Indikator MACD B Osma za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Indikator MACD B Osma za Meta Trader 4
  2. Prednosti i nedostaci korištenja MACD B Osma indikatora za Meta Trader 4

Indikator MACD B Osma za Meta Trader 4 je pokazatelj da je njegova primarna funkcija trgovcu otkrivanje divergencije kroz cjenovno djelovanje. Ovaj pokazatelj izgrađen je na 2 od najboljih indikatora dostupnih trgovcu za otkrivanje divergencije, koji sami mogu otkriti divergenciju izvrsno i korišteni su u duljim razdobljima od strane trgovaca različitosti. Stoga se ovaj pokazatelj može smatrati kraljem divergencije. Nekoliko se prednosti može lako izvesti iz korištenja ovog jedinstvenog pokazatelja. Neke od tih koristi bit će navedene u nastavku.

FREE MACD B osMA Indicator

Download the FREE MACD B osMA Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti i nedostaci korištenja MACD B Osma indikatora za Meta Trader 4

Jedna od prvih velikih i očiglednih prednosti koje vrijedi spomenuti je da ovaj pokazatelj besprijekorno otkriva divergenciju koja se događa u cjenovnom djelovanju. Ima izrazitu sposobnost otkrivanja divergencije i pomaže trgovcima u razumijevanju preokreta koje ti divergencije donose i nudeći im priliku da trguju takvim preokretom u cjenovnom djelovanju. To znači da se pokazatelj može iskoristiti od strane bilo kojeg trgovca na bilo kojoj valuti na bilo kojem valutnom paru ili trgovinskoj imovini kako bi otkrio divergenciju unutar valutnog para ili trgovačke imovine.

Još jedna dodatna prednost je da je MACD B Osma indikator za Meta Trader 4 vrlo stabilan i učinkovit pokazatelj. Dva indikatora na kojima se gradi su već duže vrijeme poznata kao vrlo stabilni pokazatelji koji već vrlo dobro otkrivaju divergenciju. Stoga je i ovaj pokazatelj vrlo dobar u pronalaženju razlika u cijenama i vjerojatno će reagirati brže i pouzdanije od bilo kojeg drugog pokazatelja divergencije koji se trenutno nalazi na tržištima.

Indikator MACD B Osma za Meta Trader 4 koristi se za uočavanje preokreta cijena. To znači da trgovci koji trguju preokretima i trendovima cijena mogu aktivno iskoristiti ovaj pokazatelj za lov na bodove u valutama i trgovačkim sredstvima gdje se valute ili aktiva u trgovanju preokrenu. To može omogućiti trgovcu da uoči svaki dan trgovanja uočava nekoliko prilika u kojima se cijene valuta ili sredstava za trgovanje mogu preokrenuti i moći će ih vrlo brzo iskoristiti. Dakle, to može uvelike poboljšati uspješnost trgovca nad korištenjem drugih pokazatelja za predviđanje divergencije budući da trgovac zna da on ili ona koristi jedan od najboljih pokazatelja divergencije.

Signali koje proizvodi MACD B Osma indikator za Meta Trader 4 temelje se na pikovima i koracima djelovanja cijena, kao i na vrhovima i koritima samog indikatora. To znači da se signali divergencije po indikatoru proizvode jednom kada postoji razlika između vršnih vrijednosti pokazatelja i vrhunaca cijene ili kada postoji razlika između korita ili indikatora i korita cijene. Na taj način trgovac bi trebao biti svjestan onih poteza koji se događaju na vrhuncima i koracima pokazatelja jer su to često signalni krajevi trendova.

Trgovanje korištenjem MACD B Osma indikatora za Meta Trader 4 također se može spojiti s čistim trgovcima s akcijskim cijenama koji mogu uključiti pokazatelj dok donose odluke o kupnji ili prodaji pauze trendova ili raspona. Istina je da većinu vremena u cjenovnim grafikonima cijena često ostavlja trag na onome što će sljedeće učiniti, gdje će se pojaviti sljedeći i gdje će ići dalje. Trgovci jednostavno otkriju većinu tih tragova kasno nakon što se cijena počela razvijati.

Ako trgovac može biti više svjestan onoga što grafikoni rade tijekom trgovinskog dana, on ili ona će otkriti da postoje određena vremena na tržištu kada cijena samo daje kristalnu, jasnu vrstu signala trgovcima koji aktivno gledaju. Ove vrste signala mogu se sigurno trgovati kao i oni daju odlične rezultate, kao i, iako će trebati za trgovca da zadrži svoju pozornost trenirao na ljestvicama za većinu dana trgovanja kao nitko nije u potpunosti siguran kada bilo koji od tih poteza su vjerojatno će se dogoditi i samo oni trgovci koji su potpuno svjesni i strpljivo čekaju na tržištima izravno će imati koristi od takvih poteza.

Najbolja vrsta signala dobivenih iz MACD B Osma indikatora za Meta Trader 4 često se proizvodi kada se indikator koristi na višim, stabilnijim vremenskim okvirima kao što je 1-satni vremenski okvir i više. To može pomoći trgovcu da izbjegne cijenu i lažne poteze koji mogu gnjaviti one trgovce na nižim vremenskim okvirima. Kada se trgovac navikne na to koliko su pouzdani signali proizvedeni ovim pokazateljem na višem vremenskom okviru, trgovac tada ne bi želio vratiti se na ponovno korištenje indikatora na manjim vremenskim okvirima.

Rezultati backtested-a pokazuju da su potezi proizvedeni divergencijom trgovanja u prosjeku bolji od poteza koje su postigli sljedbenici trenda. Ovo je dug put pokazati da s ovim pokazateljem, trgovac može učinkovito napraviti mnogo profita na tržištima u odnosu na kada trgovac je samo sljedeće signale na trending tržišta od tržišta varira oko 72% vremena i trendova samo oko 28% vremena i većina divergencija obrta se obično dobiva na dalekim krajevima trendova kada je cjenovno djelovanje sve istrošeno i tržište se kreće ili gotovo u rasponu.

Konačno, trgovanje korištenjem MACD B Osma indikatora za Meta Trader 4 može biti vrlo profitabilno za trgovca jer on ili ona mogu koristiti pokazatelj za uočavanje preokreta u cijeni i novih trendova koji počinju kao rezultat tih preokreta u cijeni. sposobnosti i tehničke analize. To jednostavno znači da bilo koji trgovac uopće može brzo staviti indikator na svoje razgovore i odmah početi uočavati mogućnosti divergencije kako se pojavljuju tijekom bilo kojeg trgovinskog dana.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.