Kijun sen Pokazatelj omotnice za MT4Table Of Contents:

  1. Kijun sen Pokazatelj omotnice za MT4
  2. Prednosti koje proizlaze iz upotrebe Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4

Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4 je super stabilan Ichimoku indikator koji omogućuje trgovcu uočavanje ključnih promjena trenda u Dnevnom vremenskom okviru u svim valutnim parovima i sredstvima za trgovanje. To omogućuje trgovcu da bude u mogućnosti uočiti ove ključne promjene u stvarnom vremenu dok se događaju i nude mogućnosti ponovnog ulaska trgovcima na temelju tih ključnih trendova. Postoji cijeli niz pogodnosti za one koji se odluče koristiti ovaj pokazatelj.

FREE Kijun sen Envelope Indicator

Download the FREE Kijun sen Envelope Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti koje proizlaze iz upotrebe Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4

Jedna od prvih velikih koristi koju trgovac može izvući iz upotrebe ovog pokazatelja jest ta da je pokazatelj super točan i pouzdan. Ove prednosti su stvari koje je potrebno naglasiti što je više moguće jer postoji vrlo malo pokazatelja među svim pokazateljima meta trgovaca koji su uopće stabilni ili na koje se trgovac može pouzdati. Postoji nekoliko razloga zašto se ovaj pokazatelj smatra super stabilnim i pouzdanim.

Prvi razlog za ovu tvrdnju je da je pokazatelj izgrađen na Ichimoku indikatoru. Ichimoku se dugo koristi među trgovcima pa je prilično činjenica da je Ichimoku indikator jedan od najstabilnijih indikatora koji postoje.

Budući da je Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4 potomak Ichimoku indikatora, on je stekao neke od jakosti Ichimokua kao što je njegova sposobnost da se oslanja i na točnost svojih signala. To nas dovodi do drugog razloga zašto je ovaj pokazatelj vrlo stabilan i pouzdan.

Indikator radi prema zadanim postavkama samo izvan dnevnog vremenskog okvira. To je zapravo izgrađen na taj način omogućiti trgovcima da kapitaliziraju na vrlo jake i točne poteze generirane ovim pokazateljem u uokvirivanju svojih nižih vremenskih okvira. Dakle, indikator dobro funkcionira na Dnevnom vremenskom okviru i može voditi trgovce koji ga traže za usmjeravanje i smjer kretanja.

Još jedna od prednosti korištenja ovog pokazatelja je da nudi nevjerojatne mogućnosti trgovcima da ponovno uđu u trending tržište čak i ako je trgovac prethodno propustio ulazak u trend. Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4 to čini stvaranjem područja u kojem trgovac može kupiti ili prodati odbijenu od svoje srednje linije kada je cijena neko vrijeme u trendu.

To znači da, kada je novi trend počeo, recimo uzlazni trend, na primjer, cijena se probija iznad srednje linije Kijun sen Pokazatelja omotnice za Meta Trader 4 i jasno se može vidjeti da se kreće prema gore. U ovom trenutku, indikator automatski identificira razine gdje bi se cijena vjerojatno vratila za odbijanje prije nego što se nastavi u smjeru trenda.

Upravo na takvim područjima trgovci mogu kupiti već postojeći trend rasta uz minimalni iznos rizika za trgovinu. Dakle, pokazatelj pomaže trgovcima da se ponovno pridruže već postojećem trendu. Ove vrste poteza također se mogu poboljšati ako trgovac povuče jednostavnu liniju trenda preko vrha ili dna cijene u smjeru u kojem on ili ona očekuju da će se vjerojatno dogoditi proboj cijene.

Također, najbolji vremenski okvir za korištenje Kijun sen Pokazatelja omotnice za Meta Trader 4 bio bi Dnevni vremenski okvir koji je već prilagođen za taj vremenski okvir. To znači da po defaultu indikator već dolazi s postavkama koje su savršene za optimalno funkcioniranje indikatora na bilo kojem dnevnom vremenskom okviru bilo koje karte. Trgovac može, međutim, podesiti pokazatelj za niže vremenske okvire, ali to će najvjerojatnije utjecati na kvalitetu signala koje proizvodi indikator jer je dizajniran posebno za Dnevne vremenske okvire, a time i vrlo točne i pouzdane signale koje proizvodi na takvim signalima. Dnevni vremenski okviri.

Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4 dolazi s 3 različite linije signala. Prvi je gornji pojas koji je gotovo uvijek iznad cijene, drugi je donji pojas, koji je gotovo uvijek ispod cijene. Treća signalna linija je Kijun-Sen i ona djeluje kao signalna linija kada novi trend krene i linija trenda kada je cijena trenutno u uzlaznom trendu ili opadanju.

Jedan od načina sudjelovanja u novom trendu bio bi uočiti kada je došlo do očigledne promjene u smjeru, a zatim čekati da se novi trend na Dnevnom vremenskom okviru probije iznad srednje linije indikatora.

Nakon što se indikator probije iznad srednje crte pokazatelja, trgovac treba ili kupiti ili prodati. Na ovaj način trgovac se lako može pridružiti trendu. Drugi način pridruživanja trendu je tražiti vremena kada je cijena očito slomljena iznad ili ispod srednje linije Kijun sen Pokazatelja omotnice za Meta Trader 4, a zatim pričekajte da se cijena počne vraćati natrag u srednju liniju pokazatelj prema smjeru novog trenda. Trgovac tada može kupiti ili prodati u skladu s tim čim cijena dotakne srednju liniju pokazatelja odozgo ili odozdo. To bi također bilo vrlo dobro vrijeme za trgovca da sudjeluje u trendu.

Konačno, jedna glavna stvar koju treba paziti pri korištenju Kijun sen Pokazatelj omotnice za Meta Trader 4 je kada veličina kanala postane vrlo mršava i bliska zajedno s objema u jednom smjeru. To je vrlo važno jer se to događa samo kad se dogodi veliki potez ili se trenutno događa. To znači da kada trgovac koji koristi ovaj pokazatelj shvati da su oba pojasa blizu i da su usmjereni u jednom smjeru, bilo gore ili dolje, tada bi trgovac trebao biti dovoljno podebljan da u skladu s time kupi ili proda, jer se to događa samo kada postoji vrlo snažan pokretač u cijeni.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.