Pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4

Pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 je oscilator temeljen na Hiken Ashi svijećnjacima. Riječ Heiken Ashi izvedena je iz japanskih riječi "Hiken Ashi", što se prevodi kao Average Bar i to jasno definira način na koji Heiken Ashi svijeće (HA za kratko) rade kako bi izgladile cijenu na grafikonima cijena.

Kada se koristi za detekciju trenda, pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 pomaže trgovcu mjerenjem trenutne i prosječne promjene cijene u određenom vremenskom razdoblju. To omogućuje trgovcu da vidi uglađenu verziju cjenika i ubrzava dosljednost trgovca ovisno o njihovom stilu trgovanja.

FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator

Download the FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Parametri indikatora Heiken Ashi oscilatora za MT4

Jedini parametar koji ima pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 je prosječna cijena. Prosječna cijena označava broj barova svijećnjaka koji bi indikator trebao koristiti za izračunavanje prosjeka za vizualni histogram. Ovo prosječno poravnavanje na temelju cijena zatim uzrokuje da se signali indikatora Heiken Ashi Oscillator For MT4 izglađuju tijekom određenog vremenskog razdoblja, čak i ako je cijena bila vrlo pogrešna.

Prednosti i nedostaci korištenja indikatora Heiken Ashi oscilatora za MT4

Prva prednost koju trgovac koristi ovom tabelom je da je pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 vrlo jednostavan u načinu na koji prevodi informacije o kretanju cijena trgovcu. Pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 jednostavno ispisuje novu zelenu traku nakon što prelazi nultu liniju za uzlazni trend i ispisuje crvenu traku nakon što pređe nultu liniju prema dolje ako je to medvjedast trend.

Još jedan od najboljih prednosti Heiken Ashi oscilatornog indikatora za MT4 nudi trgovcu potpuni nedostatak vizualne nelagode pri analizi trgovačkih karata jer trgovac tada može vidjeti samo izglađene informacije o cijenama. Ove izglađene informacije o trenutnoj cijeni valutnog para ili trgovačke imovine mogu olakšati uvid u pravi trend cijena i to može pomoći trgovcu pri donošenju odluka o trgovanju.

Korištenje pokazatelja Heiken Ashi oscilatora Za MT4 za trgovinu pomaže da se izgladi buka iz normalnih cijena grafikona jer su cijene koje prikazuje već izračunate na temelju prosječne cijene trgovinskog sredstva ili para valuta u određenom vremenskom razdoblju.

Način na koji Heiken Ashi Oscilator Indikator za MT4 radi je da stvara vizualne ulazne signale za trgovanje i dugim i kratkim hlačama i za različite tipove trgovaca, ovisno o tome koji stil biraju. Dok neki dugoročni trgovci mogu odlučiti da se trguju na temelju ukrštanja pokazatelja Heiken Ashi oscilatora Za MT4 i njegove nulte linije, drugi trgovci s kraćim rokom trajanja mogu odlučiti da se brzo skalpiraju kad linija pomičnog prosjeka pređe nulu do zadovoljiti histogram i izlaziti brže od ostalih vrsta trgovaca.

Za trgovce koji žele poboljšati već postojeći sustav, pokazatelj Heiken Ashi Oscillator For MT4 može se kombinirati s većinom pokazatelja trgovinskih sustava i meta trgovaca, ovisno o tome koji indikatorski učinak trgovac možda želi postići. Primjer bi bio kada trgovac treba pokazatelj koji mu pomaže da ostane na desnoj strani tržišta ili samo da bude dovoljno dugo u trending tržištu. Ono što trgovac želi postići odmah bi utvrdio može li pokazatelj Heiken Ashi Oscillator For MT4 dobro raditi s njegovim postojećim sustavom ili ne.

Pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 također se može koristiti kao samostalni davatelj signala za one koji su strogo Heiken Ashi trgovci i koji razumiju prirodu HA svijećnjaka i kako crpi svoje svijeće i histograme. To se može pokazati i vrlo agresivnim sustavom kao i profitabilnim sustavom kada se pravilno koristi kao samostalni sustav.

Kada se trguje s indikatorom Heiken Ashi oscilatora Za MT4, križevi pomičnog prosjeka oscilatora iznad nulte linije mogu se uzeti kao signali za kupnju, dok se križanje pomičnog prosjeka oscilatora ispod nulte linije oscilatora može uzeti kao prodaja signali. To bi bio jedan način na koji se može trgovati.

Ključna točka koju treba uzeti u obzir prilikom korištenja pokazatelja Heiken Ashi oscilatora za MT4 je da je to agresivan pokazatelj i kao takav će dovesti do mnogo netočnih signala dok pokušava doći trgovce u ispravnu stranu trenda. Stoga, trgovci moraju biti vrlo oprezni pri korištenju indikatora Heiken Ashi oscilatora za MT4 i možda čak trebati potvrditi neke signale koji proizvode posebno one signale koji su protiv sadašnjeg trenda.

Jedna od glavnih prednosti korištenja indikatora Heiken Ashi oscilatora za MT4 je da trgovci koji ga koriste često ne napuštaju svoje poslove rano zbog straha ili nestrpljenja, jer je vrlo lako vidjeti kada je trend još uvijek na mjestu i kada trend je sada promijenio smjer.

U smislu jednostavnosti, pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 je toliko jednostavan da jednostavna promjena boje na oba histograma i svijećnjaka u isto vrijeme može odmah pokazati trgovcu da je došlo do promjene trenda i da bi trgovac vjerojatno će imati koristi od novog trenda ako vjerojatno zatvaraju svoje pozicije ako su trenutno protiv novog trenda ili otvaraju nove pozicije u smjeru novog trenda.

Još jedna dodatna korist od korištenja indikatora Heiken Ashi oscilatora za MT4 je da se može uspješno koristiti za predviđanje budućih cijena valutnog para ili trgovačke imovine jer izračunava na temelju prosjeka umjesto pojedinačnih svijećnjaka koji se ispisuju po cijeni. Na taj način je lako otkriti promjene koje su čak potpuno skrivene od golih očiju trgovca.

Neke trgovačke ideje

Pokazatelj Heiken Ashi oscilatora za MT4 može se koristiti s indikatorom pokretnog prosjeka kako bi se uočio opći smjer kretanja na više trgovačkih ljestvica, trgovac se uključio u zdrave trendove i poništavanje te izračunao i analizirao razinu snage trenda, a zatim pronašao vrlo dobre unose.

Trgovac također može stvoriti vrlo profitabilan sustav kombinirajući Heiken Ashi oscilator indikator za MT4 s probojima iz raspona na ispravnoj strani trenda za stvaranje vrlo profitabilnog trgovinskog sustava za trgovca.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!