TDI s indikatorom upozorenja za MT4Table Of Contents:

  1. TDI s indikatorom upozorenja za MT4
  2. Neke od prednosti korištenja indikatora TDI s upozorenjima za Meta Trader 4

Indikator TDI s upozorenjima za MT4 je pokazatelj koji se temelji na indikatoru vremenskog dinamičkog indeksa u meta trgovcu 4. Dinamički indeks trgovaca (TDI) je alat koji nastoji prikupiti osjećaj svih trgovaca u određeno vrijeme i temeljiti trgovinu odluku o tome. Sam TDI se temelji na RSI-ju i može se koristiti za otkrivanje trendova na temelju toga koliko su drugi trgovci dugi ili kratki u isto vrijeme.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Vrlo važna stvar koju treba napomenuti je da će TDI s indikatorom upozorenja za MT4 preoblikovati svoje signale ako se trend mijenja unutar iste svijeće koja je proizvela signal i tako trgovac mora biti vrlo strpljiv za trenutnu svijeću u kojoj je razvijen signal dovršiti prije preuzimanja trgovine ako je signal još uvijek tamo.

Neke od prednosti korištenja indikatora TDI s upozorenjima za Meta Trader 4

TDI s indikatorom upozorenja za MT4 ispisan je na grafikonu izravno u vlastitom prozoru. To znači da trgovac ima vlastitu nekretninu na zaslonu za daljnju tehničku analizu. To znači da trgovac može uključiti i bilo kakve pokazatelje ili sustave koje imaju za svoju tehničku analizu, a da se ne brinu da bi njihova cijena mogla biti skrivena od njih zbog previše pokazatelja na njihovom zaslonu.

Još jedna stvarno dobra prednost je da TDI s indikatorom upozorenja za MT4 može učinkovito raditi bez problema s drugim pokazateljima cijena, posebno onima koji pomažu analizirati smjer trenda. To znači da TDI sustav može kombinirati s takvim pokazateljima kako bi stvorio cjelovitiji sustav koji trgovac može koristiti za preciznije trgovinske unose i izlaze.

S obzirom da je to MT4 indikator, TDI s indikatorom upozorenja za MT4 je vrlo stabilan, ne ruši korisnikovu kartu i još uvijek radi besprijekorno čak i kada je instaliran na čak 10 do 12 različitih karata na istom MT4 softveru ,

Trgovci moraju točno razumjeti kako je TDI s indikatorom upozorenja za MT4 kodiran bojom ako će ostvariti profit koristeći pokazatelj za trgovinu. Unatoč činjenici da se mnogi trgovci boje samog TDI indikatora, razumijevanje ovog novog pokazatelja pomoglo bi trgovcu da ostvari profit jer je to sasvim drugačije, tako da može postići višu razinu točnosti iako je i dalje utemeljena na TDI , Sastoji se od 2 odvojena indikatora spojenih u jednom prozoru s nekoliko boja s kojima se trgovac treba upoznati, kako se ne bi zbunili kada koriste pokazatelj tijekom trgovinskog dana.

Prvi pokazatelj je Bollinger Bands i ima plave obojene rubove s središnjom crtom obojenom u žuto. To se koristi za mapiranje smjera cijene u bilo kojem trenutku učinkovito razlikovanje dvije različite strane Bollinger Bands u strane za žestok uzlazni trend i žestok silazni trend i razdoblje kada je cijena samo izmjenjuju između oba tijekom sporo ili rangiranje tržište.

Drugi korišteni pokazatelj je Dinamički indeks trgovaca. Mnogi trgovci već vjeruju da iako TDi izgleda dobro u početku, da mijenja svoje signale sredinom trgovanja, učinkovito se okrećući trgovcu. Ovaj pokazatelj je zapravo izgrađen drugačije s tim nedostatkom na umu. Indikator TDI s upozorenjima za MT4 daje signal trgovcu koji je stvarno pouzdan koristeći zaokret u dvije signalne linije ili kada se međusobno križaju ili u smjeru prema gore za kupnju ili u smjeru prema dolje za prodaju.

Dvije signalne linije TDI-a s indikatorom upozorenja za MT4 obojene su crveno i zeleno, a zelena je linija brža, a crvena linija sporija. Na taj način TDI s indikatorom upozorenja za MT4 pomaže trgovcima u trendovima, kupuje trendove kada zelena linija prelazi crvenu crtu odozdo i prodaje trendove kada zelena linija prelazi crvenu crtu odozgo. Na taj način, trgovac odmah dobiva vizualni osjećaj kako se cijena kreće i što se trgovac bi poduzeti ili propustili.

Koristeći indikator TDI s upozorenjima za MT4, trgovac mora uvijek zapamtiti da se signali trebaju uzeti samo nakon što su svijeće koje su ih proizvele zatvorene. To drži trgovca na sigurnoj strani tržišta. Također, snažniji način za korištenje ovog pokazatelja bio bi koristiti ga u multi-timeframe modu. Upotreba u multi-timeframe modu znači da trgovac uzima samo obrte gdje se trend višeg vremenskog okvira savršeno podudara s trendom nižeg vremenskog okvira ili kada se dva točna slična poteza odvijaju istovremeno na višem i nižem vremenskom okviru. Ovo pomaže u održavanju trgovac u skladu s višim timeframe trend jer nije u skladu s višim vremenskim trendovima je jedan od razloga zašto trgovci su uvijek gubitka novca na tržištima.

U pogledu toga koliko je TDI s indikatorima upozorenja za MT4 jednostavan za korištenje, trgovci će uvidjeti da je pokazatelj jednostavan za korištenje u usporedbi s drugim pokazateljima s obzirom da daje vrlo izravne signale trgovcu. To omogućuje trgovcima s vrlo različitim razinama vještina da koriste pokazatelj. To znači da indikator mogu koristiti početnički trgovci, kao i vrlo napredni trgovci i svi ostali među njima.

Gledanje TDI-ja s indikatorom upozorenja za MT4 na 3 do 4 različita vremenska okvira jednog valutnog para može podučiti trgovca polaganim okretima tržišta i kako postupno, manji vremenski okviri mogu okrenuti veće vremenske okvire. Ovo, međutim, traje vrlo dugo vremena da asimilirati i trgovac će morati staviti u potrebno vrijeme i predanost potrebno kako bi se žeti prednosti vezane uz trgovinu s ovim sustavom kao što može dovesti do vrlo lijepo dobiti jednom trgovac uči kako t ispravno ga koristiti.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.