Pokazatelj MACD momenta za MT4Table Of Contents:

  1. Pokazatelj MACD momenta za MT4
    1. Neke prednosti i nedostaci korištenja indikatora MACD momenta za MT4

Pokazatelj MACD Momentum za MT4 je indikator koji je izgrađen za platformu Meta Trader 4 koja se temelji na cijeni, rasponu cijene u novijem razdoblju, sporom pokazatelju eksponencijalnog pokretnog prosjeka, brzom pokazatelju eksponencijalnog pokretnog prosjeka, Delta Momentum, Momentum razdoblja i Pokretni pokretni moment.

Svi ovi pokazatelji kombiniraju se kako bi se osiguralo da trgovac uđe u trend u pravo vrijeme i ostane u trendu dok se ne obavi.

Postoji nekoliko prednosti i uvida koje trgovac može izvesti iz MACD Momentum indikatora za MT4, a neki od tih uvida su opisani i razmotreni u nastavku.

{pretvara formate 216}

Neke prednosti i nedostaci korištenja indikatora MACD momenta za MT4

Jedna od najvažnijih prednosti korištenja indikatora MACD Momentum za MT4 trgovcima koji koriste Meta Trader 4 platformu je da indikator može pomoći trgovcu da generira ulazne signale u trendu.

Ovaj pokazatelj iskorištava točnost signala svih pokazatelja koji ga čine kako bi se trgovcu pružila vrlo precizna tehnička analiza na temelju tehničke analize izvedene iz svih ostalih pokazatelja.

To znači da trgovac može učinkovito postići višu razinu točnosti i ulaznih signala ako koristi ovaj pokazatelj, posebno kada želi ostati u trendovima dok se trendovi ne završe. Trgovci zatim mogu tražiti kada histogram indikatora prelazi nultu liniju od pozitivnog do negativnog ili iz negativnog u pozitivan.

To će pomoći trgovcu da brzo utvrdi da se postavlja nova trgovina i da će moći u potpunosti iskoristiti novi trend nakon što počne. Još jedna vrlo važna prednost da je pokazatelj nudi trgovac je da pomaže trgovac na licu mjesta izlaz mogućnosti.

To znači da indikator može vrlo brzo omogućiti trgovcu da uoči kada će se trend obrnuti u suprotnom smjeru od trenda trgovca, a zatim moći u potpunosti iskoristiti tu mogućnost tako što će napustiti sve ili dio aktivnog položaja trgovca u tržišta.

To će onda pomoći trgovcu da osigura da on ili ona ne propuste bilo kakve mogućnosti da osiguraju neki profit, a ne samo da gledaju cijenu akcije protiv njega ili nju ili da moraju nagađati da li je vrijeme za ulazak ili izlazak iz trend je ispravan ili pogrešan.

To će odmah pomoći da se poboljša strategija trgovca tako da on ili ona mogu izvući najviše iz bilo kojeg obrta koji on ili ona uzima, a ne da bude uhvaćen u poziciji u kojoj trgovac nam nije siguran hoće li izaći iz trgovine ili čekati dok trgovina ne dostigne određenu razinu.

Ovo uklanja puno dvosmislenosti iz strategije trgovca i pomaže mu ili joj da brzo poboljšati tijekom razdoblja da je trgovac počinje koristiti ovu strategiju.

Još jedna vrlo važna prednost koju MACD Momentum Indicator For MT4 nudi trgovcima je da im pomaže da uoče trenutak kada se zamah obrće u trendu. To znači da će trgovac odmah moći uočiti smjer kretanja trenda zbog preokreta u trgovini.

Također, trgovac će odmah razumjeti kada će se trend preokrenuti zbog preokreta u zamahu čak i prije nego što se dogodi stvarni preokret trenda. Na taj način trgovac može uvijek ostati ispred konkurencije.

To je vrlo važno jer trgovac može vrlo lako steći potrebne vještine potrebne da bi trgovac postao bolji u svojoj trgovačkoj karijeri.

To će također pomoći trgovcu da bude produktivniji jer on ili ona više neće morati razmišljati o tome što bi trebao biti njegov sljedeći potez u trgovini.

Još jedna vrlo važna prednost korištenja indikatora MACD Momentum Za MT4 je da nudi trgovcu i audio i vizualnu obavijest o tome kada je došlo do križanja između nulte linije i kada su se obje njegove signalne linije međusobno prekrižile.

To će odmah pomoći trgovcu da bude u korak s onim što se događa na tržištima s obzirom na njegove signale čitanja u svakom trenutku.

Trgovac će također moći trgovati bez straha od propuštanja bilo kakvih signala jer ih on ili ona mogu dobiti dok ih se pojavi u grafikonima jer će pokazatelj odmah poslati obavijest u korist signala za trgovanje koji se upravo dogodio.

Ovo je sama po sebi je trgovanje rub kao trgovac neće morati stres sebe ili se nad bilo u mogućnosti bilo na licu mjesta ili ne propustiti trading signala i to će zadržati trgovac vrlo omogućen u trgovanje okruženje.

To je vrlo važno za trgovca, jer statistika je pokazala da puno trgovaca ne koriste trgovinu ruba u određenoj strategiji, jer ti trgovci propustiti na puno obrta koji ove strategije donijeti.

To čini rubu nevažećom i Trgovac nema potrebnu prednost da pobijedi tržišta kada tržište šalje signale jer trgovac ne uzima sve obrte kako dolaze.

Također, Trader može učinkovito koristiti signale iz histograma indikatora MACD Momentum Za MT4 kako bi uočio kada će doći do divergentnih postavki i biti u mogućnosti iskoristiti te postavke kada se pojave.

To znači da trgovac može gledati vrhove i korita histograma koji dolaze s indikatorom i to može odmah poslužiti kao trag trgovcu kada postoji odstupanje između histograma i vrhova i korita cijene u stvarno vrijeme.

To će odmah pomoći trgovcu da utvrdi da bi promjena trenda mogla biti vrlo neizbježna, a to može pomoći trgovcu da iskoristi ovu promjenu trenda u pokretu.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.