Indikator kanala ZZ za MT4

Pokazatelj kanala ZZ za MT4 je pokazatelj trgovanja koji je izgrađen na platformi za Meta Trader 4 i izgrađen je za sve trgovce koji koriste ovu trgovačku platformu tijekom trgovinskog dana za aktivno donošenje odluka o trgovanju, za crtanje različitih vremenskih okvira odabranih i naših omiljenih valutnih parova i za svakodnevnu tehničku analizu tih valutnih parova. Pokazatelj je izgrađen kako bi bio točan i kako bi pomogao trgovcima da pravilno upravljaju višim vremenskim okvirima tržišta.

To čini tako što pomaže trgovcu da identificira glavne swing točke na tržištima na tako višim vremenskim kartama, tako da trgovci mogu koristiti te točke kako bi donosili bolje odluke o trgovanju. Neke od drugih odluka o trgovanju koje trgovac može izvesti iz Indikatora kanala ZZ za MT4 navedene su i navedene u nastavku.

FREE Channel ZZ Indicator

Download the FREE Channel ZZ Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja indikatora kanala ZZ za MT4

Jedna od najvažnijih prednosti trgovanja koju trgovac može vrlo lako izvesti iz Indikatora kanala ZZ za MT4 jest da može pomoći trgovcu da lako identificira glavne swing točke u cijeni na višim vremenskim okvirima određenog valutnog para.

To znači da kada trgovac priključi indikator na svoje trgovačke ljestvice, indikator će automatski identificirati glavne točke na višim vremenskim okvirima tog para valuta. Identificiranje ovih glavnih swing bodova u bilo kojem valutnom paru je vrlo važno zbog mnogo razloga.

Jedan od glavnih razloga zašto je to vrlo važno je da odmah može pomoći trgovcu uočiti glavne razine podrške i otpora na valutnom paru. To znači da kada trgovac doda indikator kanala ZZ za MT4 u svoju trgovačku kartu, trgovac bi odmah mogao identificirati glavne swing točke u valuti.

Ove velike swing točke bilo kojeg valutnog para ili trgovačke imovine posebno su vidljive u višim vremenskim okvirima takvih valutnih parova i trgovinskih sredstava kao swing bodova. Na taj način, kada trgovina doda ovaj pokazatelj njegovim ili njezinim kartama, on ili ona će moći uočiti te swing točke na bilo kojem vremenskom okviru bilo kojeg valutnog para ili trgovanja aktivom automatski.

To bi trgovcu omogućilo da također može identificirati glavne točke podrške i otpora na nižim vremenskim okvirima karata, budući da su te swing točke na višim vremenskim okvirima također vjerojatna područja podrške i otpora na nižim vremenskim okvirima.

To također znači da budući da trgovac može lako uočiti te točke podrške i otpora u svojim kartama, trgovcu postaje mnogo lakše uočiti područja u cijeni na kojima je tržište najvjerojatnije da će se preokrenuti ili odugovlačiti. svoj put ili gore ili dolje tijekom trgovinskog dana.

Područje podrške je područje u cijeni obično ispod cijene u kojoj trgovac može primijetiti da postoji vidljivo protivljenje cijeni.

To protivljenje uglavnom je posljedica velikog broja narudžbi na tom cjenovnom području koje se ne slažu da bi cijena trebala biti tako niska ili niža od te cijene. Područje otpora, s druge strane, područje je u cijeni u kojem trgovac može lako uočiti da je došlo do pokušaja da se cijena ograniči na kretanje iznad nje.

Takva područja otpora obično su iznad cijene i imaju tendenciju da zaustave cijenu da ide dalje prema gore tijekom trgovinskog dana uglavnom zbog broja naloga koji se nalaze na takvim razinama od trgovaca koji se ne slažu da je cijena valutnog para ili trgovačke imovine ne smije biti tako visoka.

Jednom kada trgovac može uočiti ta područja, on ili ona se vrlo lako mogu pripremiti ispred vremena kada će cijena doći do tih točaka tijekom trgovinskog dana.

Nakon što cijena dođe do tih točaka, trgovac tada može odlučiti hoće li ili neće preuzeti posao iu kojem će smjeru preuzeti trgovinu. Ove razine su vrlo važne jer aktivno pomažu trgovcu da razumije cijenu.

Oni mogu pomoći trgovcu razumjeti cijenu jer daju trgovcu uvid u tržišnu strukturu i kako tržišta zapravo djeluju tako da trgovac može naučiti sve više i više dok on ili ona promatra cijenu u interakciji s tim razinama.

Kada se koristi indikator Channel ZZ Za MT4, trgovac bi također mogao staviti u promet trendove koji imaju najniži iznos rizika.

To znači da je trgovac će moći staviti obrta koji su ispravno poravnati u smjeru off trend. To znači da će trgovac moći uočiti opći smjer u kojem se trend kreće prije nego što on ili ona tada mogu iskoristiti ovaj opći smjer i uzeti obrta koji su trenutno u skladu s trendom.

Trgovac može lako otkriti trend jer se na nižim vremenskim okvirima trendovi obično inkapsuliraju u većim ljuljačkama na višim vremenskim okvirima. Jednom trgovac može identificirati ove veće vremenske swing bodova, trgovac može zatim pokušati saznati što točno točku on ili ona je unutar veće vremensko swing point.

To bi trgovcu pomoglo da zna točno u kojem smjeru tržišta će se on ili ona trgovati. Jednom kada je trgovac identificirao ovaj tržišni smjer, trgovac postaje relativno lako trgovati u smjeru promatranog trenda tržišta ,

Trgovac će tada morati osigurati da u bilo kojem trenutku prije nego što on ili ona preuzmu bilo kakve poslove, on ili ona prvo mora analizirati više vremenske okvire kako bi razumio točke za njihanje na tim vremenskim okvirima.

Thes swing bodova tada bi djelovati kao podrška i otpor područja na manje vremenske okvire da trgovac tada može temeljiti svoje trgovanje smjerovima na kao oni uzeti obrta tijekom trgovanja dana.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!