Indikator MadroGoldenFilter za MT4Table Of Contents:

  1. Indikator MadroGoldenFilter za MT4
  2. Neke prednosti i nedostaci korištenja indikatora MadroGoldenFilter za MT4

Indikator MadroGoldenFilter za MT4 je indikator temeljen na Meta Traderu 4 koji je izgrađen na pokazatelju Momentum, pokazateljima pokretnih prosjeka, indeksu relativne snage i indikatorima prosječnog usmjeravanja, a koji mogu raditi bilo koje vremenske okvire i valutne parove na tržištu.

Trgovac može imati koristi od mnogo uvida u tržišta s korištenjem ovog pokazatelja, a neki od tih uvida navedeni su u nastavku.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke prednosti i nedostaci korištenja indikatora MadroGoldenFilter za MT4

Jedna od prvih glavnih prednosti korištenja indikatora MadroGoldenFilter za MT4 je da može pomoći trgovcu da otkrije opći smjer kretanja prilikom trgovanja.

To automatski podrazumijeva da trgovac može upotrijebiti pokazatelj kako bi točno odredio u kojem se smjeru valutni par ili trgovačka imovina na kojoj trgovac trenutno radi vodi na vremenskom okviru od kojeg ga trgovac promatra.

To znači da trgovac tada može odlučiti da se uključi u preuzimanje obrta u tom smjeru i onda je lakše pronaći obrte u tom smjeru jer trgovac tada može lako preuzeti obrte kada on ili ona zna opći smjer kojim će tržište vjerojatno krenite.

To je vrlo važno jer nekoliko puta na tržištu, trgovci gube puno novca jednostavno zato što idu protiv općeg trenda na tržištima.

To znači da kada trgovac nije ispravno usklađen u pravom smjeru prema kojem se kreće tržište, a koji se najvjerojatnije pronalazi odlaskom na više vremenske okvire da bi se vidio trenutni trend, Trgovac bi mogao biti u opasnosti od suprotstavljanja Smjer kojim se trenutno kreće na tržište i riskira da će u tome biti značajan gubitak.

Još jedna vrlo važna prednost korištenja indikatora MadroGoldenFilter za MT4 je da može pomoći trgovcu uočiti kada je tržište upravo obrnuto. To znači da trgovac koji želi znati kada se tržište okrene može početi pažljivo promatrati u kojem smjeru se trenutno kreće tržište.

Trgovac tada može vidjeti kako se preokret događa u realnom vremenu, jer pokazatelj reagira vrlo brzo na cijenu i odmah će promijeniti smjer kako bi ukazao trgovcu da se tržišni smjer promijenio.

To je vrlo važno jer trgovac koji ne zna kada je tržište aktivno preokrenulo i dalje trguje u pogrešnom smjeru i što više obrta trgovac uzima u pogrešnom smjeru, to više trgovac doživljava gubitke kao rezultat trgovanja protiv tržišta.

Trgovci, dakle, moraju naučiti uskladiti svoje poslove u pravom smjeru na tržištima tako da uvijek promatraju kako bi osigurali da proizvođač nije promijenio smjer koji će uvijek biti vidljiv s pokazateljem jer će promijeniti svoj vlastiti smjer čim mijenja i smjer tržišta.

Trgovci koji koriste indikator MadroGoldenFilter za MT4 mogu drastično poboljšati razinu točnosti uključivanjem većeg vremenskog okvira u proces donošenja odluka.

To znači da trgovac mora promatrati tržište na većim vremenskim okvirima. Tržišni smjer u vremenskom okviru smočnice mora odgovarati nižem vremenskom okviru ili vremenskom okviru na kojem trgovac trenutno radi kako bi trgovac mogao preuzeti bilo kojeg trgovca kojeg namjerava preuzeti. To se mora učiniti u smjeru većih vremenskih okvira za točnost.

Trgovac također može replicirati pokazatelj na višim vremenskim okvirima za još bolju analizu. Trgovac bi tada morao pročitati signale indikatora na višem vremenskom okviru kako bi donosio odluke o signalima istog pokazatelja u donjem vremenskom okviru. Na taj način trgovac uvijek osigurava da su njegove odluke o trgovanju uvijek usklađene u svim vremenskim okvirima.

Budući da je indikator MadroGoldenFilter za MT4 kombinacija oba indikatora Stochastics, Indeks relativne snage i Indikatori prosječnog usmjeravanja, on zajedno objedinjuje sve ove pokazatelje kako bi se uvjerio da je trgovac uvijek na desnoj strani tržišta i da trgovac uvijek dobiva točne signale kad god se ti signalni indikatori spajaju ili se kombiniraju zajedno.

Indikator MadroGoldenFilter za MT4 također pomaže trgovcima da pronađu prilike za ulazak u trend čak i kada je trend već počeo.

To je uglavnom nakon što je cijena počivala malo ili nakon porasta cijene. Indikator obično stvara nove signale nakon takve promjene kako bi pomogao trgovcima da uđu u trgovinu nastavkom trenda u smjeru tržišta.

To znači da trgovac tada može nekoliko puta dodati svoju poziciju u skladu s trendom svaki put kada tržište malo počiva ili da dobit preuzme dio sudionika na tržištu. Na taj način trgovac može ući u više pozicija, smanjiti njihov ukupni rizik do točke u kojoj ne igraju na tržištu vlastitim novcem.

Na taj način trgovac može zaraditi od trenda koji bi mu dao mali broj profita. Ovo je kako jedan trgovac može unijeti obrta koji su u smjeru trend i održavanje tih obrta ispravno. Još jedna velika prednost korištenja MadroGoldenFilter indikatora za MT4 je da može pomoći zadržati trgovca u trendu dugo vremena.

To znači da se trgovac ne bi trebao bojati promjene trenda na njima, jer bi ih tržište obično upozorilo čim se pojavi nova promjena trenda tako da trgovac može odmah kapitalizirati na njega čim se pojavi.

To je vrlo važno jer su statistike pokazale da je prosječni trgovac u pravu na tržištu barem 70% vremena, ali ipak taj trgovac ne uspijeva zaraditi na tržištima.

To znači da trgovac može pogoditi ispravno, ali još uvijek ne zaraditi novac jer on ili ona ne dopušta svojim pobjedničkim zanatstvo pokrenuti i smanjiti njihove gubitka obrta u najkraćem mogućem roku. To je pretpostavka koja se ne može precijeniti na tržištima.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.