J_TPO_OSC Petunjuk untuk Meta Trader 4

Petunjuk J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 adalah penunjuk yang dinamik dengan fungsi yang luas untuk sistem perdagangan Meta Trader 4. Sebagai contoh, ia dapat melihat julat, menawarkan entri dalam kedua-dua arah pasaran dan membantu pedagang dengan isyarat keuntungan yang sangat baik sehingga pedagang tidak meninggalkan banyak uang di atas meja.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Beberapa Kelebihan dan Kelemahan menggunakan Indikator J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4

Petunjuk J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 membantu peniaga untuk mengenal pasti masa di pasaran apabila harga pasangan mata wang atau aset dagangan tidak ada arah yang jelas. Ia melakukan ini dengan mengenal pasti tempoh turun naik yang sangat rendah dalam tindakan harga dan apabila ia menunjukkan tingkah laku harga ini, ia tidak melepaskan sebarang isyarat perdagangan, dengan itu mengekalkan trader yang berdagang dengan penunjuk itu daripada memasuki dagangan dalam tempoh tersebut.

Manfaat lain menggunakan Indikator J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 adalah bahawa ia menawarkan peluang masuk pedagang ke kedua-dua belah pasaran. Ini bermakna bahawa peniaga boleh membuat keputusan untuk membuat perdagangan kedua arah arah trend yang lebih besar dan terhadap arah trend yang lebih besar. Ini adalah pendekatan yang agak agresif dan tidak sesuai untuk semua pedagang. Pendekatan yang lebih konservatif untuk pedagang peniaga yang lebih berisiko adalah hanya mengambil isyarat yang dihasilkan oleh J_TPO_OSC Indicator untuk Meta Trader 4 dalam arah trend yang lebih besar. Ini akan membolehkan peniaga sedemikian kekal sepenuhnya di sisi trend dan berpotensi menangkap besar dalam harga mata wang atau aset dagangan yang mungkin berterusan selama beberapa jam atau bahkan hari.

Petunjuk J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 sangat berguna kerana jenis isyarat keluarnya dihasilkan. Ia membantu peniaga menggunakannya untuk keluar dari dagangan apabila mereka mula menunjukkan tanda-tanda perubahan arah. Petunjuk J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 terdiri daripada histogram dan garis isyarat. Ia menjana semua isyarat dagangannya untuk pedagang menggunakan kedua-dua garisan isyarat ini. Histogram memaparkan warna merah terang apabila pasaran sedang menurun dan warna hijau yang terang ketika pasaran sedang mengejar. Ini dengan serta-merta membolehkan peniaga memahami arah langsung pasaran pada jangka masa yang dilakukan peniaga.

Baris isyarat berayun antara bahagian atas dan bawah tetingkap penunjuk pada carta Meta Trader 4. Baris isyarat mengeluarkan peluang keluar atau keuntungan awal yang mengambil peluang kepada pedagang kerana ia bertindak balas dengan cepat terhadap tindakan harga. Oleh itu, peniaga boleh melihat arah garis isyarat ini dan mengetahui sama ada harga telah berubah Arah atau jika terus bergerak ke arah yang sama.

Kelemahan untuk menggunakan garis isyarat bergerak pantas untuk mengambil keuntungan adalah bahawa ia mungkin terlalu cepat untuk membolehkan seorang peniaga membuat banyak keuntungan dari apa-apa trend kerana ia dengan mudah akan bertindak balas kepada apa-apa retracements yang sedikit dalam harga dengan itu menjadikan peniaga menontonnya segera memotong kedudukannya atau perdagangan semasa di pasaran.

Seorang peniaga yang memutuskan untuk menggunakan histogram yang lebih stabil untuk kedua-dua penyertaan dan keluar kedua arah arah trend dan arah yang bertentangan dapat memperoleh lebih banyak keuntungan sebagai berikut histogram dapat menyimpan pedagang dalam tren sling saat ia terus dan sinyal keluar sebaik sahaja trend berubah arah. Kelemahan untuk menggunakan histogram yang lebih perlahan juga adalah bahawa peniaga mungkin perlu mengorbankan beberapa keuntungan untuk dapat menunggang trend sehingga ia berakhir atau mengubah arah.

Apabila berdagang dengan J_TPO_OSC Indicator untuk Meta Trader 4, seorang peniaga yang menonton purata bergeraknya kerana ia membuat tinggi dan rendah berikutan tinggi dan rendah harga dengan cepat dapat melihat peluang perbezaan di mana harga pasangan mata wang atau aset perdagangan semakin lemah dan maka dapat mengambil perdagangan dalam arah yang bertentangan dengan arah harga saat ini. Mengesan perbezaan dan menggabungkan mereka dengan analisis tindakan harga seperti penjejakan pelbagai dan pecutan garis trend boleh menjadi peluang yang baik untuk pedagang untuk membuat beberapa keuntungan sebenar di pasaran.

Walau bagaimanapun, Petunjuk J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 tidak begitu sesuai untuk peniaga pemula tetapi sebaliknya, kepada pedagang yang mempunyai pengalaman dan kepakaran tertentu dalam pasaran. Ini bermakna bahawa menggunakan penunjuk itu boleh mengelirukan peniaga pemula pada masa yang sangat kritikal apabila peniaga perlu mengambil keputusan utama sama ada untuk memotong perdagangan untuk melindungi akaun mereka atau untuk mengambil perdagangan untuk membuat beberapa keuntungan. Peniaga yang lebih maju atau mahir akan mendapati bahawa menggunakan penunjuk ini lebih sesuai dengan mereka kerana ia sudah mempunyai tahap pendedahan kepada pasaran dan memahami beberapa prinsip asas yang beroperasi di sekitar tindakan harga.

Walau bagaimanapun, pedagang pemula boleh membuat keputusan untuk mempelajari cara menggunakan penunjuk ini memandangkan kurva pembelajaran tidak begitu curam. Ini bermakna seorang peniaga pemula yang ingin berdagang menggunakan Indikator J_TPO_OSC untuk Meta Trader 4 boleh mengambil masa yang singkat dan mungkin, akaun demo di mana dia boleh meletakkan penunjuk itu terlebih dahulu dan melihat bagaimana ia bertindak balas terhadap harga. Ini boleh dilakukan pada carta jangka masa yang lebih rendah seperti carta satu minit atau 5 minit pada mulanya supaya peniaga pemula dapat dengan cepat mempelajari bagaimana penunjuk mencipta isyarat dan bagaimana atau bila peniaga harus memberi respons kepada mereka, termasuk berapa banyak yang mereka boleh atau harus mengambil risiko pada setiap perdagangan individu.

Bekerjasama dengan akaun demo kemudian akan melengkapkan mereka dengan pengetahuan sebenar tentang bagaimana tindakan harga berfungsi dan bagaimana penunjuk ini bertindak balas terhadap tindakan harga sebelum mereka kemudian boleh bergerak ke akaun perdagangan sebenar dan menggunakan carta masa yang lebih tinggi untuk mengambil isyarat dari penunjuk sebagai Isyarat jangka masa yang lebih tinggi biasanya lebih stabil dan boleh dipercayai daripada isyarat jangka masa yang lebih rendah.

Peniaga pemula juga perlu membangun dan mengamalkan strategi pengurusan wang yang sangat ketat kerana ini akan membantu mereka untuk mengelakkan kehilangan akaun dagangan mereka dalam masa yang singkat.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!