Pokazatelj MA Crossover_Alert Za MT4Table Of Contents:

  1. Pokazatelj MA Crossover_Alert Za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti i prednosti u korištenju indikatora MA Crossover_Alert za MT4

Pokazatelj MA Crossover_Alert za MT4 je pokazatelj koji radi na platformi za izradu Meta Trader grafikona. Izgrađen je za trgovca koji koristi platformu za crtanje kako bi donio sve svoje odluke o trgovanju, kako bi učinio sve svoje crteže različitih vremenskih okvira s kojim će valutnim parovima raditi i kako bi učinio sve njihove svakodnevne tehničke analize tijekom trgovinski dan.

Temelji se na pokazatelju pokretne prosječne vrijednosti i vrlo se lako može koristiti za otkrivanje pravog smjera tržišta kojim bi trgovac trebao aktivno trgovati tijekom trgovinskog dana.

Korištenje MA Crossover_Alert pokazatelja za MT4 omogućit će trgovcu da se organizira i da stekne puno vrijednih uvida u trgovanje kako funkcionira tržište na bilo kojem vremenskom okviru ili valutnom paru s kojim trgovac trenutno radi tijekom trgovinskog dana.

Neki od tih uvida u trgovanje i prednosti koje bi trgovac mogao izvući iz korištenja pokazatelja navedeni su u nastavku.

FREE MA Crossover_Alert Indicator

Download the FREE MA Crossover_Alert Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti i prednosti u korištenju indikatora MA Crossover_Alert za MT4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja indikatora MA Crossover_Alert za MT4 je da vrlo brzo može pomoći trgovcu da identificira trenutni smjer kojim će se tržište kretati kroz bilo koje vremensko razdoblje bilo kojeg sredstva za trgovanje ili sredstva za trgovanje koje trgovac trenutno radi s.

Na taj način, postaje vrlo moguće za trgovca da se zanatstvo samo u pravom smjeru. To znači da kada trgovac ima MA Crossover_Alert pokazatelj za MT4 koji je pridodan svojim trgovačkim kartama, on ili ona će odmah biti u stanju razumjeti i identificirati trenutni smjer u kojem se trgovac kreće i koji je trenutni smjer na tržištima ,

To će omogućiti trgovcu da učini mnogo vrlo važnih stvari na tržištima. Jedna od stvari koje će biti u mogućnosti identificirati u kojem smjeru se trenutno kreće tržište, učinit će za trgovca da će mu on ili ona pomoći da samo uzme obrte koji su u pravom smjeru.

To onda podrazumijeva da će trgovac koji ima MA Crossover_Alert pokazatelj za MT4 priključen na svoje trgovačke ljestvice odmah biti u stanju razumjeti u kojem se smjeru kreće tržište i također moći uskladiti svoje poslove.

Biti u stanju uskladiti svoje poslove sukladno tome na tržištima pomoći će trgovcu da preuzme samo one poslove koji odgovaraju općem tržišnom smjeru na odabranim vremenskim okvirima. Ovaj opći tržišni smjer na odabranim vremenskim okvirima obično se identificira i označava strelicama koje indikator izvlači na grafikama trgovca.

To se obično radi na takav način da trgovac može lako uočiti što tržište radi i gdje je trenutno na čelu, jer ako se tržište kreće prema dolje, tržište obično stavlja strelice u smjeru prema dolje i ako je tržište obično na čelu prema gore, tržište također stavlja strelicu u smjeru prema gore.

Na taj način trgovac zna točan smjer kojim će morati trgovati na tržištima i tada će moći planirati buduće trgovine u tom smjeru tržišta.

To je važno s obzirom na štetne učinke trgovca koji stavljaju obrt na opći smjer trenda zbog pogreške neiskustva. Obično se trend sastoji od nekoliko manjih trendova ili valova unutar njega. Trend će obično imati nekoliko tih valova kako napreduje tijekom trgovinskog dana.

Neki će valovi biti poravnati u smjeru tržišta, dok će drugi valovi biti protiv općeg smjera tržišta. Jednom kada je trgovac u stanju identificirati to, on ili ona će odmah moći shvatiti da su valovi koji su više istaknuti i koji se najduže pomiču oni koji su poravnati u smjeru općeg trenda.

Valovi koji nisu poravnati u općem smjeru trenda obično se pomiču najmanji i stoga trgovac treba svjesno nastojati biti dio valova koji se kreću u smjeru općeg smjera trenda. Jednom kada je trgovac u mogućnosti to postići, on ili ona će tada moći točno shvatiti kako MA Crossover_Alert pokazatelj za MT4 stvarno radi.

Indikator obično daje mnogo različitih signala trgovcu, ali on ili ona moraju paziti da su jedini signali kojima bi on ili ona trebali aktivno biti dio oni signali koji odgovaraju onome općeg smjera trenda.

Ovaj opći smjer također se može pronaći dodavanjem indikatora kao što je Ichimoku indikator i samo uzimanje obrta koji odgovaraju smjeru ili trenutnoj strani oblaka u kojoj se trenutno trguje.

Na primjer, trgovac bi samo uzimao signale kupnje od MA Crossover_Alert pokazatelja za MT4 kada je cijena prešla oblak Ichimoku trgovinskog sustava u smjeru prema gore. Takav trgovac bi onda samo uzimao signale za kupnju sve dok se cijena ne razbije iz oblaka.

Nakon što se cijena probije niže od oblaka, trgovac bi tada počeo uzimati samo signale od MA Crossover_Alert pokazatelja za MT4 i tada bi potpuno zanemario bilo koje druge poslove u suprotnom smjeru dok cijena ponovno ne prijeđe oblak u drugi smjer.

Na taj način, trgovac će uvijek biti na desnoj strani trenda i neće biti uhvaćen uzimajući bilo kakve poslove koji se ne usklađuju s smjerom trenda u potpunosti. Trgovac bi također trebao osigurati da on ili ona upravlja svojim rizikom kao trgovanje vrlo rizičnim poslom kada trgovac ne upravlja svojim rizicima.

Trgovac se mora uvjeriti da on ili ona uči da prihvaća obrt tek nakon što odredi točan iznos koji bi on ili ona riskirali na toj određenoj trgovini.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.