Pokazatelj razine za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Pokazatelj razine za Meta Trader 4
  2. Neke prednosti i nedostaci korištenja pokazatelja razine za Meta Trader 4

Pokazatelj razine za Meta Trader 4 je pokazatelj koji je izgrađen na platformi Meta Trader 4, koja pomaže trgovcu da razumije točno kako tržište funkcionira, naglašavajući činjenicu da se tržišta kreću u razinama, pomažući trgovcima da uoče te razine i stvaraju vizualni objekt koji pomaže trgovcima da vide najvažnije razine u svim vremenskim okvirima grafikona. To je vrlo važna, ali vrlo podcijenjena i često pogrešno shvaćena činjenica u trgovinskoj industriji, iako je to gotovo opće znanje među profesionalcima. Postoji nekoliko prednosti koje trgovac može izvući iz korištenja Pokazivača razina za Meta Trader 4, a neke od tih prednosti navedene su u nastavku.

FREE Levels Indicator

Download the FREE Levels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke prednosti i nedostaci korištenja pokazatelja razine za Meta Trader 4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja pokazatelja razine za Meta Trader 4 je ta da se ona temelji na cjenovnom djelovanju, što može pomoći trgovcima da otkriju područja u cijeni u kojima će najvjerojatnije doći do najznačajnijih preokreta, baš kao i vrijednost područje po cijeni. To znači da će trgovac koji koristi ovaj pokazatelj naći mnogo lakše uočiti najznačajnija i najvjerojatnija mjesta na kojima će se cijena akcije vjerojatno preokrenuti nekoliko puta tijekom bilo kojeg trgovinskog dana.

Trgovci tada mogu iskoristiti te razine i unaprijed planirati kada se cijena približi da bi se u budućnosti mogla ostvariti interakcija s tim razinama. Osim pomoći trgovac spot ove važne razine, pokazatelj može pomoći trgovcima i planirati unaprijed što je vrlo važno kada je u pitanju trgovanje.

Mnogi trgovci ne u potpunosti cijene punu važnost obrta prije planiranja prije nego što se dogode na tržištima. Zapravo, mnogi trgovci to znaju, ali ga ipak zanemaruju. I dalje ostaje istina da što ranije trgovac uči preplan trgovati na tržištu, tim bolje će biti pripremljen trgovac kada dođe vrijeme za trgovinu.

Stoga svaki trgovac mora dati prioritet kako bi osigurao da uvijek unaprijed planiraju svoje obrte, a to se lako može obaviti pomoću pokazatelja razina za Meta Trader 4. Pred-planiranje tih obrta tada će se obaviti oko tih najvažnijih razina u tržište. Do trenutka kada trgovac sazna kako unaprijed isplanira svoje poslove, vremenom to postaje dio trgovca.

Nakon što je Trader neko vrijeme koristio Pokazatelj razina za Meta Trader 4, pomaže trgovcu da sazna o tome što je cijena zapravo u trgovanju i kako ona stvarno funkcionira. To znači da bi trgovac mogao dobiti uvid u temeljne čimbenike koji pokreću cijenu, činjenicu da se cijena sama gradi stvaranjem razina, a zatim ih razbija i kako cijena stvarno funkcionira oko razine. Stoga, trgovac može prijeći na primjenu znanja koje su stekli na svoje trgovanje kako bi postigao bolje rezultate.

Na primjer, trgovac koji koristi pokazatelj obično će imati jednu do dvije glavne razine povučene na njegovoj tablici trgovanja svaki dan, bez obzira na to koji je valutni par ili sredstvo trgovanja trgovac i također bez obzira na vremenski okvir s kojim trgovac odabire raditi. Trgovac bi onda promatrao kako bi točno vidio cijenu koju bi učinio dok se približava tim razinama tijekom trgovinskog dana.

Obično nije toliko stvari koje bi cijena trebala ili trebala učiniti oko tih razina, ali glavni problem je slučajnost na koju ona radi ono što može učiniti oko tih razina. Neke od mogućih stvari koje bi cijena mogla učiniti oko tih razina su da bi se cijena mogla odlučiti približiti razini i preokrenuti gotovo odmah, cijena bi također mogla dosegnuti razinu, pretvarati se da je slomi na drugu stranu i još se vratiti u svoj prethodni smjer. Mislim da je najbolje držati oba navedena slučaja kao vrijeme kada cijena testira određeno područje koje čini razinu, a zatim se vraća natrag u svoj izvorni smjer.

Drugi scenarij bi bio kada bi se cijena odlučila razbiti na drugu stranu i nastaviti kretati u novom pravcu izbijanja. Prema tome, cijena može probiti ravnu površinu i onda se vrlo privremeno okrenuti samo kako bi se ponovno testirala razina s druge strane prije nego što se tada nastavi u novom pravcu izbijanja ili bi se cijena mogla samo probiti u novom smjeru i ne prestati ni za sekundu ponovno testirajte razinu ili bilo što i nastavite se kretati sve dok ne dosegne planirano odredište.

Ta 2 scenarija i 4 moguća ponašanja su ono što se cijena ponavlja u slučajnim narudžbama tijekom cijelog trgovinskog dana. Stoga, kada trgovac neko vrijeme koristi pokazatelj razine za Meta Trader 4 neko vrijeme, on ili ona će se odmah vrlo naviknuti na to kako će vidjeti te stvari, a zatim moći u potpunosti iskoristiti ih čim se dogode.

To pomaže trgovcu da razumije tržišta i da počne razmišljati kao profesionalni trgovac jer nije svako područje na kartama označeno i stoga bi trgovac morao biti strpljiv da cijena dosegne te razine i reagira oko njih prije nego što ili radi nešto poput narudžbe na tržištu. To će također naučiti trgovca kako ostati discipliniran i predan određenom zadatku.

Pokazatelj Razina za Meta Trader 4 je vrlo pouzdan u svim vremenskim okvirima i Trgovac će promatrati kada on ili ona počne ga koristiti, bez obzira na razine na koje nailazi ostaje ista na kartama, bez obzira na vremenski okvir koji trgovac prebacuje na, i tako će u velikoj mjeri učiniti trgovac puno dobro gledati za koje vremensko razdoblje su onda najviše odgovara s radom s zatim mjesto tih obrta na to točno vrijeme. Sve u svemu, korištenje indikatora može učiniti trgovca puno boljim nego što je to bilo prije nego što ga je on ili ona počela koristiti.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.