Indikator Power Wave oscilatora za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Indikator Power Wave oscilatora za Meta Trader 4
  2. Neke od prednosti i nedostaci korištenja indikatora Power Wave Oscillator za Meta Trader 4

Pokazatelj Power Wave oscilatora za Meta Trader 4 je pokazatelj koji je izgrađen na platformi Meta Trader 4 koja može pomoći trgovcima identificiranjem kada se trend kreće sa snagom. Identificira trend koji se kreće sa snagom, a zatim ispisuje histograme koji tada Trader vizualno mjeri koliko snage ima trend, tako da on ili ona može ostati na trendu ili paziti na drugi trend. Indikator nudi trgovcima toliko prednosti, a neke od tih prednosti su opisane i razmotrene u nastavku.

FREE Power Wave Oscillator Indicator

Download the FREE Power Wave Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od prednosti i nedostaci korištenja indikatora Power Wave Oscillator za Meta Trader 4

Jedna od glavnih prednosti korištenja indikatora Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 je da pomaže trgovcima da prepoznaju trendove koji počinju s moći u njima. To znači da će ovaj pokazatelj pomoći trgovcu da lako uoči cijenu koja se kreće vrlo brzim tempom na tržištu i tada će ispisati vrlo dugačke trake u svom histogramu kako bi pomogao trgovcu uočiti takav trend.

To je važno jer većina puta nakon što tržište završi u rasponu i želi izbiti u novi glavni trend ako izbije sa snagom i kada trgovac može uočiti ovo vrijeme kada se dogodi trend erupcije, trgovac tada može sudjelovati u glavnim trendovima. kako počinju na tržištima. To također znači da će trgovcu biti teško promašiti neke važnije poteze trenda ako pažljivo promatra pokazatelj tijekom trgovinskog dana.

Još jedna velika prednost korištenja indikatora Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 je da stvara valni oscilator za cijenu svaki put kada započne novi val trenda. To, naravno, promiče višestruke unose za Tradera, tako da on ili ona tada mogu ući u trend koristeći višestruke pozicije i maksimizirati svoj profit.

To znači da trgovac može vrlo lako akumulirati nekoliko pozicija u jednoj trgovini ako pažljivo promatra indikator Power Wave Oscillator za Meta Trader 4 jer prirodno ispisuje uspone i padove tijekom trenda i može jednako ispisati novi val trenda čime se Traderu daje prilika za ulazak u trend. To je vrlo korisno za trgovca i može pomoći njemu ili njoj da brzo akumulira mnogo profita i gubitaka na tržištima vrlo brzo, tako da on ili ona mogu napraviti maksimalnu dobit od bilo kojeg obrta u kojem se trenutno nalaze.

Još jedna velika prednost koju trgovac može izvesti iz Indikatora Power Wave oscilatora za Meta Trader 4 je da ga trgovac može učinkovito iskoristiti za uočavanje preokreta cijena i na taj način Trgovac može zaraditi mnogo od poteza koji djeluju. To znači da kada dođe do preokreta cijena, indikator može pomoći trgovcu da identificira takva razdoblja ispisujući više valova koristeći svoj histogram u smjeru prema dolje.

To će lako pomoći trgovcu da uoči da je trend na trenutnom vremenskom okviru koji je aktivan aktivno preokrenut. Primjerice, trgovac preuzima kupnju i trenutno je oko +150 pipsa, ali trgovac ne zna da postoji neizbježna promjena. Trend naglo preokreće i Trader i dalje ostavlja svoje poslove bez identificiranja da je došlo do preokreta.

Iznenada, njegova je dobit pala na oko 29 pipsa, a Trader koji je vjerojatno upravo izašao kako bi pozdravio susjeda je uznemiren i on sjedi tamo i gleda grafikone koji čekaju da potez promijeni smjer. Ovaj potez uopće ne mijenja smjer, već nastavlja prema dolje u obrascu uzburkanosti i konačno uzima Tradera na - 1,2 pips-a. Trgovac je sada na onom mjestu gdje trenutno žali zbog toga što nije smanjio trgovinu kada je bilo 150 ili kada je bilo 20, ali je sada određeno, više nego ikad prije da će ostvariti profit od tržišta čak i ako je 1 pip.

Trgovac zatim gleda kako ga trgovac vadi za puni postotni gubitak. On je uzrujan i uznemiren jer nije znao kada je tržište aktivno promijenilo smjer ili bi lako uzeo neki profit ili čak zatvorio cijelu poziciju. Takva je sudbina osobe koja nema indikator koji mu može reći kada je tržište aktivno preokrenulo i to je upravo ono što pokazatelj pomaže trgovcu - Spot reversals.

Još jedna prednost trgovaca koji koriste pokazatelj je da Power Wave Oscillator Indicator za Meta Trader 4 lako može pomoći im da voze cijeli trend. To znači da kada se pokrene novi trend, indikator kreira novi signal i ne ispušta taj signal sve dok trend koji ga je uzrokovao nije aktivno završio. To znači da se trgovac koji trguje na temelju tog trenda neće bojati izgubiti novac jer će pokazatelj brzo pokazati Trgovcu promjenu smjera trenda u trenutku kada je došlo do preokreta trenda tako da trgovac može brzo, osobito ako Trgovac je trenutno u dobiti.

Na kraju, Power Wave Oscillator Indicator za Meta Trader 4 također može pomoći trgovcima da uoče razlike u cijenama. To je zato što trgovci promatraju cijenu i histograme koje proizvede indikator zajedno, i lako shvaćaju da se histogrami kreću u istom smjeru kao i cijena.

To onda pomaže trgovcu da identificira vremena kada se histogram i vrhovi i korita histograma ne pomiču zajedno u istom smjeru ili ne proizvode, primjerice, više visoke ili niže razine. To bi onda bio primjer kada postoji aktivna divergencija između samog histograma i cjenovnog djelovanja, a zatim trgovac tada može tražiti divergentnu trgovinu u suprotnom smjeru od cijene.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.