Viši pokazatelj vremenskog okvira za MT4

Indikator trenda višeg vremenskog okvira za MT4 je pokazatelj za sve one trgovce koji koriste platformu Meta Trader 4 za njihovu svakodnevnu tehničku analizu, kako bi učinili sve svoje grafikone različitih vremenskih okvira svoje omiljene ili odabrane valute svakodnevno donose odluke o trgovanju.

To su trgovci kojima je potrebno točno znati što govore veći vremenski okviri u odnosu na trenutni smjer kojim se određeni valutni par kreće na svim svojim vremenskim okvirima.

Pokazatelj je vrlo pouzdan i temelji se na Pokazateljima pomičnih prosjeka i pokazatelja relativne snage na nekoliko različitih karata vremenskih okvira. Trgovac može upotrijebiti ovaj pokazatelj za uočavanje profitabilnih unosa u općem smjeru trenda od signala agregiranih iz svih viših vremenskih okvira koje analizira pokazatelj.

Neke od prednosti i koristi koje trgovac može izvući iz upotrebe pokazatelja trenda višeg vremenskog okvira za MT4 iznesen je u nastavku.

FREE Higher TimeFrame Trend Indicator

Download the FREE Higher TimeFrame Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka koje trgovac može izvući iz korištenja višeg vremenskog indikatora trenda za MT4

Jedna od prvih važnih prednosti koju trgovac koji koristi pokazatelj trenda višeg vremenskog okvira za MT4 može lako izvesti iz upotrebe pokazatelja na bilo kojem vremenskom okviru od kojeg trgovac trenutno radi je da on ili ona mogu lako reći koji je opći smjer taj trend trenutno kreću na sve različite vremenske okvire iz kojih indikator trenutno izrađuje svoje tehničke zaključke.

To znači da je vrlo lako za trgovca identificirati opći smjer da se trend bilo kojeg valutnog para ili trgovačke imovine trenutno kreće unutar bilo kojeg vremenskog okvira koji trgovac trenutno gleda takav valutni par.

To je moguće jer pokazatelj u potpunosti automatizira proces tehničke analize valutnih parova pomoću indikatora pokretnih prosjeka i indeksa relativne snage na svim višim vremenskim okvirima koje je odabrao trgovac. Na taj način, ona koristi ovu tehničku analizu kako bi trgovcu pružila jedan jedinstveni signal iz svih različitih signala izvedenih iz svih različitih vremenskih okvira.

Ovaj izvedeni signal je vrlo važan za trgovca iz mnogo razloga. Jedan od najvažnijih razloga zašto je ovaj opći smjerni signal izveden iz svih odabranih vremenskih okvira valutnog para je vrlo važan je da može pomoći trgovcu da brzo uoči smjer u kojem bi trebao trgovati na svom trenutnom vremenskom okviru.

To znači da bi trgovac mogao znati točno u kojem smjeru bi trebao trgovati tijekom bilo kojeg trgovinskog dana, posebno ako on ili ona obično nemaju vremena ili uživaju u tome da prođu kroz nekoliko različitih vremenskih okvira određenog valutnog para u traženje pravog smjera za korištenje.

To bi odmah omogućilo trgovcu da bude više organiziran tijekom trgovinskog dana, jer bi to uvelike olakšalo teret tehničke analize trgovca jer on ili ona ne bi trebali učiniti mnogo potrebne tehničke analize kako bi generirali pravi signal za njegovo ili njezino trgovanje.

Ovo bi dokazati da se vrlo koristan za trgovca kao on ili ona će vrlo lako biti u mogućnosti uzeti bolje obrta, jer ove obrta će se tada na temelju pravom smjeru. Još jedna vrlo važna prednost korištenja pokazatelja trenda višeg vremenskog okvira za MT4 je da bi trgovac mogao pomoći da uskladi svoje poslove u pravom smjeru trenda tijekom trgovinskog dana.

To znači da bi trgovac mogao utvrditi koji je opći smjer kretanja i budući da mu je ovaj proces jednostavan, postalo bi vrlo lako staviti poslove koji odgovaraju tom smjeru. To je moguće jer bi trgovac, naravno, trebao osigurati da sve njegove ili njezine obrte poravnaju s pravim smjerom trenda, inače bi vjerojatno bila loša ideja da se takve obrta iskoriste.

Vjerojatno bi bila loša ideja uzeti one obrte koji nisu poravnati u generiranom smjeru trenda budući da trgovac zna da kada on ili ona budu usklađeni u pravom smjeru, njegove ili njezine trgovine imaju najveću vjerojatnost da postanu uspješne, ali ako ili ona nije usklađena u pravom smjeru trenda, to odmah stavlja izglede za trgovinu da se uspješno okrenu protiv trgovca.

To bi se definitivno ispostavilo da je štetno za trgovca u dugoj vožnji stoga trgovac mora osigurati da on ili ona drži na ovaj generirani smjer. Još jedan vrlo važan razlog je taj da bi trgovac koji koristi MTT indikator višeg vremenskog okvira vjerojatno mogao mnogo preciznije postaviti svoje poslove.

To znači da budući da je trgovac u stanju identificirati smjer trenda, on ili ona će tada moći trgovati temeljem tog smjera i moći će uočiti točno vrijeme kada se ti signali pojavljuju kao takva vremena. da trgovac stavi svoje obrte u opći smjer koji je označen višim vremenskim indikatorom trenda za MT4.

Ovo će pomoći trgovac u dugoročno biti u mogućnosti da više profitabilan obrta i manje obrta koji imaju ogromne gubitke kao trgovac će uvijek temeljiti u smjeru većinu svojih obrta na smjeru od više vrijeme trend trend kao ovaj smjer bi se t najbolji smjer u kojem trebate biti.

Trgovac pri korištenju pokazatelja trenda višeg vremenskog okvira za MT4 mora osigurati da je voljan i sposoban pridržavati se vrlo stroge strategije upravljanja novcem kao što bi tijekom dužeg razdoblja njegova ili njezina trgovanja, to bi vjerojatno bio jedini čimbenik da li on ili ona završi profitabilno ili na kraju gubi sredstva za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!