Bollinger Bands Indikator for MT4

Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 er en svært populær indikator blant handelsmenn og har blitt populær på grunn av stabiliteten og hvordan den utdanner gjennomsnittet av prisbevegelser over en periode, analyserer den og prosjekterer retning for pris basert på analysen av de umiddelbare kursutviklingene samlet. Det kan være svært nyttig for enhver handelsmann på mange måter.

FREE Bollinger Bands Indicator

Download the FREE Bollinger Bands Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Fordeler ved bruk av The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4

Traders har kommet til bruk og stole på The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 som hundrevis eller tusenvis av ulike handelsstrategier har blitt bygget rundt denne indikatoren på grunn av sin unike pris handling prognoser kvaliteter.

For det første kan Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 prognose retningen av prisen på et valutapar eller handelsaktiv ved et øyeblikk. Dette betyr at enhver aktør som ser på indikatoren umiddelbart kan få en følelse av hvilken retning prisen kan gå til innen kort tid. Dette er veldig nyttig siden for å kunne gjøre noe fortjeneste i markedet, på det svært rudimentære nivået, må en næringsdrivende være i stand til å ha en følelse eller generell fornuft til prisretningen og kunne deretter sette handler i hvilken retning han eller hun forutser at prisen kan følge i nær fremtid. Et nøkkelpunkt som er verdt å merke seg er imidlertid at hvis næringsdrivende ønsker å få svært nøyaktige avlesninger av prisveiledningene, vil handelsmannen måtte bruke et høyere tidsramme.

Dette betyr at selv om The Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 kan forutsi prisen på et valutapar eller handelsaktiv, vil handelsmannen trolig trenge å bruke indikatoren på de høyere tidsrammediagrammer som den daglige tidsrammen eller 4 timers tidsramme hvis handelsmann ønsker å få en klarere og mer nøyaktig forutsigelse av prisretningen på den tidsrammen og lavere tidsrammer generelt. Som en generell tommelfingerregel blir Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 mer nøyaktig i sine prediktive evner som tidsrammen til et valutapar eller handelsaktiv øker.

Mange handelsfolk forstår at identifiserende prisklasser i et valutapar eller handelsaktiv er en av de viktigste nøklene for å låse opp store trender, men har ikke en veldig solid idé om hvordan man enten identifiserer trender eller deltar i handel fra slike trender når de har blitt identifisert. Bollinger Bands Indicator for Meta Trader 4 er veldig nyttig fordi trendidentifikasjon er en av hovedfunksjonene til handelsmannen.

Dette betyr at indikatoren kan visuelt aktivere en aktør som ser på prishandling og måten indikatoren reagerer på pris handling, kan da identifisere at prisen er fanget innenfor et område basert på formen og egenskapene til båndene på indikatoren på den aktuelle tiden uten å se på pris handling. Dette gir mening fordi indikatoren raskt komprimerer prishandlingen i løpet av en nylig periode, og skaper fremtidige spådommer fra det på farten.

I løpet av en rekkevidde eller "marked" vil prisen på et valutapar eller handelsaktiv fortrekke en blanding av nedturer og høyder som ikke bare er like like, men som heller ikke beveger seg i en bestemt retning. I løpet av denne perioden begynner båndene på indikatoren som vanligvis er på toppen og bunnen av prisen å komprimere mot prisen. Avhengig av hvor lenge en lengre periode varer, kan indikatorbåndene bli så nær at de begge berører pris, da det gjør veldig små opp og ned beveger seg innenfor rekkevidde.

Trader kan deretter kartlegge den høyeste høyden innen rekkevidde og lavest innenfor rekkevidde. Dette vil umiddelbart gjøre det mulig for næringsdrivende å identifisere om en prisbrudd skjer i hvilken som helst retning. Trader kan da plassere en handel når prisen bryter ut i hvilken som helst retning og legger et beskyttende stopp på den andre siden av prisklassen, slik at prisen må komme tilbake innen rekkevidde og treffe den andre enden før den kan stoppe utvekslingen av handelen.

Ved hjelp av Bollinger Bands Indikator for Meta Trader 4, kan en handel ganske enkelt oppdage oppføringer og gå ut i et trendmarked. Dette betyr at indikatoren gjør det veldig enkelt for handelsmenn å visuelt identifisere muligheter i markedet for å enten gå inn i en handel eller å la en handel lønnsomt. Med Bollinger Bands Indikator for Meta Trader 4, er det mer enn et tonn av forskjellige måter å handle profittabelt, både inn og spennende handler.

Noen av de lønnsomme måtene å bruke indikatoren til å gjøre lønnsomme handler, ville enten være å handle med kompresjonsbrudd eller reversering i retning. En komprimeringsbrudd består av når en forhandler plasser priskomprimering med indikatoren og deretter bruker horisontale linjer for å kartlegge kompresjonsområdet. Trader vil da kjøpe eller selge en breakout fra denne kompresjonen og vente på prisen å krysse indikatorens midtlinje i motsatt retning før handelsmannen forlater handelen. På denne måten kan handelsmannen alltid holde seg til den rette siden av en handel og også gå ut av handel før en total reversering i den retningen som kan ødelegge fortjenesten på en stor måte.

En annen måte å bruke indikatoren på oppføringer i en trend ville være å vente på at en prisendring skulle skje. Traderens mål er ikke å komme inn på selve reverseringen, men å komme inn på den andre bølgen av prisen etter den første retracement i prisen. Denne andre prisbølgen skal være i retning av den nye reverseringen som nettopp har skjedd. Trader vil da vente på at prisen skal krysse bandets midterlinje i retning av reverseringen og ta handelen, og justere sine stoppordre etter hvordan midtlinjen beveger seg for å beskytte noe overskudd.

En annen metode for å gå inn i et allerede trendende marked er at en næringsdrivende skal komme inn på prisen studs mot midtlinjen i et trendende marked. Dette betyr at handelsmannen først ser pris for å se hvilken retning den går. Deretter ser handelsmannen de to ytre linjene på indikatoren for å sikre at de gir samme retning som pris. Deretter begynner handelsmannen å vente på prisen å reversere og berøre midtlinjen mot retningen til de ytre bandene. Trader kan da handle i retning av ytre band når prisen treffer midtlinjen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!