχετικής Δύναμης Δείκτης RSI Για το Meta Trader 4 είναι πολύ σημαντικό να έχετε ως έμπορος και μπορεί εύκολα να συγχαρώ τα εμπορικά συστήματα και τους δείκτες καθώς θα μπορούσε τότε να προβλέψει την τιμή κινείται στο εγγύς μέλλον για τον εν λόγω δείκτη και τους εμπόρους που τις χρησιμοποιούν, έτσι ώστε οι έμποροι να μπορούν να εκμεταλλευτούν τις κινήσεις και να πάρουν πολύ γρήγορα τις συναλλαγές αντιστροφής και αντιστάθμισης, αυξάνοντας έτσι δραματικά τον κίνδυνο του εμπόρου για ανταμοιβή σε οποιαδήποτε συναλλαγή.

Χρησιμοποιώντας το Δείκτη Σχετικής Δύναμης Δείκτης RSI Για το Meta Trader 4, ένας έμπορος μπορεί επίσης να εφαρμόσει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η ένδειξη σε πολλά διαφορετικά ζεύγη νομισμάτων και στοιχεία ενεργητικού διαπραγμάτευσης στα διάφορα διαφορετικά χρονικά πλαίσια της πλατφόρμας Meta Trader 4, καθώς ο δείκτης μπορεί να λειτουργεί αρκετά παγκοσμίως τα διαφορετικά χρονικά πλαίσια και τα νομίσματα.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.