Indikator povećanih cijena za meta trgovca 4Table Of Contents:

  1. Indikator povećanih cijena za meta trgovca 4
  2. Prednosti korištenja povećanog pokazatelja cijena za MT4

Povećani pokazatelj cijena za MetaTrader 4 vrlo je jednostavan ali koristan pokazatelj koji je izrađen zbog jedinstvenog razloga. taj je pokazatelj cijena izgrađen kako bi se trgovcima pomoglo da točno vide gdje je tržište u bilo kojem trenutku. To znači da u svakom trenutku trgovac gleda svoju platformu za razgovor, trgovac će točno znati na kojoj se cijeni trguje valutni par ili trgovačka imovina. Korištenje ovog pokazatelja vrlo je važno zbog mnogo razloga, a neki od njih su navedeni u nastavku.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Prednosti korištenja povećanog pokazatelja cijena za MT4

Korištenje uvećanog pokazatelja cijena za MetaTrader 4 je vrlo važno, posebno za trgovce koji gledaju na mnoge ljestvice u isto vrijeme tijekom trgovinskog dana. Ponekad sve ove trgovci trebate vidjeti je točno gdje je trenutna cijena je i ne puno ekrana nereda. Ovaj indikator im omogućuje da odmah pogledaju što trenutne cijene to zaustavljaju zauzvrat drži Tradera organiziranim i dopušta mu da odmah pogleda sve ostale parove i valute koje također može pratiti.

Još jedan vrlo važan razlog za korištenje pokazivača cijene povećala za MetaTrader 4 je dati trgovcima brz pregled tržišta. To je vrlo važno za one trgovce koji vjerojatno trguju događajima s vijestima ili koji trebaju vidjeti što tržište radi u smislu događaja crnog labuda. Ti bi trgovci morali samo pogledati na tržište i točno identificirati što cijene rade, identificirati web-cijene i kako bi cijena mogla reagirati na ono što se događa ili gore ili dolje. ako trgovac ne može gledati i vidjeti cijenu na prvi pogled, postaje mu teško i glomazno pratiti toliko valutnih parova u isto vrijeme.

Još pet prednosti korištenja pokazatelja cijene povećala za MetaTrader 4 je da su za trgovce koji su slabovidni ili čije strane nisu tako oštre kao što su nekada bile, pomogao im da ne utvrde točno cijenu trgovinskog sredstva ili valutnog para gledajući tamo i ne moraju naprezati oči da vide male one koji se kreću gore i dolje na grafikonu. Ova mapa štedi vid od više štete jer su obrasci koje koristi pokazatelj cijene vrlo čitljivi i mogu ih čak povećati trgovci ako to odluči.

Isto tako, postavljanje trgovaca koji ne trebaju karte svijećnjaka za koordinaciju obuke je da pogledaju cijene prije nego odluče kada će kupiti i kada će prodati mogu imati koristi od korištenja pokazivača povećala cijena za MetaTrader 4 jer mogu složiti svih 28 parova zajedno i pogledajte cijene koje je stvorio pokazatelj povećanja. To im automatski pomaže da pogledaju iz valutnog para u valutni par divlje tražeći samo njihove cijene i ne ometajući djelovanje čavrljanja ili moraju pažljivo gledati prije nego što mogu vidjeti točno gdje je cijena.

Povećani pokazatelj cijene kodiran je na takav način da kada se cijene pomaknu za 1 pip, to pokazuje crvenu boju, dok kad cijene rastu za 1 pip, ispisuje zelenu boju. To odmah upozorava Tradera na novi trend razvoja kada boja ostaje fiksirana na jednu stranu neko vrijeme.

Na primjer, trgovac je gledao grafikon koji čeka na događaj s vijestima. Odmah nakon što su se dogodili događaji, povećani pokazatelj cijena počinje prikazivati boje u kojem smjeru cijene idu prema tome kako cijene reagiraju na dolazne vijesti. Ako cijene reagiraju negativno na vijesti, trgovac će odmah vidjeti kontinuiranu crvenu boju prikazanu povećanim pokazateljem cijena. Ako se cijene kreću prema gore, trgovac će odmah vidjeti da indikator prikazuje samo zelenu boju i to može poslužiti kao pokazatelj smjera u kojem cijene odmah žele trend čak i prije nego što postanu vidljive trgovcima koji čitaju grafikone svijećnjaka.

Na kraju, kada ga koristi trgovac kojem je potreban uvećani indikator cijena, on postaje bitan alat za trgovanje jer je to jedan od onih alata koji mogu biti dio bilo kojeg trgovačkog arsenala ili jednog od onih alata koje oni koji to stvarno trebaju ne mogu učiniti bez da im pomaže da ostanu vrlo učinkoviti tijekom svog trgovinskog dana.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.