Keltner indikator kanala za MT4Table Of Contents:

  1. Keltner indikator kanala za MT4
  2. Prednosti i nedostaci korištenja Keltner indikatora kanala za MT4

Keltner indikator kanala za MT4 je alat za Meta Trader 4 softver za crtanje. Ovaj pokazatelj stvara omotnice cijena ovisno o tome koliko je nestabilna cijena određenog valutnog para ili trgovačke imovine u određenom trenutku. Između tih 2 omotnica cijena, eksponencijalni pokretni prosjek sjedi tamo čineći keltnerove kanale vrlo slične Bollinger Bandsu na bazi standardne devijacije.

FREE Keltner Channel Indicator

Download the FREE Keltner Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Što se tiče signala oko trgovinskog sredstva ili valutnog para, Keltner indikator kanala za MT4 određuje udaljenost između gornje omotnice obično iznad cijene i donje omotnice obično ispod cijene koristeći indikator prosječnog pravog raspona (ATR) koji je Pokazatelj koji bi se složili većina trgovaca i financijskih analitičara jedan je od najstabilnijih i najkorisnijih pokazatelja u Meta Trader 4 paketu alata.

Keltner kanal za MT4 nudi trgovcu mnogo prednosti i vrlo malo nedostataka. Prođimo neke od njih vrlo brzo ispod.

Prednosti i nedostaci korištenja Keltner indikatora kanala za MT4

Jedna od najistaknutijih prednosti je da je trgovac koji ga koristi je da je već vrlo popularan alat za trgovanje koje koriste trgovci diljem svijeta u svakodnevnom trgovanju. To bi trebalo odmah reći trgovcu da su Keltner kanali vrlo pouzdani u načinu na koji stvaraju signale na temelju cjenovne akcije. To onda omogućuje trgovcu da vjeruje u sve signale koje Keltner kanal generira za trgovca jer su najpouzdaniji.

Još jedna prednost korištenja Keltner indikatora kanala za MT4 je da može pomoći trgovcu da identificira i točno odredi koji je trenutni trend u svim vremenskim okvirima i trgovinskoj imovini ili valutnim parovima na koje je postavljen pokazatelj. To znači da se indikator tada može koristiti kao go-to trend detektor za njihovo trgovanje jer je izgrađen upravo za to. To također znači da se Keltnerovi kanali mogu koristiti s bilo kojim drugim pokazateljem koji može pomoći trgovcu da preuzme unose u smjeru trenda, jer bi se oba zajedno spojila omogućila trgovcu da sazna efektivni smjer kretanja i uzme zapise na temelju samo u tom smjeru. To lako vodi do profita na tržištima.

Trgovci također mogu koristiti Keltner indikator kanala za MT4 kako bi uočili vrlo čiste i moćne potencijalne preokrete u cijeni. To jednostavno znači da indikator može pomoći trgovcima u otkrivanju obrata kako se događaju u stvarnom vremenu. Jedan od načina da se to postigne je kada trgovac promatra 3 do 4 različita vremenska okvira pomoću indikatora Keltnerovog kanala za MT4. To će odmah omogućiti trgovcu da vidi kako se događaju te promjene cijena i kakve se cijene poduzimaju kao odgovor na te promjene u vremenskim okvirima. U vrlo kratkom vremenu, trgovac će u potpunosti razumjeti da su Forex tržišta zapravo jedno bez obzira na vremenski okvir u kojem trgovac gleda na cijenu iz.

Još jedna očigledna prednost korištenja indikatora keltner kanala je da može trgovcu pružiti pouzdane signale za trgovanje tijekom trgovinskog dana. To je obično kada cijena prelazi sve svoje kanale u vanjski prostor ili ispod nje niži kanali u niži vanjski prostor. To u biti pomaže trgovcu da vidi koliko je cijena nestabilna i da vidi koliko je prošla izvan Keltnerovih kanala, jer to može pokazati trgovcu točno koliko dugo se očekuje da će cijena trajati ili koliko dugo traje, ovisno o tome kada prelazi natrag u Keltnerove kanale.

Jedna od nevjerojatnih stvari u korištenju Keltnerovog indikatora kanala za MetaTrader 4 je da odmah pomaže Traderu da vidi kada je cijena vrlo volatilna. Sada, to ima nekoliko prednosti.

Prva prednost je da Trgovac može odmah uočiti da je trend u tijeku. Još jedna prednost će biti da trgovac može točno vidjeti kako taj trend napreduje. Zašto gledati cijenu, to odmah čini osnovu za trgovca da razumije točno što radi. na primjer, tijekom uzlaznog trenda trgovac može gledati kako se cijena kreće izvan kanala Keltnera u smjeru prema gore. Trgovac tada može slijediti potez jer keltner kanal tada djeluje kao vodič zaustavljanja gubitka za Tradera koji je već u trendu jer slijedi trend sve do vrha i točno identificira gdje se trend počinje obrnuti.

Još jedan ključan i impresivan način na koji trgovci mogu koristiti keltner kanal je identificirati glavne trendove. Keltner kanali omogućuju trgovcima da identificiraju glavne trendove pomažući im da zanemare manje trendove i vrstu glađanja cjenovne akcije na takav način da trgovac ne vidi manje trendove onoliko često koliko bi to bilo ako keltner kanali nisu bili na mjestu tamo. To bi odmah omogućilo trgovcu da identificira glavne mogućnosti trgovanja identificirajući obrasce cijena koje prikazuju glavni trendovi.

Jednom kada trgovac može identificirati te cjenovne obrasce, trgovac može sudjelovati u trgovanju veće slike trenda.
Dakle, Keltnerovi kanali omogućuju trgovcu da tada uoči poništavanje cijena, uoči glavne cjenovne obrasce i može pomoći trgovcu da identificira velike iskorake u trendu i učinkovito ih trgovati.

Keltner kanali mogu raditi na bilo kojem vremenskom okviru od 1-minutnih karata do dnevnih karata i mogu se integrirati u bilo koji glavni trgovački sustav koji već koristi trgovac. Ova integracija će pomoći da se poboljša svaka strategija trgovanja koju trgovac može imati i može pomoći da se izvuku najbolji u drugim trgovinskim sustavima.

Keltner kanali u trgovanju će zahtijevati da trgovac nastavi vježbati, uzimajući obrta koristeći pokazatelj s vrlo zaštitnim zaustaviti, i strog novac za upravljanje rutinu i u kratkom vremenu, trgovac može svladati pomoću pokazatelja da se zanatstvo.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.