RAVI FX Fisher indikator za MT4Table Of Contents:

  1. RAVI FX Fisher indikator za MT4
  2. Neke od glavnih prednosti korištenja RAVI FX Fisher indikatora za MT4

RAVI FX Fisher pokazatelj za MT4 je pokazatelj koji je izgrađen za trgovce koji koriste Meta Trader 4 platformu za crtanje kako bi svakodnevno crtali parove valuta, njihovu tehničku analizu i zatim, donosili odluke o trgovanju tijekom trgovinskog dana.

Pokazatelj je izgrađen na temelju pokazatelja pokretnih prosjeka i može pomoći trgovcu da identificira profitabilne ulazke na tržištu tijekom trgovinskog dana.

Trgovac također može izvući mnogo uvida iz korištenja RAVI FX Fisher indikatora za MT4 kako bi donosio odluke o trgovanju svaki trgovinski dan, a neke od tih vrijednih uvida i prednosti opisane su i detaljno opisane u nastavku.

FREE RAVI FX Fisher Indicator

Download the FREE RAVI FX Fisher Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Neke od glavnih prednosti korištenja RAVI FX Fisher indikatora za MT4

Jedna od glavnih prednosti korištenja RAVI FX Fisher indikatora za MT4 je da je trgovac može koristiti za uočavanje vrlo profitabilnih unosa u trend. To znači da indikator može olakšati trgovcu da vizualno identificira kada se formira tržišni trend i da iskoristi takav tržišni trend prije nego što završi ili prije nego što se preokrene u novom smjeru.

To je istina jer pokazatelj omogućuje vizualno mogućnost da trgovac uoči te vrste poteza čim se pojave ili čim novi trend počne po cijeni. RAVI FX Fisher indikator za MT4 ispisuje blijedozeleni histogram kako bi trgovac znao kada je pravo vrijeme za trgovca u trgovinu.

Ovaj histogram sastoji se od stupaca histograma i nulte linije. Barovi histograma su ono što pomaže trgovcu reći treba li ući u trgovinu ili ne i hoće li kupovati ili bi trebao prodavati. To čini ispisivanjem iznad ili ispod signalne linije kako bi trgovac protumačio signal trgovanja i odlučio se s njim trgovati ili ne.

Kad god se indikator ispisuje iznad signalne linije, linije histograma odmah kažu trgovcu da je nova kupnja na mjestu i kad se histogram ispiše ispod nulte linije, to odmah kaže trgovcu da je u prodaji trgovina za prodaju. Na taj način, trgovcu je vrlo lako uočiti vrlo profitabilne signale trgovanja u smjeru općeg trenda na tržištu.

Još jedna velika prednost korištenja RAVI FX Fisher indikatora za MT4 je da može pomoći trgovcu uočiti mogućnosti divergencije na tržištima bilo kojeg valutnog para ili trgovačke imovine na kojoj trgovac trenutno radi.

To znači da kada trgovac pažljivo promatra indikator, on ili ona odmah može uočiti kada postoji razlika između signala koji se stvaraju histogramima indikatora i djelovanjem cijene.

To je vrlo moguće jer se cijena normalno kreće u tandemu s trakama koje proizvodi RAVI FX Fisher indikator za MT4. To znači da su maksimumi i padovi u cijeni, kao i oni koje proizvode indikatori, relativno slični po prirodi.

Kada trgovac, na primjer, promatra način na koji cijena djeluje u interakciji s histograma stvorenim pokazateljem, odmah je lako otkriti da kad god cijena postane viša, indikator također čini višu visoku vrijednost i kada cijena čini Niže nisko, indikator stvara trake histograma koje također čine niže niske vrijednosti u podizborniku indikatora.

Divergencija dolazi do izražaja kada vrhunci i niske vrijednosti koje proizvodi cijena više ne izgledaju slično više ništavostima i padovima koji proizlaze iz histogram barova indikatora. To može značiti, primjerice, da cijena proizvodi višu visoku vrijednost, a indikator zatim proizvodi nižu visoku umjesto višu visoku vrijednost kao što je akcija. To se naziva mogućnost divergencije i može biti vrlo profitabilno kada se pravilno trguje.

Trgovac bi trebao kupiti kada postoji volujska divergencija i prodati kada je medvjeda divergencija. Bikovska divergencija nastaje kada cijena stvori višu visoku vrijednost, ali pokazatelj ne stvara višu visoku vrijednost s barovima histograma i stvara umjesto toga nižu visinu.

To bi bila trenutna prilika za trgovca da proda ili počne tražiti prilike za prodaju s drugim pokazateljima ili davateljima signala. Medvjeda divergencija se formira kada cijena formira niže niske vrijednosti, ali histogrami indikatora formiraju višu nisku vrijednost umjesto formiranja nižeg nižeg stupnja djelovanja cijene.

To bi trgovcu pružilo vrlo profitabilnu priliku da ili uđe u vrlo brzu trgovinu ili da počne tražiti prilike za prodaju ili preuzimanje obrta ovisno o drugim pokazateljima i davateljima signala koje koristi trgovac.

Kad god trgovac uoči bilo koju od tih prilika za trgovinu, onda je vrlo važno da trgovac brzo postavi trgovinu u smjeru trgovinskog odstupanja ili da počne tražiti druge mogućnosti za trgovinu u smjeru divergencije koristeći druge davatelja signala ili signala koje trgovac može koristiti.

Mogućnosti divergencije mogu se pojaviti na bilo kojem vremenskom okviru i valutnim parovima, međutim, viši vremenski okviri obično su favorizirani za ove vrste postavki iz dva glavna razloga. Prvi veliki razlog je taj što postoje manji lažni signali na višim vremenskim okvirima nego na nižim vremenskim okvirima i vjerojatnije je da će trgovac naći mnogo stabilnije signale na višim vremenskim okvirima nego na nižim vremenskim okvirima.

Drugi glavni razlog je da kada trgovac koristi više vremenske okvire, on daje trgovcu više mogućnosti za preuzimanje obrta jer trgovac može vrlo lako spustiti se na mnogo niže vremenske okvire kako bi tražio obrt u smjeru divergencije. Također, poteškoće s višim razlikama u vremenskom okviru obično pružaju prilike za hvatanje većih količina pipsa nego za manje mogućnosti vremenskog okvira.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.