Kuskus Starlight indikator za MT4Table Of Contents:

  1. Kuskus Starlight indikator za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja Kuskus Starlight indikatora za MT4

Kuskus Starlight indikator za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen na platformi Meta Trader 4. Pokazatelj je izgrađen za trgovce koji koriste platformu za crtanje za aktivno donošenje odluka o trgovanju tijekom trgovinskog dana, za obavljanje svih svojih tehničkih analiza na odabranim valutnim parovima i imovini za trgovanje te za crtanje svih vremenskih okvira svih trgovačkih izbora valutnih parova ili imovine za trgovanje tijekom trgovinskog dana.

Kuskus Starlight indikator za MT4 izgrađen je na temelju cijene i indikatora Range koji također funkcionira na platformi za trgovanje. Koristeći pokazatelj, trgovcu je lako identificirati što je opći smjer kretanja na bilo kojem grafikonu koji on ili ona pripisuje tijekom trgovinskog dana.

Također je lako za trgovca utvrditi kada je trend na tržištu preokrenuo u novom smjeru. Trgovac koji ima indikator koji je pridodan njegovom ili njezinom grafikonu trgovanja izvukao bi mnogo drugih uvida u trgovinu i prednosti korištenja pokazatelja, a neki od tih uvida u trgovinu i prednosti opisani su i detaljno razmotreni u nastavku.

FREE Kuskus Starlight Indicator

Download the FREE Kuskus Starlight Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja Kuskus Starlight indikatora za MT4

Jedna od prvih velikih prednosti korištenja Kuskus Starlight indikatora za MT4 za trgovca koji to koristi je da može pomoći trgovcu da odmah uoči koji je opći smjer kretanja na bilo kojem vremenskom okviru bilo kojeg valutnog para ili trgovačke imovine koju trgovac koristi uključen.

To znači da trgovac koji ima indikator vezan uz svoju trgovačku shemu tijekom trgovinskog dana može na jednom mjestu uočiti koji je opći smjer trenda na tom vremenskom okviru tijekom trgovinskog dana.

Trgovac bi mogao uočiti što je smjer trenda bez obzira na to što je valutni par ili sredstvo za trgovanje koje trgovac koristi pokazatelj na kojem je indikator radi na svim valutnim parovima i trgovinskoj imovini. Biti u mogućnosti identificirati što je opći smjer trgovac ¡s trenutnom trgovanja chart je vrlo važno za trgovca za mnogo razloga.

Jedan od takvih razloga zašto je moguće utvrditi koji je opći smjer kretanja pomoću Kuskus Starlight indikatora za MT4 vrlo važan za trgovca je taj što on može pomoći njemu ili njoj povećati svoju vjerojatnost da bude profitabilan tijekom trgovinskog dana. Trgovac bi mogao povećati svoju vjerojatnost da bude profitabilan ako on ili ona samo trguje u smjeru općeg trenda.

To znači da bi trgovac mogao povećati broj svojih pobjedničkih trgovina i smanjiti broj gubitničkih poslova kada koriste Kuskus Starlight indikator za MT4 kako bi točno odredili koji je opći smjer trenda u njihovom trenutnom vremenskom okviru.

Trgovac će također biti u mogućnosti značajno smanjiti njihove gubitka zanatstvo kada se samo obrta u ovom općem smjeru trend. Obično, u trendu, postoje različiti valovi koji čine trend. Neki od tih valova su u smjeru trenda, a drugi su u suprotnom smjeru od trenda. Valovi u smjeru trenda su valovi koji zapravo čine glavninu kretanja trenda i obično su veći i duži od ostalih valova.

S druge strane, valovi u suprotnom smjeru od trenda su valovi za pokretanje ili valovi za profit i obično predstavljaju priliku za trgovce koji su sudjelovali u početnim valovima trenda da profitabilno skinu dio profita tijekom trenda.

Među ove dvije različite vrste valova unutar trenda, trgovac bi odmah prepoznao da su valovi koji se kreću u istom smjeru kao i trend obično veći u odnosu na one valove koji se ne kreću u istom smjeru kao i trend.

Stoga, ako trgovac ostane s trgovanjem u općem smjeru trenda kojeg je trgovac identificirao pomoću Kuskus Starlight indikatora za MT4, on ili ona bi statistički mogli napraviti poslove koji imaju veću vjerojatnost ostvarivanja profita, budući da će se ti valovi uskladiti u u kojem će se tržište snažno kretati.

Kuskus Starlight pokazatelj za MT4 lako može pomoći trgovcu da utvrdi što je to opći smjer kretanja tijekom trgovinskog dana. To je vrlo moguće budući da Kuskus Starlight Indicator For MT4 ispisuje obojene simbole na trgovačkim kartama kako bi trgovcu označio da li je tržište trenutno u uzlaznom trendu ili u opadanju.

Trgovac bi znao je li tržište u uzlaznom trendu jer bi pokazatelj ispisivao znakove zelene boje iznad srednje linije u potpoju indikatora. Ti zeleni simboli će tada trgovcu simbolizirati da je trenutno u tržišnom trendu i da je bolje da naruči narudžbu za kupnju jer on ili ona imaju najveću vjerojatnost da bude profitabilna ako on ili ona kupi na tržištu umjesto da prodaje na taj način posebno vrijeme.

To je zato što, kao što je pokazatelj pokazao trgovcu, trend je trenutno pristran u smjeru prema gore. S druge strane, trgovac bi odmah znao da se trend trenutno kreće u smjeru prema dolje kada se koristi Kuskus Starlight indikator za MT4 ako on ili ona vide da indikator trenutno ispisuje crvene simbole ispod srednje linije u indikatoru subwindow.

To bi trgovcu bilo općenito pokazatelj da se tržište trenutno kreće u smjeru prema dolje i da je trgovac statistički vjerojatnije da će ostvariti dobit ako trgovinu čini samo u smjeru prodaje. Na taj način, to je onda vrlo moguće za trgovca za generiranje profita tijekom trend kao trgovac bi se trgovanje u ispravnom smjeru trend.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.