Pokazatelj razine ključa za MT4Table Of Contents:

  1. Pokazatelj razine ključa za MT4
  2. Prednosti i nedostaci korištenja indikatora razine ključeva za MT4
  3. Trgovina Ideja

Pokazatelj razine ključeva za MT4 je jedinstven, jednostavan i snažan indikator više vremenskog okvira koji automatski identificira samo najvažnija područja u pogledu podrške i otpora te vizualno upozorava trgovca na područje podrške i otpora. Pokazatelj razine ključeva za MT4 je nezamjenjiv alat kada ga trgovac počne koristiti.

FREE Key Level Indicator

Download the FREE Key Level Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti i nedostaci korištenja indikatora razine ključeva za MT4

Za razliku od 98% pokazatelja podrške i otpora ili razine na indikatorskom tržištu, indikator razine ključeva za MT4 drži trgovčevu kartu potpuno neurednom i koristi vrlo male linije koje su super lako koncentrirati se dok trgovac obavlja njihovu analizu.

Pokazatelj razine ključeva za MT4 je indikator za više vremenskih okvira, što znači da bez obzira na signal koji daje trgovcu, on prekida sve vremenske okvire tog određenog valutnog para ili trgovačke robe. Na taj način, ako trgovac ode na vremenski okvir od 5m, isti signali na 1D vremenskom okviru i dalje će se pojavljivati. Na taj način, trgovac je siguran da indikator u potpunosti analizira tržišta od svih vremenskih okvira prije nego što daje signale.

Indikator razine ključeva za MT4 je vrlo moćan pokazatelj zbog toga koliko su pouzdani signali koje proizvodi. U trgovanju, svaki trgovac ima stil koji je jedinstven za njega, a posebno za njegov tip osobnosti i stoga, bilo koja vrsta trgovca može pronaći da može koristiti signale proizvedene od strane Pokazivača razine razine za MT4 da bi trgovali na bilo koji način koji žele ili prema vlastitim stilovima trgovanja.

Poznato je da preko 90% pokazatelja za Meta Trader 4 zaostaje za cijenom. To pridonosi jedinstvenosti pokazatelja ključne razine za MT4 jer je vodeći pokazatelj i kao takav govori trgovcima najvažniju točku u cijenama gdje tržište ima najveću vjerojatnost reagiranja. Reakcija može biti ponovni test, odskok, jaka pauza ili preokret.

Pokazatelj razine ključeva za MT4 može se koristiti za izgradnju vrlo uspješne strategije trgovanja jer se fokusira samo na jedan od najvažnijih elemenata trgovanja na koji se većina trgovaca ne fokusira - na samu cijenu akcija! Ovo daje ruku na zašto većina trgovaca nisu uspješni na trgovanje i dobiti frustriran nakon nekog vremena.

Pokazatelj razine ključeva za MT4 bodove podržava razine i razine otpora u cijeni. Razina podrške je točka ili područje na koje se cijena spustila i zaustavila na, prije nego što se vrati, dok je razina otpora točka ili područje gdje je cijena došla do i zaustavila se, prije nego što se nastavi na putu prema dolje. Pokazatelj razine ključeva za MT4 automatski traži te razine i pomaže trgovcima da ih vide i identificiraju.

Identificiranje tih razina podrške i otpora vrlo je važno jer cijena teži reagirati na tim područjima većinu vremena. Postoji nekoliko vrsta razine podrške i otpora. Različite vrste podrške i otpora su dijagonalna podrška i otpor i horizontalna podrška i otpor. Pokazatelj razine ključeva za MT4 pomaže trgovcu da identificira horizontalne tipove područja podrške i otpora.

Pokazatelj razine ključa za MT4 nudi trgovcu pojednostavljeni način promatranja tržišta automatskim obavljanjem većine analiza i ostavljanjem trgovca najvažnijim područjima za primjenu njihovih stilova trgovanja. Bez obzira na stil, trgovac tada može prilagoditi svoja zanimanja tim područjima.

Ključni uzorak za koji se treba brinuti kada se koristi ovaj indikator naziva se flip za podršku i otpor. Ovaj se uzorak pojavljuje kada cijena dođe do mjesta koje je prethodno identificirano na grafikonima kao podrška, prekida tu razinu prema dolje i zatim se vraća do ponovnog testiranja razine prije nastavka prema dolje ili kada cijena dosegne razinu koja je ranije bila otporna, prema gore, a zatim se vraća na istu razinu da je ponovno testira prije nastavka prema gore. To je jedan od najčešćih ponašanja cijena na tržištu i obično predstavlja priliku za većinu vrsta trgovaca da profitiraju.

Indikator razine ključeva za MT4 ne iscrtava sva područja potpore i otpora koja se pojavljuju. Umjesto toga izračunava te točke podrške i otpora iz svih vremenskih okvira i samo pokazuje trgovcu ključne koji su vidljivi na svim vremenskim okvirima. To je vrlo važno jer budući da svi trgovci na svim vremenskim okvirima mogu uočiti razinu, reakcija cijene na toj razini vjerojatno će stvoriti veliki potez.

Neki od načina na koje pokazatelj razine ključeva za MT4 radi je da promatraju razine cijena koje su odskočile od višestrukih puta, kao i razine gdje je cijena oštro reagirala tako što je naglo odskočila. Drugi način uočavanja važnih razina je uočavanje razina koje imaju dovoljno prostora između pojedinih puta, a cijena se vraća na dodir razine.

Pokazatelj ključne razine za MT4 istovremeno uzima u obzir sve te kriterije i koristi ih kako bi trgovcu vizualno ukazao samo na najvažnije razine na tržištu.

Pokazatelj razine ključeva za MT4 pomaže trgovcu u otkrivanju novih prilika za trgovanje povlačenjem cijena ili povlačenjem cijena. To onda omogućuje trgovcu da planira vrstu obrta ili unosa koje želi uzeti ili izvršiti na razinama koje ovaj pokazatelj stvara. Pokazatelj razine ključeva za MT4 također se može koristiti za trgovinu više valutnih parova u isto vrijeme zbog jednostavnosti uzoraka koje otkriva u cjenovnom djelovanju.

Pokazatelj razine ključeva za MT4 također može biti vrlo koristan i za skalpere, za swing i za pozicije trgovaca jer svi moraju znati gdje su najvažnije razine na tržištu, tako da mogu prilagoditi svoje stilove trgovanja kako bi odgovarale.

Trgovina Ideja

Trgovac može koristiti pokazatelj razine ključa za MT4 da skenira sve valute koje voli svako jutro prije početka trgovanja, uočite one u kojima je indikator otkrio važne razine trgovanja, a zatim gledajte samo takve valutne parove ili trgovinu dan za cijenu odbija takve razine, osobito podršku i otpor.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.