Indikator Tahap Utama Untuk MT4Table Of Contents:

  1. Indikator Tahap Utama Untuk MT4
  2. Kelebihan dan Kelemahan menggunakan Indikator Tahap Utama Untuk MT4
  3. Idea Perdagangan

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 adalah penunjuk bingkai berbilang masa yang unik, mudah dan berkuasa yang secara automatik mengenal pasti hanya kawasan perdagangan yang paling penting dari segi sokongan dan rintangan dan memberi isyarat secara visual kepada pedagang ke kawasan sokongan dan perlawanan. Petunjuk Tahap Utama Untuk MT4 adalah alat yang sangat diperlukan apabila pedagang mula menggunakannya.

FREE Key Level Indicator

Download the FREE Key Level Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Kelebihan dan Kelemahan menggunakan Indikator Tahap Utama Untuk MT4

Tidak seperti 98% sokongan dan rintangan atau penunjuk aras dalam pasaran penunjuk, Petunjuk Aras Utama Untuk MT4 menyimpan carta peniaga sepenuhnya bebas dan menggunakan garis yang sangat kecil yang sangat mudah difokuskan ketika peniaga melakukan analisis mereka.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 adalah penanda aras jangka panjang yang bermaksud bahawa apa jua isyarat yang memberi peniaga pedagang pada semua jangka waktu pasangan mata wang tertentu atau komoditi perdagangan. Dengan cara itu, jika peniaga pergi ke tempoh 5m, isyarat yang sama pada jangka masa 1D masih akan muncul. Dengan cara itu, peniaga yakin bahawa penunjuk itu benar-benar menganalisis pasaran dari semua tempoh masa sebelum memberikan isyarat.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 adalah penunjuk yang sangat kuat kerana betapa boleh dipercayai isyarat yang dihasilkannya. Dalam perdagangan, setiap peniaga mempunyai gaya yang unik kepadanya dan tertentu kepada jenis keperibadiannya dan dengan itu, mana-mana jenis peniaga boleh mendapati bahawa mereka boleh menggunakan isyarat yang dihasilkan oleh Indikator Tahap Utama Untuk MT4 untuk berdagang dalam apa jua cara yang mereka mahu atau mengikutnya untuk gaya dagangan mereka sendiri.

Lebih daripada 90% petunjuk untuk Meta Trader 4 diketahui ketinggalan harga. Ini menambah keunikan Indikator Tahap Utama Untuk MT4 kerana ia merupakan penunjuk utama dan oleh itu, memberitahu pedagang titik paling penting dalam harga di mana pasaran mempunyai kebarangkalian tertinggi untuk bertindak balas. Reaksi itu mungkin ujian semula, lantunan, rehat yang kuat atau pembalikan.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 boleh digunakan untuk membina strategi perdagangan yang sangat berjaya kerana ia hanya memberi tumpuan kepada salah satu unsur perdagangan yang paling penting yang kebanyakan peniaga tidak fokus - Tindakan harga itu sendiri! Ini memberi sokongan kepada mengapa kebanyakan peniaga tidak berjaya dalam perdagangan dan kecewa selepas beberapa ketika.

Petunjuk Tahap Utama Untuk titik sokongan MT4 dan paras rintangan pada harga. Tahap sokongan adalah titik atau kawasan yang harga telah turun dan berhenti di, sebelum naik sementara tahap rintangan adalah titik atau kawasan di mana harga telah datang dan berhenti di, sebelum meneruskan perjalanan ke bawah. Petunjuk Tahap Utama Untuk MT4 mencari tahap ini secara automatik dan membantu pedagang melihat dan mengenal pasti mereka.

Mengenal pasti tahap Sokongan dan Penentangan ini adalah sangat penting kerana harga cenderung untuk bertindak balas di kawasan ini pada kebanyakan masa. Terdapat beberapa jenis sokongan dan tahap rintangan. Berbagai jenis sokongan dan tahap rintangan adalah sokongan pepenjuru dan rintangan dan sokongan mendatar dan rintangan. Indikator Tahap Utama Untuk MT4 membantu peniaga mengenal pasti jenis sokongan dan kawasan rintangan mendatar.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 menawarkan pedagang cara mudah untuk mematuhi pasaran secara automatik melakukan sebahagian besar analisis dan meninggalkan pedagang dengan bidang yang paling penting untuk menerapkan gaya perdagangan mereka. Walau apa pun gaya, peniaga boleh menyesuaikan perdagangan mereka ke kawasan-kawasan ini.

Corak utama untuk melihat apabila menggunakan penunjuk ini dipanggil flip sokongan dan rintangan. Corak ini berlaku apabila harga datang ke tempat yang telah dikenalpasti pada carta sebelumnya sebagai sokongan, memecah tahap itu ke bawah dan kemudian bergerak kembali untuk menguji semula tahap sebelum meneruskan ke bawah atau ketika harga sampai ke tahap yang sebelumnya rintangan, istirahat ia ke atas, kemudian kembali ke tahap yang sama untuk menguji semula sebelum meneruskan ke atas. Ini adalah salah satu tingkah laku harga yang paling biasa di pasaran dan biasanya memberikan peluang untuk kebanyakan jenis peniaga mendapat keuntungan.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 tidak merancang semua kawasan sokongan dan rintangan tempatnya. Ia agak mengira sokongan dan rintangan mata dari semua bingkai masa dan hanya menunjukkan pedagang yang utama yang dapat dilihat pada semua jangka masa. Ini sangat penting kerana kerana semua peniaga pada semua jangka masa dapat melihat tahap, reaksi dari harga pada tahap tertentu kemungkinan besar akan membuat langkah besar.

Beberapa cara Petunjuk Tahap Utama Untuk kerja-kerja MT4 adalah dengan melihat harga harga telah melantun dari beberapa kali dan juga tahap di mana harga bereaksi dengan tajam dengan memantul secara mendadak. Satu lagi cara untuk melihat tahap penting ialah untuk melihat tahap yang mempunyai ruang yang cukup di antara harga masa individu kembali untuk menyentuh tahap.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 menganggap semua kriteria ini pada masa yang sama dan menggunakannya untuk menunjukkan secara visual hanya tahap yang paling penting di pasaran kepada pedagang.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 membantu peniaga melihat peluang baru untuk menarik balik harga dagangan atau retracements harga. Ini kemudian membolehkan peniaga merancang jenis perdagangan atau penyertaan yang dia mahu ambil atau laksanakan pada tahap penunjuk ini mencipta. Indikator Tahap Utama Untuk MT4 juga boleh digunakan untuk berdagang pasangan mata wang berganda pada masa yang sama kerana kesederhanaan pola yang ditemukan dalam tindakan harga.

Indikator Tahap Utama Untuk MT4 juga boleh sangat berguna untuk kedua-dua skalpers, swing dan peniaga kedudukan kerana mereka semua perlu tahu di mana tahap yang paling penting di pasaran supaya mereka dapat menyesuaikan gaya dagangan mereka agar sesuai dengannya.

Idea Perdagangan

Peniaga boleh menggunakan Indikator Tahap Utama Untuk MT4 untuk mengimbas melalui semua pasangan mata wang yang dia suka setiap pagi sebelum perdagangan bermula, melihat yang mana penunjuk tersebut telah menemui tahap perdagangan yang penting, kemudian tonton hanya pasangan matawang atau aset dagangan sepanjang hari harga untuk melantun harga terhadap tahap sedemikian, terutamanya sokongan dan rintangan rintangan.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.