Madlen_5_0 Pokazatelj za MT4Table Of Contents:

  1. Madlen_5_0 Pokazatelj za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja indikatora Madlen_5_0 za platformu Meta Trader 4

Indikator Madlen_5_0 za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen za Meta Trader grafikon i platformu za trgovanje. Madlen_5_0 indikator za Meta Trader 4 Charting Platforma je izgrađen za trgovce koji su kreirali platformu za sve njihove svakodnevne tehničke analize o izabranim valutnim parovima i trgovinskoj imovini te za trgovce koji koriste platformu za crtanje kako bi aktivno donosili odluke o trgovanju tijekom trgovinskog dana.

Madlen_5_0 indikator za Meta Trader 4 platformu za tablice također je prikladan za sve trgovce koji koriste platformu za izradu grafikona za sve njihove grafikone svih vremenskih okvira koji čine valutne parove i sredstva za trgovanje koje je trgovac odabrao tijekom trgovinskog dana , Madlen_5_0 indikator za Meta Trader 4 Charting Platform je izgrađen na temelju Fibonaccijevih principa i Fibonaccijeve alatke koja mjeri maksimuma, padova i povratnih cijena.

Trgovcima koji koriste platformu pokazivača Madlen_5_0 za Meta Trader 4 vrlo je lako izmjeriti kretanje cijena i identificirati povrat, kao i poništavanje cijena na temelju završetka pokretanja i točnih točaka gdje bi se ovi povrati mogli završiti tijekom trgovinskog dana. Trgovci koji koriste pokazatelj također bi mogli izvući druge prednosti trgovanja kao i spoznaje o korištenju pokazatelja, a neki od tih uvida prikazani su i detaljno raspravljeni kako slijedi.

FREE Madlen_5_0 Indicator

Download the FREE Madlen_5_0 Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja indikatora Madlen_5_0 za platformu Meta Trader 4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja platforme Madlen_5_0 Indicator For Meta Trader 4 koja vrijedi spomenuti trgovcu jest da će on ili ona moći identificirati točne točke na kojima će se cijena vjerojatno vratiti na temelju Fibonačijevih omjera.

To znači da će trgovci koji imaju platformu za indeksiranje Madlen_5_0 za Meta Trader 4 vezanu uz svoju trgovačku kartu moći točno odrediti što su Fibonaccijevi obroci u cijeni posebno primjenjivi na određeni potez. To bi trgovcu pomoglo da identificira točnu poziciju u kojoj je vjerojatno da će takav potez cijena ponovno početi nakon što dođe do povlačenja cijene ili pada cijena.

U cijeni postoje trendovi koji se ili kreću prema gore ili prema dolje. Trendovi se tada sastoje od valova koji se kreću u istom smjeru kao i trend ili u suprotnom smjeru od trenda. Ovi valovi koji se kreću u suprotnom smjeru od smjera trenda poznati su kao pokretni valovi, a ovi valovi se mogu mapirati pomoću Fibonačijevih omjera.

Ovi Fibonaccijevi omjeri koje također koristi platforma Madlen_5_0 Indicator For Meta Trader 4 za mapiranje pokreta za pokretanje, tada se koriste kako bi se točno odredilo gdje bi idealno trebalo završiti kretanje cijena, kao i točnu točku na kojoj se s vremenom mijenja.

Biti u stanju identificirati te tačke preokreta točno i odmah se pojaviti u cijeni je vrlo važno jer može pomoći trgovcu da donese odluke o trgovanju koje će mu omogućiti da bude profitabilna na temelju takvih točaka preokreta u cijeni. To će trgovcu dati mogućnost da zna točan smjer kojim se kreće cijena, čak i prije nego što se kreće u tom smjeru, a također i da iskoristi novi pravac cijena ulaskom u trgovinu koja je usklađena u ovom novom smjeru cijena.

Takve mogućnosti trgovanja često imaju najbolje izglede za uspjeh u cijeni budući da se temelje na cijeni koja se vraća natrag u početni smjer izvornog impulsa na tržištu. To bi onda pomoglo trgovcu da ostvari profit na kraju tjedna ili mjeseca od njegovog trgovanja.

Još jedna prednost korištenja platforme Madlen_5_0 Indicator For Meta Trader 4 je da trgovcu može pomoći da automatski zna što je mjera kretanja cijena čim se cijena završi razvijanjem na tržištu. To znači da Madlen_5_0 pokazatelj za Meta Trader 4 Charting Platformu može pomoći trgovcu automatskim mjerenjem duljine svakog poteza koji se događa u cijeni dok pokušava mjeriti Fibonačijevi omjeri od tih kretanja cijena.

Ako je pokazatelj potreban za dobivanje točnih očitanja, on bi također morao početno dobiti točno mjerenje kretanja cijena tijekom trgovinskog dana. Stoga trgovac tada može upotrijebiti mjerene promjene cijena kako bi projicirao cilj dobiti za sljedeći cjenovni val na temelju ABCD obrasca cijena na tržištima. Ovaj obrazac cijena ABCD je prvo logika koja pokušava vidjeti odnos između pojedinih valova koji čine trend na tržištu.

Logika zatim ide dalje i kaže da se veličina početnog vala može označiti točkama A za mjesto gdje je započela i točkom B mjesta gdje je završio. Nakon što je došlo do aktivne promjene cijena, veličina poteza koji slijedi često je ista kao i veličina početnog pomaka, a ako se sljedeći val označi kao C za mjesto gdje počinje i D za mjesto gdje završava, postoji veza između takvih kretanja cijena.

Odnos koji postoji između oba ova kretanja cijena mjeri se AB = CD. To znači i lako se može protumačiti time što je veličina početnog pomaka u cijeni često jednaka ili veća od veličine sljedećeg koraka u istom smjeru. Kada trgovac saznaje za ovaj odnos, on ili ona tada može iskoristiti ovaj stečeni uvid kako bi pronašao one mogućnosti koje trgovac može odrediti da bude profitabilan.

Trgovac onda mora primijeniti ovu ideju na takve mogućnosti kako bi dobili dobru trgovinu postavkama koje se lako mogu napraviti trgovac novac tijekom trgovinskog dana kao on ili ona uzima obrta na tržištu. Trgovac onda mora osigurati da on ili ona koristi ovu prednost trgovanja dosljedno kako raste svoj račun za trgovanje.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.