MTF MACD X Indikator za MT4

MTF MACD X pokazatelj za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen za trgovce koji obavljaju sve svoje svakodnevne tehničke analize, crtanje svih vremenskih okvira svojih odabranih i omiljenih valutnih parova i za aktivno donošenje odluka o trgovanju tijekom trgovinskog dana. To je indikator koji je stabilan i ne preoblikuje svoje signale kada se trenutna svijeća zatvori.

MTF MACD X indikator za MT4 temelji se na indikatoru konvergencije i divergencije pokretne prosjeka ( MACD ) i može pomoći trgovcu da vizualizira svoje signale iz nekoliko višestrukih vremenskih okvira na trenutnoj karti s koje trgovac radi.

Trgovac može vrlo lako dobiti višestruke ulazne signale, uvid u trgovanje i nekoliko drugih prednosti korištenja MTF MACD X indikatora za MT4 tijekom svog trgovinskog dana. Neki od tih uvida u trgovanje koji trgovac lako može izvesti opisani su i razmotreni u nastavku.

FREE MTF MACD X Indicator

Download the FREE MTF MACD X Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Neke od glavnih prednosti i nedostataka korištenja MTF MACD X indikatora za MT4

Jedna od prvih velikih prednosti korištenja MTF MACD X pokazatelja za MT4 za trgovca je da on može pomoći njemu ili njoj da brzo identificira opći trend kroz nekoliko višestrukih vremenskih okvira od trenutne tablice trgovca.

To znači da je vrlo moguće i lako za trgovca koji ima indikator priložen uz njegovu sadašnju kartu da vizualizira signale MACD-a iz svih ostalih vremenskih okvira na svom pojedinačnom grafikonu kao da je fizički imao pristup u drugim vremenskim okvirima i bez da se on ili ona moraju naglašavati o otvaranju drugih karata prije nego što on ili ona mogu vidjeti signale drugih vremenskih okvira.

To je moguće budući da građa indikatora nudi trgovcu mogućnost da vidi sve različite vremenske okvire signala iz jedne od potprograma sadašnjeg grafikona trgovca.

To je vrlo važno i može pomoći trgovcu na mnogo načina. Jedan od razloga zašto je to vrlo važno je da postaje vrlo lako za trgovca znati točno što je opći smjer da valutni par se kreće na svim različitim vremenskim okvirima je.

To znači da budući da trgovac treba trgovati u pravom smjeru, on ili ona tada može pogledati različite signale iz svih tih različitih vremenskih okvira, a kada on ili ona uoče da su signali slični, on ili ona tada mogu znati da trend je ravnomjerno u jednom smjeru na određeni valutni par koji trgovac promatra i zbog toga trgovac zna da se valutom može trgovati profitabilno.

Još jedan vrlo važan razlog zašto je to vrlo važno je da se trgovac tehničke analize igra na sljedeću razinu. To znači da trgovac može vrlo lako donositi mnogo točnije odluke o trgovanju u smislu općeg smjera trendova i što je to opći smjer kretanja.

Trgovac bi tada mogao točnije i lakše obaviti svoju tehničku analizu nego što bi to bio slučaj da nema MTF MACD X indikator za MT4 da mu kaže ono što je taj opći smjer kretanja bio prije cijelog proces analize. To bi trgovcu omogućilo da može precizno odrediti svoje odluke o trgovanju i donijeti mnogo točnije odluke o trgovanju koje su u skladu s trendom.

Još jedan vrlo važan razlog zašto trgovac mora moći vidjeti što drugi valutni parovi govore o općem smjeru trenda pomoću MTF MACD X indikatora za MT4 je da bi onda pomogao trgovcu da bude u stanju ispravno uskladiti svoje trguje u smjeru ovog općeg trenda koji trgovac može vrlo lako otkriti gledajući signale koje generira MTF MACD X indikator za MT4.

To znači da će trgovac biti u mogućnosti postaviti trgovinu koja je mnogo točnija i da će moći uskladiti sve svoje buduće odluke o trgovanju u skladu s onim što trenutni trend iz svih vremenskih okvira govori.

Na taj način trgovac bi mogao osigurati da se njegova trgovina savršeno uklapa u smjeru u kojem se trenutno nalaze svi različiti vremenski okviri, budući da bi taj pravac imao najveću vjerojatnost uspjeha kada trgovac stavi zanat u njega ,

To će uvelike pomoći trgovcu da izbjegne gubitke i velike gubitke koji proizlaze iz plasiranja poslova koji se ne usklađuju s općim smjerom trenda jer bi takvi oblici obično rezultirali mnogo većim gubicima nego što bi ih trgovac iskusio da je poduzeo u trenutnom smjeru trenda.

To je vrlo važno za trgovca biti u mogućnosti razumjeti što se trenutno događa s cijenom. Još jedan od razloga zašto je ovo vrlo važno je da se može pomoći trgovcu da fino podešavanje točnost s kojom on ili ona mjesta obrta u smjeru trenda tijekom trgovanja dan.

To znači da bi trgovac mogao točno utvrditi kada je najbolje vrijeme za ulazak u trgovinu u smjeru trenda da bi on ili ona bili ispravno usklađeni kako bi ostvarili dobit od svog trgovanja.

To je vrlo važno jer trgovac ponekad nije dovoljno samo da prati trend na svom trenutnom vremenskom okviru jer bi također trebao osigurati da taj smjer odgovara i drugim smjerovima svih drugih vremenskih okvira iznad trenutni vremenski okviri.

Trgovac to može vrlo lako učiniti jer on ili ona dok gleda signale pomoću indikatora može uočiti svaki put kad su signalni indikatori jednaki na svim vremenskim okvirima, a to bi mu onda trebalo pomoći da vrlo točno uđe u trend jer bi to bilo najbolje vrijeme.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!