MAC Fibo indikator za MT4Table Of Contents:

  1. MAC Fibo indikator za MT4
  2. Neke glavne prednosti korištenja MAC Fibo indikatora za MT4

Indikator MAC Fibo za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen za svakodnevnog trgovca koji koristi platformu za planiranje Meta Trader 4. Temelji se na pokazatelju pokretnih prosjeka i Fibonačijevom principu. Ovaj pokazatelj kombinira i ovo načelo i strategiju zajedno kako bi se stvorio pojednostavljeni davatelj signala na temelju tih načela.

Pokazatelj funkcionira tako što pomaže trgovcu da identificira tržišna razdoblja u kojima se cijena kreće u jednom određenom smjeru. Jednom kada trgovac može prepoznati ta razdoblja na tržištima, on ili ona tada može staviti obrt u smjeru oblikovanja tih trendova. Trgovac može izvući puno tržišnih uvida iz uporabe pokazatelja. Neki od tih uvida navedeni su u nastavku.

FREE MAC Fibo indicato Indicator

Download the FREE MAC Fibo indicato Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke glavne prednosti korištenja MAC Fibo indikatora za MT4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja MAC Fibo indikatora za MT4 je da može pomoći trgovcu uočiti nove trendove koji se razvijaju. Trgovac je u mogućnosti uočiti nove trendove koristeći ovaj pokazatelj jer indikator izračunava prosječne kretanje cijena koristeći svoj pokazatelj pokretnog prosjeka, a zatim koristi taj izračun kako bi matematički utvrdio kada se na tržištu razvija novi potez.

Nakon što se novi potez počne razvijati na tržištu, indikator tada upozorava trgovca na njega stavljanjem signalnih linija na grafikon trgovca.

Ove signalne linije služe kako bi obavijestile trgovca da novi potez trenutno počinje u određenoj valuti na kojoj trgovac trenutno radi. Na taj način, pokazatelj može pomoći trgovcu pomoći u poboljšanju načina na koji on ili ona aktivno analiziraju tržišta, jer će mu to reći čim se počne nova trgovina.

Još jedna vrlo važna prednost korištenja MAC Fibo indikatora za MT4 je da može pomoći trgovcu da vrlo brzo uoči ulazak u trend. To je vrlo važno za trgovca tijekom bilo kojeg trgovinskog dana jer će on ili ona morati uočiti trend kako bi on ili ona ostvarili dobit tijekom trgovinskog dana, a također, bez bilo kakvih obrta, trgovac neće moći nastaviti njegovim ili njezinim poslovima trgovanja.

To je važno jer će se trgovac tada samo morati usredotočiti na ulazak u obrt kada se pojave umjesto da traže put do signala trgovanja ili pokušavaju analizirati tržišta na vlastitu.

To će pomoći u održavanju trgovca organiziranim i pomoći mu da se ne omete ili da im umovi odlutaju tijekom trgovinskog dana, svakog trgovinskog dana. Indikator daje trgovcu signale o trgovanju ispisivanjem linija različitih boja na kartama trgovca. Ove linije su obojene crvenom bojom kako bi označile da bi trgovac trebao biti u prodaji ili su obojene plavom bojom kako bi naznačile da bi trgovac trebao kupiti.

Trgovac može lako uočiti te signale na svojim trgovačkim kartama jer su lako spottable i kada on ili ona to učini, on ih onda može iskoristiti da se bavi obrtom u smjeru u kojem trenutno pokazuju trgovca. To će pomoći trgovcu da uvijek uskladi svoje obrte u skladu s njihovim smjerom kretanja.

Također, trgovac koji koristi MAC Fibo pokazatelj za MT4 može koristiti pokazatelj za identificiranje razdoblja nastavka trenda na tržištima. Ta razdoblja nastavka trenda su ona razdoblja u kojima je cijena određenog valutnog para snažno kretala u određenom smjeru, a zatim se nakratko zaustavila prije ponovnog polaska u istom smjeru.

Nakon što cijena krene u istom smjeru u kojem se ranije kretala, kaže se da se trend nastavlja i trgovac može iskoristiti to tako što će se pridružiti trgovini u početnom smjeru u kojem se cijena kretala.

Ovaj početni smjer služi kao pokazivač ili relej za trgovca kako bi mu pokazao što je početni smjer na tržištima i što bi novi tržišni smjer vjerojatno mogao biti da bi ostvario dobit od tržišta. Trgovac tada može iskoristiti ovaj uvid u smislu tržišnog smjera kako bi kreativno uskladio svoje obrte i osigurao da on ili ona ne budu u suprotnosti s tim smjerom.

Također, trgovac koji koristi MAC Fibo pokazatelj za MT4 također bi zabilježio određeni tržišni obrazac koji se često javlja kod većine trendova koje ovaj pokazatelj otkriva. Ovaj trend je da većinu vremena, ukupna duljina prethodnog tržišnog poteza također je obično ista dužina sljedećeg tržišnog poteza ako se tržište odluči nastaviti u svom prethodnom smjeru ili ispisati scenarij trgovanja nastavkom trenda.

To znači da trgovac može vrlo lako iskoristiti trgovinu nastavkom trenda mjerenjem duljine prethodnog tržišnog poteza od trenutka kada je počeo do trenutka kada je završio. Početne i / ili krajnje točke mogu biti najviši ili najniži padovi koje je tržište ostvarilo tijekom trenda koji trgovac promatra.

Nakon što je trgovac u potpunosti analizirao tržišta i shvatio veličinu posljednjeg poteza, on ili ona tada mogu nastaviti s projektiranjem tog istog iznosa tržišnog pomaka na njegove ili njezine karte kao cilj za trenutni nastavak tržišta kako tržište uglavnom čini vrlo slične poteze kao što je ovaj tijekom trgovinskog dana. Ti su potezi slični jer se tržišta kreću u mjernim potezima, a ne toliko proizvoljno kao što bi to većina trgovaca željela.

Na kraju, trgovac mora razmotriti upravljanje rizikom na tržištu i shvatiti da se ne mogu postići značajna postignuća ili postignuća, osim ako trgovac sazna kako pravilno upravljati svojim rizicima na tržištu.

To znači da bi trgovac morao naučiti dodati točan iznos ili iznos u postocima za svoje poslove tako da svaka trgovina na tržištima ima relativni trošak za trgovca i ne prelazi taj trošak bez obzira na to što se događa na tržištima.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.