J_TPO_OSC Pokazatelj za Meta Trader 4

J_TPO_OSC indikator za Meta Trader 4 je vrlo dinamičan pokazatelj s ogromnom funkcionalnošću Meta Trader 4 trgovinskog sustava. Na primjer, može uočiti raspone, ponuditi unose u oba smjera tržišta i pomoći trgovcu s odličnim signalima za dobit, tako da trgovac ne ostavlja mnogo novca na stolu.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Neke prednosti i nedostaci korištenja J_TPO_OSC indikatora za Meta Trader 4

J_TPO_OSC indikator za Meta Trader 4 pomaže trgovcu da identificira vremena na tržištu kada se cijena valutnog para ili sredstva za trgovanje kreće bez jasnog smjera. To čini tako što identificira vrlo niska razdoblja volatilnosti u akcijskim cijenama i kada uoči tu cijenu, ne odaje bilo kakve trgovinske signale, time zadržavajući trgovca koji trguje s indikatorom dalje od ulaska u trgovinu tijekom takvih razdoblja.

Još jedna prednost korištenja J_TPO_OSC indikatora za Meta Trader 4 je da nudi mogućnost ulaska trgovca na obje strane tržišta. To znači da trgovac može odlučiti da se obrta i u smjeru veći trend i protiv smjeru veći trend. To je prilično agresivan pristup i nije pogodan za sve trgovce. Konzervativniji pristup za trgovce koji više nisu skloni riziku je da se uzmu samo signali koje generira J_TPO_OSC pokazatelj za Meta Trader 4 u smjeru većeg trenda. To će omogućiti takvom trgovcu da ostane na strani trenda i potencijalno uhvati velike troškove u valuti ili trgovinskoj imovini koja može trajati nekoliko sati ili čak dana.

J_TPO_OSC indikator za Meta Trader 4 je vrlo koristan zbog vrste izlaznih signala koje generira. Ona pomaže trgovac ga koristiti za izlaz trgovina nakon što počnu pokazivati znakove promjene smjera. J_TPO_OSC indikator za Meta Trader 4 sastoji se od histograma i signalne linije. On generira sve svoje signale trgovanja za trgovca koji koristi ove dvije signalne linije. Histogram prikazuje svijetlo crvenu boju kada je tržište u trendu prema dolje i svijetlo zelene boje kada tržište napreduje. To odmah omogućuje trgovcu da razumije trenutni smjer tržišta od vremenskog okvira od kojeg trgovac radi.

Signalna linija oscilira između vrha i dna prozora indikatora na karti Meta Trader 4. Signalna linija daje rani izlazak ili dobit uzimajući priliku trgovcu jer vrlo brzo reagira na cijenu. Dakle, trgovac može odmah pogledati smjer ove signalne linije i znati je li cijena promijenila Smjer ili ako se nastavlja kretati u istom smjeru.

Loša strana u korištenju brzih signalnih linija za uzimanje profita je u tome što može biti prebrzo da bi trgovac mogao ostvariti mnogo profita od bilo kakvih trendova, jer bi lako reagirao na bilo koji lagani povrat u cijeni i time bi ga trgovac promatrao odmah smanjiti svoju poziciju ili trenutnu trgovinu na tržištu.

Trgovac koji odluči koristiti stabilniji histogram za oba ulaza i izlaza i u smjeru trenda iu suprotnom smjeru može dobiti više profita, budući da praćenje histograma može zadržati trgovca unutar trenda, jer se nastavlja i signalizira izlaz čim se trend promijeni. Nedostatak korištenja mnogo sporijeg histograma također je da trgovac može morati žrtvovati neke profite kako bi mogao voziti trend sve dok ne završi ili promijeni smjer.

Prilikom trgovanja s J_TPO_OSC indikatorom za Meta Trader 4, trgovac koji promatra svoj pokretni prosjek kako bi postigao maksimum i padove nakon maksimuma i padova cijene može brzo uočiti mogućnosti divergencije gdje cijena valutnog para ili trgovačke imovine slabi i zatim moći trgovati u suprotnom smjeru od trenutnog smjera cijene. Uočavanje odstupanja i njihovo kombiniranje s analizom cijena kao što su rasponi i rasponi trendova mogu biti odlična prilika za trgovce da ostvare stvarnu dobit na tržištu.

Međutim, J_TPO_OSC pokazatelj za Meta Trader 4 zapravo nije prikladan za početnike, već za trgovce koji imaju određenu razinu iskustva i stručnosti na tržištima. To znači da korištenje indikatora može zbuniti početničkog trgovca u kritičnim vremenima kada bi trgovac morao donositi važne odluke kao što su: smanjiti trgovinu kako bi zaštitio svoj račun ili poduzeo određenu zaradu. Napredniji ili kvalificirani trgovac će uvidjeti da je korištenje pokazatelja više prilagođeno njima jer već ima razinu izloženosti tržištima i razumije određena osnovna načela koja djeluju oko cjenovnog djelovanja.

Međutim, početni trgovac može odlučiti naučiti kako koristiti ovaj pokazatelj s obzirom da krivulja učenja nije tako strma. To znači da početni trgovac koji želi trgovati pomoću J_TPO_OSC indikatora za Meta Trader 4 može izvući kratko vrijeme, a možda i demo račun na kojem može najprije postaviti indikator i gledati kako reagira na cijenu. To se može učiniti na nižoj vremenskoj karti kao što je graf od jedne minute ili 5 minuta, tako da početni trgovac može brzo naučiti kako indikator stvara svoje signale i kako ili kada trgovac treba odgovoriti na njih, uključujući i koliko mogu ili bi trebalo riskirati za svaku pojedinačnu trgovinu.

Rad s demo računom bi ih potom opremio stvarnim znanjem o tome kako funkcionira cijena i kako ovaj pokazatelj reagira na cijenu prije nego što se mogu prebaciti na pravi trgovački račun i koristiti višu vremensku shemu za uzimanje signala od pokazatelja kao signali višeg vremenskog okvira su obično stabilniji i pouzdaniji od signala nižeg vremenskog okvira.

Početni trgovac također mora razviti i prakticirati vrlo strogu strategiju upravljanja novcem jer će im to pomoći da izbjegnu gubitak računa za kratko vrijeme.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!