Pokazatelj razine trgovanja za MT4Table Of Contents:

  1. Pokazatelj razine trgovanja za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja pokazatelja razine trgovanja za MT4

Pokazatelj razine trgovanja za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen kako bi pomogao trgovcu koji poduzima aktivne trgovačke odluke, obavlja svoju tehničku analizu i radi svoje crtanje različitih valutnih parova i njihove vremenske okvire pomoću Meta Tradera 4 platforma za crtanje.

Pokazatelj razine trgovanja za MT4 može pomoći trgovcu da brzo nauči kako tržište funkcionira i da identificira profitabilne mogućnosti trgovanja u skladu s tržišnim ponašanjem koje je trgovac naučio.

Indikator će također omogućiti trgovcu uočavanje preokreta i mnogo drugih uvida u trgovanje u okruženju trgovanja. Na taj način trgovac može lako poboljšati svoje poslovanje. Neki od ovih uvida u trgovanje, kao i prednosti ili nedostaci korištenja pokazatelja navedeni su u nastavku.

FREE Level Trading Indicator

Download the FREE Level Trading Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja pokazatelja razine trgovanja za MT4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja pokazatelja razine trgovanja za MT4t trgovcu je da lako može pomoći njemu ili njoj da nauči ponašanje na tržištu samo gledanjem na pokazatelj i način na koji on utječe na cijenu tijekom trgovinskog dana.

To znači da će trgovac brzo naučiti kako tržište funkcionira u smislu kretanja na tržištu, kako ili kada se formiraju, te kako trgovac može lako profitirati od tih tržišnih poteza. Obično, bez obzira na trgovački stil trgovanja ili tehniku trgovanja, trgovac bi morao naučiti točno kako funkcionira tržište ako želi postati profesionalac u čitanju onoga što tržište govori i točno gdje se tržište odvija u vremenskim okvirima trgovac radi sa svakim danom.

Indikator će jasno pomoći trgovcu da vidi da se tržište kreće u specifičnom obrascu stvaranja uspona i padova na specifičan način. Općenito, kada se tržište želi pomaknuti u određenom smjeru, često stvara seriju od 3 poteza ciljanih u tom određenom smjeru.

To znači da bi svako tržište, bez obzira na vremenske okvire trgovanja ili valutni par, generiralo seriju od tri različita poteza u određenom smjeru u koji se želi useliti. To bi onda pomoglo trgovcu da iskoristi treći dio poteza ako on ili želi biti dio tog određenog cijena. Tri poteza u bilo kojem smjeru obično se sastoje od dva različita poteza u smjeru u kojem se tržište želi kretati i 1 se kreću u suprotnom smjeru od onog u kojem se kreće cijena.

Ovaj suprotan smjer je obično pokret ili povlačenje u kojem trgovci mogu uzeti neki profit na trend ili početni potez cijene. Dakle, ako je trgovac u mogućnosti uočiti prvi i drugi dio poteza, postaje lako za trgovca da bude spreman za treći dio cijene premjestiti čak i prije nego što se dogodi u bilo kojem vremenskom okviru trgovac gleda tržišta od.

Na taj način, trgovac može onda lako pripremiti ispred vremena kao on ili ona ne bi trebala pogoditi u kojem smjeru da je cijena na čelu, jer je cijena će općenito pokazati smjer je na čelu na trgovac karte. Kretanje u tom smjeru prema kojem se kreće cijena je obično mnogo značajnije u smislu veličine od kretanja u suprotnom smjeru.

Pokazatelj razine trgovanja za MT4 pomoći će trgovcu da identificira ovo ponašanje cijena na bilo kojem vremenskom okviru od kojeg gleda koristeći drugu boju za novu visoku ili nisku koja označava prvu etapu ili prvi dio svakog novog poteza u određenoj smjeru u cijeni. Trgovac koji koristi pokazatelj razine trgovanja za MT4 tada će moći iskoristiti takve nove poteze u cijeni kad god se pojave. Razumijevanje ovog tržišnog ponašanja će zatim osnažiti trgovca da bude u stanju razumjeti i predvidjeti kretanje tržišta prije vremena prije nego što se dogode.

Još jedna vrlo važna prednost korištenja pokazatelja razine trgovanja za MT4 je da može pomoći trgovcu da uoči i iskoristi profitabilne unose kad god se pojave u cijeni. To znači da bi trgovac mogao identificirati te profitabilne mogućnosti ulaska kad god se pojave i da bi ih mogao iskoristiti jer bi on ili ona imali dovoljno vremena da se pripreme za kretanje cijena prije nego što se pojave.

Na primjer, na grafikonu trgovca, tržište odjednom čini oštar potez cijene u smjeru prema gore, a također i trgovac može identificirati taj kretanje cijene pomoću indikatora, jer postoji simbol crvene boje koji je stvoren indikatorom ispod kretanja cijene. Tržište tada odmah počinje vraćati nakon što je cijena pomaknuta, a pokretač čini indikator ispisivanjem simbola plave boje iznad cijene kako bi označio da je prvi dio potezanja trenutno dovršen.

Jednom kada trgovac vidi ovaj novi plavi simbol, on ili ona odmah zna da je cijena otišla u korekciju, a zatim počinje dobivati za sljedeći potez cijene, budući da korektura ne može biti dulja od početnog kretanja cijene u smjeru u kojem je trgovac gledanje da bi postava bila valjana. Nakon što trgovac uoči uočavanje druge noge, on ili ona tada moraju biti strpljivi i čekati da se treća noga počne formirati prije nego što on ili ona mogu sudjelovati u kretanju cijene.

Smjer trećeg kretanja cijene trebao bi biti u istom smjeru kao i prvi potez cijene i trgovac će općenito znati kada je pravo vrijeme za ulazak u trgovinu za sljedeći potez cijene kada se završi drugi potez i indikator stavi novi crveni simbol ispod cijene niske u ovom primjeru. Nakon što trgovac vidi novi crveni znak ispod niske vrijednosti koju je stvorila cijena, on ili ona tada može kupiti valutni par i staviti svoj stop-loss pod nisku cijenu koju stvara cijena.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.