3_Level_ZZ_Semafor indikator za Meta Trader 4

Pokazatelj 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 je pokazatelj koji pomaže trgovcima da vizualno identificiraju različite prekretnice u cijeni, ubrzo nakon što se dogode. Trgovci mogu prepoznati glavne poteze i okrete, manje poteze i okrete, pa čak i okretanje valova unutar manjeg poteza. Ovo je lijep alat za svakog trgovca.

FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator

Download the FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Prednosti i nedostaci korištenja indikatora 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4

Korištenje indikatora 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 nudi trgovcu toliko prednosti, posebno u neposrednoj vezi. Jedna od glavnih prednosti korištenja ovog pokazatelja je da automatski pomaže trgovcima da prepoznaju početak novih trendova u cjenovnom djelovanju. Trgovci koji koriste ovaj indikator dobro će promatrati njegove signale jer svaki put kada započne novi veliki potez, indikator obično upozorava trgovca na njega i čak vizualno označava taj početak na grafikonu trgovca. Trgovac tada može ispitati strategije koristeći ovu kartu cijene koju indikator pomaže stvoriti za njega ili nju.

Još jedna dodatna prednost korištenja indikatora 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 je da može pomoći trgovcu da razlikuje koje su poteze glavne, koje su manje i koje su samo valovi unutar manjih poteza. Ovaj pokazatelj, dok to radi, također će reći trgovcima kada počnu glavni potezi, gdje mali pokreti počinju i završavaju i gdje je svaki od valova predstavljenih u malom potezu započeo i završio. Trgovci onda mogu koristiti ovaj uvid u planiranju budućih obrta i u učenju kako mali okreti i preokreti u cijeni čine veći zaokret i zaokret u cijeni i kako svi oni zbrajaju da predstavljaju cijenu akcije na višem vremenskom okviru.

Pokazatelj 3_Level_ZZ_Semafor za Meta Trader 4 ima mnogo različitih kodova boja koje koristi za vizualnu pomoć trgovcu u uočavanju početka glavnih trendova, manjih trendova i valova unutar manjih trendova. Prvo, indikator koristi žutu boju kako bi identificirao točku u cijeni gdje je pokrenut veliki potez, a zatim dodaje broj koji označava vrstu kraja trenda ili početak. Broj 3 označava glavne trendove. Zatim, indikator koristi ljubičastu boju kako bi odredio gdje počinju manji trendovi unutar glavnih trendova. Koristi mjesto ljubičastog kruga i brojeve kao 2 kako bi trgovcima pomogli da ga identificiraju kao manji trend.

3_Level_ZZ_Semafor Indikator Za MT4 također koristi svijetlosmeđu boju kako bi pomogao trgovini vizualno identificirati trendove unutar manjeg trenda. Indikator koristi malu svijetlo smeđu točku i broji točku kao 1. Tada pomaže trgovcu da razumije kako se kretanje cijena odvija i kada se koristi tijekom vremena može pomoći trgovcu da odmah predvidi koju cijenu može poduzeti nakon što su došli razumjeti kako se cijena kreće od promatranja različitih vrsta i veličina valova koji čine kretanje cijene ili trend.

Prekrasna korist koju trgovac može izvući iz uporabe pokazatelja 3_Level_ZZ_Semafor za MT4 jest da pomaže trgovcu da ostane u trendu. Većinu vremena, trgovci stidjeti iz trendova, jer su se bojali bilo malo potez koji cijena akcija čini bez stavljanja u obzir da je cijena akcija će morati retrace prije nego se kreće opet i da će to učiniti onoliko puta koliko je moguće prije nego što konačno dobiva gdje je potrebno. Jednom kada trgovac shvati tu činjenicu, oni se manje boje od akcije i mogu upotrijebiti pokazatelj kako bi pratili kako se cijena vraća i kreće natrag u svom izvornom smjeru i različite poteze koje cijena mora napraviti kako bi došla do bilo kojeg odredišta ima.

Nadalje, nešto što trgovci trebaju razumjeti prilikom korištenja indikatora 3_Level_ZZ_Semafor za MT4 je da oni također trebaju gledati indikator pomoću očiju višeg vremenskog okvira prije preuzimanja bilo kakvih obrta koristeći svoj signal kao na nižem vremenskom okviru, cijena najvjerojatnije poštuje smjer višeg vremenskog okvira dok se kreće tijekom trgovinskog dana. Dakle, trgovci moraju biti vrlo oprezni da ne uzme obrta koji izravno stajati protiv više vremenskog okvira smjeru jer to može dovesti do loše rezultate trgovanja.

Također, trgovci mogu napraviti vrlo velike profite od obrta koji proizlaze iz viših vremenskih okvira. To znači da u bilo kojem trenutku trgovac može upotrijebiti ovaj pokazatelj kako bi uočio početak novog trenda na višim vremenskim okvirima, a zatim se spustio na manje vremenske okvire. Razlog zašto trgovac to radi je da on ili ona također mogu tražiti potez u istom smjeru koji je sličan potezu na većem vremenskom okviru.

Trgovac bi onda uzeti ovaj potez s manjim stop-loss nalog i cilj viših vremenskih okvira na umu. Ovo može lako generirati zanatstvo visokog rizika na plaću omjeri i trgovci mogu koristiti ih svaki put kad se pojave povećati njihovu trgovanje kapital.

Korištenje indikatora 3_Level_ZZ_Semafor Za MT4 može se kombinirati s nekoliko strategija za cjenovno djelovanje, kao što su rasponi, zastave i zastavice, te trgovanje za podršku / otpor jer to može uvelike poboljšati korištenje pokazatelja i učiniti pokazatelj posebno vrijednim za trgovce koji već trguju neke od ovih strategija. To može brzo omogućiti takvim trgovcima da vide početak i kraj poteza, vještinu koja je vrlo važna pri trgovanju cjenovnim akcijskim strategijama i da vidi kako oni mogu koristiti svoje strategije za unos poteza koji su identificirani pomoću indikatora.

Konačno, indikator 3_Level_ZZ_Semafor za MT4 radi za trgovce svih razina vještina. To znači da početnički trgovci, posrednici, kao i napredni trgovci, mogu brzo razumjeti kako ovaj indikator radi bez mnogo truda s njihove strane. Posebno kod početnika, pokazatelj im može pomoći da brzo uče i izmjenjuju kretanje cijena i kako mogu iskoristiti ih kada se pojave kako bi ostvarili profit na svojim trgovačkim računima.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!