TDI με ένδειξη ειδοποίησης για MT4

Ο δείκτης TDI με ειδοποιήσεις για το MT4 είναι ένας δείκτης που βασίζεται στον δείκτη χρόνου δυναμικού δείκτη στο μετα-έμπορο 4. Ο Δείκτης Δείκτης Εμπόρων (TDI) είναι ένα εργαλείο που επιδιώκει να συγκεντρώσει το συναίσθημα όλων των εμπόρων σε οποιαδήποτε συγκεκριμένη χρονική στιγμή και να βασίσει μια διαπραγμάτευση από την απόφαση. Το ίδιο το TDI βασίζεται στο RSI και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανίχνευση τάσεων με βάση τον αριθμό των άλλων εμπόρων που είναι μακρές ή βραχείες ταυτόχρονα.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το TDI με δείκτη Alerts for MT4 θα επανασχεδιάσει τα σήματα του εάν η τάση αλλάξει μέσα στο ίδιο κερί που παρήγαγε το σήμα και έτσι ένας έμπορος πρέπει να είναι πολύ ασθενής για το σημερινό κερί όπου αναπτύχθηκε το σήμα να ολοκληρώσετε πριν πάρετε το εμπόριο εάν το σήμα εξακολουθεί να υπάρχει.

Μερικά από τα πλεονεκτήματα της χρήσης του δείκτη TDI με ειδοποιήσεις για το Meta Trader 4

Ο δείκτης TDI με ειδοποιήσεις για MT4 εκτυπώνεται στο γράφημα απευθείας στο δικό του παράθυρο. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος έχει τη δική του οθόνη για ακίνητα για περαιτέρω τεχνική ανάλυση. Αυτό σημαίνει ότι ο έμπορος μπορεί επίσης να συμπεριλάβει οποιονδήποτε δείκτη ή σύστημα που διαθέτει για την τεχνική του ανάλυση, χωρίς να ανησυχεί για το γεγονός ότι η τιμολογιακή ενέργεια στο γράφημά του μπορεί να αποκρύπτεται από τους υπερβολικά πολλούς δείκτες στην οθόνη του χαρτογράφησης.

Ένα άλλο πολύ καλό όφελος είναι ότι το TDI με δείκτη Alerts for MT4 μπορεί αποτελεσματικά να λειτουργήσει άψογα με άλλους δείκτες τιμών, ειδικά εκείνους που βοηθούν στην ανάλυση της κατεύθυνσης των τάσεων. Αυτό σημαίνει ότι το σύστημα που βασίζεται στο TDI μπορεί να συνδυαστεί με τέτοιους δείκτες για να δημιουργήσει ένα πληρέστερο σύστημα που μπορεί στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί από τον έμπορο για να κάνει ακριβέστερες εισαγωγές και εξόδους.

Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν δείκτη MT4, ο δείκτης TDI with Alerts Indicator για MT4 είναι πολύ σταθερός, δεν συντρίβει το γράφημα ενός χρήστη και εξακολουθεί να λειτουργεί άψογα ακόμα και όταν είναι εγκατεστημένο σε έως και 10 διαφορετικά διαγράμματα στο ίδιο λογισμικό MT4 .

Οι έμποροι πρέπει να κατανοήσουν με ακρίβεια πώς η ένδειξη TDI με ειδοποιήσεις για το MT4 έχει χρωματική κωδικοποίηση, εάν θα πραγματοποιήσει κέρδος χρησιμοποιώντας τον δείκτη για το εμπόριο. Παρά το γεγονός ότι πολλοί έμποροι φοβούνται τον ίδιο τον δείκτη TDI, η κατανόηση αυτού του νέου δείκτη θα βοηθούσε τον έμπορο να δημιουργήσει κέρδη, καθώς αυτό είναι χτισμένο με διαφορετικό τρόπο, ώστε να μπορεί να επιτύχει υψηλότερο επίπεδο ακρίβειας, παρόλο που εξακολουθεί να βασίζεται στο TDI . Αποτελείται από 2 ξεχωριστούς δείκτες συγχωνευμένους σε ένα ενιαίο παράθυρο με διάφορα χρώματα που χρειάζεται να γνωρίσει ο έμπορος, ώστε να μην μπερδεύονται κατά τη χρήση του δείκτη κατά τη διάρκεια της ημέρας διαπραγμάτευσης.

Ο πρώτος δείκτης είναι το Bollinger Bands και έχει μπλε άκρα με μια κεντρική γραμμή με κίτρινο χρώμα. Αυτό χρησιμοποιείται για να χαρτογραφήσει την κατεύθυνση της τιμής σε οποιαδήποτε δεδομένη στιγμή αποτελεσματικά διαφοροποιώντας τις δύο διαφορετικές πλευρές των συγκροτημάτων Bollinger στις πλευρές για μια έντονη uptrend και μια έντονη πτωτική τάση και την περίοδο κατά την οποία η τιμή εναλλάσσεται μεταξύ των δύο κατά τη διάρκεια ενός αργού ή κυμαινόμενου αγορά.

Ο δεύτερος δείκτης που χρησιμοποιείται είναι ο Δυναμικός Δείκτης Traders. Πολλοί έμποροι πιστεύουν ήδη ότι αν και η TDi φαίνεται καλή στην αρχή, αλλάζει τα σήματα της στα μέσα της διαπραγμάτευσης, μετατρέποντας αποτελεσματικά τον έμπορο. Αυτός ο δείκτης είναι πραγματικά κατασκευασμένος διαφορετικά με αυτό το ελάττωμα στο μυαλό. Η ένδειξη TDI με ειδοποιήσεις για το MT4 θα δώσει στους εμπόρους σήματα που είναι πραγματικά αξιόπιστα χρησιμοποιώντας μια συστροφή στις δύο γραμμές σήματος ή όταν διασχίζουν ο ένας τον άλλον είτε προς τα πάνω είτε για αγορά ή προς τα κάτω προς πώληση.

Οι δύο γραμμές σήματος του TDI με Ένδειξη Ειδοποίησης για MT4 είναι χρωματισμένες κόκκινες και πράσινες, με την πράσινη γραμμή να είναι η ταχύτερη γραμμή και η κόκκινη γραμμή να είναι η πιο αργή γραμμή. Με αυτόν τον τρόπο, ο δείκτης TDI με ειδοποιήσεις για το MT4 βοηθάει τους εμπόρους να εξελιχθούν σε τάσεις, να αγοράζουν τάσεις όταν η πράσινη γραμμή διασχίζει την κόκκινη γραμμή από κάτω και να πουλήσει τάσεις όταν η πράσινη γραμμή διασχίζει την κόκκινη γραμμή από πάνω. Με αυτόν τον τρόπο, ο έμπορος παίρνει αμέσως μια οπτική αίσθηση για το πώς κινείται η τιμή και τι κινήσεις του εμπόρου θα είχε πάρει ή που χάθηκε.

Χρησιμοποιώντας το δείκτη TDI με ειδοποιήσεις για το MT4, ο έμπορος πρέπει πάντα να θυμάται ότι τα σήματα πρέπει να λαμβάνονται μόνο μετά το κλείσιμο των κεριών που τα παράγουν. Αυτό κρατά τον έμπορο στην ασφαλή πλευρά της αγοράς. Επίσης, ένας πιο ισχυρός τρόπος χρήσης αυτού του δείκτη θα ήταν να το χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία πολλαπλών χρονικών περιθωρίων. Η χρήση του σε λειτουργία πολλαπλών χρονικών περιόδων σημαίνει ότι ο έμπορος λαμβάνει μόνο συναλλαγές όπου η υψηλότερη τάση χρονικού πλαισίου ευθυγραμμίζεται τέλεια με τη χαμηλότερη τάση χρονικού πλαισίου ή όταν δύο ακριβείς παρόμοιες κινήσεις συμβαίνουν ταυτόχρονα τόσο σε υψηλότερο όσο και σε χαμηλότερο χρονικό πλαίσιο. Αυτό βοηθά να διατηρηθεί ο έμπορος σύμφωνα με την υψηλότερη τάση χρονοδιαγράμματος, καθώς δεν συμβαδίζει με υψηλότερες τάσεις χρονικού πλαισίου, είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι έμποροι πάντα χάνουν χρήματα στις αγορές.

Όσον αφορά το πόσο εύκολη είναι η χρήση του δείκτη TDI με ειδοποιήσεις για MT4, οι έμποροι θα διαπιστώσουν ότι ο δείκτης είναι εύκολος στη χρήση σε σύγκριση με άλλους δείκτες, δεδομένου ότι δίνει πολύ απλά προωθημένα μηνύματα στον έμπορο. Αυτό επιτρέπει στους εμπόρους με πολύ διαφορετικά επίπεδα δεξιοτήτων να χρησιμοποιούν τον δείκτη. Αυτό σημαίνει ότι ο δείκτης μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αρχάριους εμπόρους καθώς και πολύ προηγμένους έμπορους και όλους τους άλλους στο μεταξύ.

Η παρακολούθηση του δείκτη TDI με ειδοποιήσεις για MT4 σε 3 έως 4 διαφορετικά χρονικά πλαίσια ενός ζεύγους νομισμάτων μπορεί να διδάξει σε έναν έμπορο τις αργές στροφές της αγοράς και πόσο σταδιακά τα μικρότερα χρονικά πλαίσια μπορούν να μετατρέψουν τα μεγαλύτερα χρονικά πλαίσια. Αυτό όμως απαιτεί πολύ χρόνο για να εξομοιωθεί και ένας έμπορος θα πρέπει να βάλει τον απαιτούμενο χρόνο και δέσμευση για να αποκομίσει τα οφέλη που συνδέονται με το εμπόριο με αυτό το σύστημα, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε πολύ ωραία κέρδη όταν ένας έμπορος μαθαίνει πώς για να το χρησιμοποιήσετε σωστά.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!