Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4Table Of Contents:

  1. Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4
  2. Beberapa Kelebihan dan Kelemahan menggunakan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4

Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4 adalah penunjuk berdasarkan Meta Trader 4 yang dibina di atas Indikator Momentum, indikator Moving Average, Indeks Kekuatan Relatif dan Indikator Indikator Indeks Rata-rata dan yang dapat mengerjakan apa-apa jangka waktu dan pasangan mata wang dalam Pasaran.

Pedagang boleh memanfaatkan banyak pandangan ke pasaran dari menggunakan penunjuk ini dan beberapa pandangan ini disenaraikan di bawah.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Beberapa Kelebihan dan Kelemahan menggunakan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4

Salah satu kelebihan utama pertama yang menggunakan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4 ialah ia dapat membantu pedagang untuk mengesan arah trend keseluruhan apabila berdagang.

Ini secara automatik membayangkan bahawa peniaga boleh menggunakan penunjuk itu untuk menentukan arah yang mana matlamat mata wang atau aset perdagangan yang pedagang sedang berjalan terus menerus pada jangka masa yang ditinjau oleh peniaga dari.

Ini bermakna bahawa peniaga kemudiannya boleh memutuskan untuk terlibat dalam mengambil perdagangan ke arah itu dan kemudian lebih mudah untuk mencari perdagangan ke arah itu apabila peniaga dapat dengan mudah melakukan perdagangan setelah ia mengetahui arah umum yang kemungkinan pasar dipimpin.

Hal ini sangat penting kerana beberapa kali di pasaran, pedagang kehilangan banyak uang hanya karena mereka menentang tren umum di pasar.

Ini bermakna bahawa apabila seorang peniaga tidak sejajar dengan betul dalam arah yang betul bahawa pasaran sedang berjalan yang paling mungkin dijumpai dengan pergi ke jangka masa yang lebih tinggi untuk melihat arah aliran sekarang, Pedagang mungkin berisiko untuk melawan arus arah yang pasaran sedang menuju ke arah dan risiko berada dalam kerugian yang besar akibatnya.

Satu lagi kelebihan yang sangat penting untuk menggunakan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4 adalah bahawa ia dapat membantu Pedagang untuk melihat apabila pasaran baru sahaja terbalik. Ini bermakna seorang peniaga yang ingin tahu apabila pasaran berpaling boleh bermula dengan berhati-hati memerhatikan arah apa arah pasar yang sedang menuju ke arah.

Pedagang kemudian dapat melihat apabila pembalikan berlaku dalam masa nyata kerana penunjuk itu bertindak balas dengan cepat kepada harga dan akan segera mengubah arah untuk menunjukkan kepada pedagang bahawa arah pasaran telah berubah.

Ini sangat penting kerana seorang peniaga yang tidak tahu apabila pasaran telah aktif mundur wi terus melakukan perdagangan ke arah yang salah dan semakin banyak pedagang mengambil arah yang salah, semakin pedagang mengalami kerugian akibat perdagangan terhadap pasaran.

Oleh itu, peniaga mesti belajar untuk menyelaraskan perdagangan mereka dalam arah yang betul di pasar dengan sentiasa menonton untuk memastikan bahawa pembuat tidak mengubah arah yang akan sentiasa menjadi jelas dengan penunjuk kerana ia akan mengubah arahnya sendiri sebaik sahaja arah perubahan pasaran juga.

Peniaga yang menggunakan Penunjuk MadroGoldenFilter Untuk MT4 boleh meningkatkan tahap ketepatannya secara drastik dengan memasukkan arahan masa yang lebih besar dalam proses membuat keputusan.

Ini bermakna peniaga mesti menonton pasaran pada jangka masa yang lebih besar. Arah pasaran pada jangka masa lata mesti sesuai dengan jangka masa yang lebih rendah atau jangka masa yang sedang dilakukan oleh peniaga dalam rangka Pedagang untuk mengambil pedagang apa pun yang dia berencana untuk mengambil. Ia perlu dilakukan dalam arah jangka masa yang lebih besar untuk ketepatan.

Pedagang juga boleh meniru penunjuk pada jangka masa yang lebih tinggi untuk analisis yang lebih baik. Pedagang kemudian perlu membaca isyarat penunjuk pada jangka masa yang lebih tinggi untuk membuat keputusan mengenai isyarat penunjuk yang sama pada jangka masa yang lebih rendah. Dengan cara itu, peniaga sentiasa memastikan bahawa keputusan perdagangannya sentiasa sejajar sepanjang masa sepanjang masa.

Memandangkan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4 adalah gabungan kedua-dua Petunjuk Stokastik, Indeks Kekuatan Relatif dan Indikator Indeks Purata Arah, ia menggabungkan semua indikator ini bersama-sama dalam analisis untuk memastikan bahawa peniaga sentiasa berada di sebelah kanan pasaran dan pedagang selalu mendapat isyarat tepat bila isyarat Indikator ini bergabung atau digabungkan bersama.

Petunjuk MadroGoldenFilter Untuk MT4 juga membantu pedagang untuk mencari peluang untuk masuk ke dalam trend walaupun trend telah pun bermula.

Ini sebahagian besarnya selepas harga telah beristirahat sedikit atau selepas harga anjakan. Penunjuk biasanya menghasilkan isyarat baru selepas anjakan untuk membantu para pedagang untuk memasuki perdagangan kesinambungan trend ke arah pasaran.

Ini bermakna peniaga kemudian boleh menambah beberapa kali ke kedudukannya sejajar dengan trend setiap kali pasaran berada sedikit atau keuntungan itu diambil oleh beberapa peserta pasaran. Dengan cara ini, seorang peniaga boleh memasuki beberapa jawatan, mengurangkan risiko keseluruhan mereka sehingga satu titik di mana mereka tidak memainkan pasaran dengan wang sendiri.

Dengan cara itu peniaga boleh membuat banyak keuntungan dari trend yang akan memberikan kepadanya sedikit keuntungan. Inilah cara pedagang boleh memasuki perdagangan yang berada dalam arah trend dan mengekalkan dagangan mereka dengan betul. Satu lagi kelebihan utama menggunakan Indikator MadroGoldenFilter Untuk MT4 adalah bahawa ia dapat membantu untuk memastikan peniaga dalam trend untuk masa yang lama.

Ini bermakna bahawa peniaga tidak perlu takut trend berubah kepada mereka kerana pasaran biasanya akan memberi amaran kepada mereka sebaik sahaja perubahan trend baru berlaku supaya peniaga boleh segera memanfaatkannya sebaik sahaja ia berlaku.

Ini sangat penting kerana statistik telah menunjukkan bahawa seorang peniaga rata-rata adalah betul ke arah pasaran sekurang-kurangnya 70% dari masa tetapi tetapi peniaga ini gagal menghasilkan wang di pasaran.

Ini bermakna peniaga boleh meneka dengan betul tetapi masih tidak menjana wang kerana dia tidak membiarkan perdagangan menang mereka lari dan memotong perdagangan yang hilang mereka secepat mungkin. Inilah premis yang tidak dapat diabaikan di pasaran.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.