Indeks relativne čvrstoće RSI za Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Indeks relativne čvrstoće RSI za Meta Trader 4
  2. Neke prednosti i nedostaci korištenja relativnog indeksa snage RSI pokazatelja za Meta Trader 4

Indeks relativnog jačine indeksa RSI za Meta Trader 4 je već vrlo popularan pokazatelj koji je izrađen za Meta Trader grafikonsko okruženje. a to je tijekom godina koristilo i pouzdalo nekoliko trgovaca diljem svijeta. Indikator može pomoći trgovcu da mu u bilo kojem trenutku pokaže trenutnu snagu na tržištima. Trgovac može imati koristi od korištenja ovog pokazatelja, a neke od prednosti bit će navedene u nastavku.

FREE Relative Strength Index RSI Indicator

Download the FREE Relative Strength Index RSI Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Neke prednosti i nedostaci korištenja relativnog indeksa snage RSI pokazatelja za Meta Trader 4

Jedna od prvih prednosti koja vrijedi spomenuti je da indikator relativnog jačine indeksa RSI za Meta Trader 4 pomaže trgovcu da ga koristi za otkrivanje i snage i slabosti na tržištu na kojem se pokazatelj nalazi. To znači da se pomoću trgovca, trgovca moći će odmah razumjeti je li određeno tržište sve snažnije ili da tržište postaje sve slabije u bilo kojem trenutku u trenutnim kartama trgovca.

To je vrlo važno jer je razina snage na tržištu obično glavni pokazatelj koliko daleko može doći do tržišnog trenda ili je li tržišni zaokret, obično ili preokret ili korekcija, možda neizbježan. Kada trgovac dobije takvu vrstu uvida u tržište na kojem trenutno trguje, onda može pomoći trgovcu da unaprijed isplanira poteze u smjeru kojim bi se tržišta mogla okrenuti i može također pomoći trgovcu da upravlja postojećim tržištem obrta, ako je trgovac trenutno u bilo kojem obrtu.

To je također važno jer pomaže trgovcu da ocijeni da li on ili ona treba ući u tržišni trend u određenom trenutku ili da li bi trgovac trebao napustiti tržište u tom trenutku.

Također, kada se koristi indikator relativnog jačanja indeksa RSI za Meta Trader 4, trgovac može lako otkriti tržišne vrhunce kao rezultat maloprodajne kupnje, a zatim se moći pripremiti prije vremena za oštar preokret ili korekciju koja uglavnom slijedi takve vrhunce. To znači da trgovac može pažljivo promatrati pokazatelj za određena vremena kada se tržišta kreću vrlo brzo u određenom smjeru zbog velikog broja kupaca ili prodavača od strane trgovaca koji vide oštar potez kao brzu priliku za zaradu od tržište.

Većinu vremena, odmah nakon takvih oštrih poteza, tržišta iznenada oštro preokrenu, vjerojatno tiskanjem vrlo velikih brzih svijeća, što trgovcu daje malo ili nimalo vremena kako bi odgovorilo na tržišni potez. Trgovci bi vjerojatno bili sretni prije nekoliko trenutaka da su njihovi poslovi bili u dobiti samo za smjer trenda koji je iznenada krenuo protiv njih. To odmah mijenja njihovo raspoloženje i nada se da će se vratiti u njihovu korist, vjerojatno nakon promjene cijene.

Tržište ne reagira na način na koji trgovac očekuje, već se kreće u suprotnom smjeru na strm način. To je zato što trgovci koji koriste Indeks relativnog jačanja RSI za Meta Trader 4 identificiraju da su zarobljeni, trgovci počinju zatvarati svoje pozicije i dodatno se dodaju tržištu u suprotnom smjeru dok zadnji trgovci na malo ne završe s radom njihove poteze jer je bol prevelika za njih.

Korištenje pokazatelja može pripremiti trgovca da bude na drugoj strani trgovine tako da on ili ona razumiju tržišnu dinamiku, gledaju kako se dogodio oštar potez i čeka da dođe do preokreta, a zatim se okrene protiv svih ostalih trgovaca koji trenutno su zarobljeni kako bi zaradili novac na tržištu.

Drugi način Indikator RSI indeksa relativne snage za Meta Trader 4 može pomoći trgovcima da im pomognu u otkrivanju vrhunca cijena jer pomaže trgovcu da uoči razlike na tržištu koje trenutno trguje. Pokazatelj je u stanju to učiniti jer se indikator obično kreće u istom smjeru kao i cijena, pa će, naravno, novi trend rasta cijene značiti novi trend rasta pokazatelja, a viši visoki cijena također bi značio i višu vrijednost u pokazatelju. , Kada trgovac uoči da postoji, primjerice, viša cijena i indikator ne ispisuje viši maksimum, trgovac bi odmah trebao shvatiti da bi se cijena mogla promijeniti u cijeni.

To će onda pomoći trgovcu da odmah planira potez i iskoristi ga čim se pojavi potez. Dakle, kada trgovac u potpunosti uči kako koristiti pokazatelj, on ili ona može predvidjeti tržišne poteze prije vremena prije nego što drugi trgovci čak imaju opći osjećaj da bi se mogao formirati novi tržišni potez. To također pomaže da trgovac zadrži već informiranost i brzinu kretanja na tržištu prije drugih trgovaca.

Ova sposobnost otkrivanja mogućih preokreta prije nego što se pojave na tržištima koristeći Indeks RSI indeksa relativne snage za Meta Trader 4 je vrlo važno imati kao trgovac i može vrlo lako komplimentirati bilo kojim trgovinskim sustavima i pokazateljima jer bi tada mogao predvidjeti cijenu se kreće u bliskoj budućnosti za takvim pokazateljem i trgovcima koji ih koriste kako bi trgovci mogli kapitalizirati poteze i ući u preokret i pokretanje trgovanja vrlo rano, čime se drastično povećava rizik trgovca za omjer nagrade u bilo kojoj trgovini.

Korištenje Indeksa relativne čvrstoće RSI Za Meta Trader 4, trgovac također može primijeniti način na koji indikator radi na nekoliko različitih valutnih parova i sredstava za trgovanje u nekoliko različitih vremenskih okvira u Meta Trader 4 platformi jer pokazatelj može funkcionirati sasvim univerzalno u svim različite vremenske okvire i valute.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.