J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. J_TPO_OSC Indikator for Meta Trader 4
  2. Noen fordeler og ulemper med å bruke J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er en meget dynamisk indikator med stor funksjonalitet for Meta Trader 4-handelssystemet. For eksempel kan det oppdage rekkevidde, tilby oppføringer i begge retninger av markedet og hjelpe næringsdrivende med gode fortjeneste å ta signaler slik at næringsdrivende ikke legger mye penger på bordet.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Noen fordeler og ulemper med å bruke J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 hjelper handelsmannen til å identifisere tider i markedet når prisen på valutaparet eller handelsaktivet strekker seg uten klar retning i tankene. Det gjør dette ved å identifisere svært lav volatilitetsperioder i prishandlingen, og når det oppdager dette prisadferd, gir det ikke av seg noen handelssignaler, og holder dermed næringsdrivende som handler med indikatoren borte fra å inngå handler i slike perioder.

En annen fordel ved å bruke J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er at den gir traderoppføringsmuligheter til begge sider av markedet. Dette betyr at næringsdrivende kan bestemme seg for å gjøre handler både i retning av den større trenden og mot retningen til den større trenden. Dette er en ganske aggressiv tilnærming og er ikke egnet for alle forhandlere. En mer konservativ tilnærming til mer risikofylte handelsmenn er å ta kun signaler generert av J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 i retning av den større trenden. Dette vil gjøre det mulig for en slik næringsdrivende å forbli helt på siden av trenden og potensielt fange store løp i prisen på en valuta eller handelsaktiv som kan fortsette i flere timer eller til og med dager.

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er veldig nyttig på grunn av den type utgangssignaler den genererer. Det hjelper handelsmannen med å avslutte handelen når de begynner å vise tegn på endring av retning. J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 består av et histogram og en signallinje. Det genererer alle sine handelssignaler for handelsmannen ved hjelp av disse to signal linjene. Histogrammet viser en lys rød farge når markedet trender ned og lys grønn farge når markedet trend opp. Dette gjør det umiddelbart mulig for næringsdrivende å forstå den umiddelbare retningen til markedet på den tidsrammen handelsmannen jobber fra.

Signallinjen svinger mellom toppen og bunnen av indikatorens vindu på Meta Trader 4-diagrammet. Signallinjen gir avgang for tidlig avgang eller fortjeneste, og tar muligheten til næringsdrivende siden det reagerer veldig raskt på pris handling. Derfor kan næringsdrivende umiddelbart se på retningen til denne signallinjen og vite om prisen har endret retning eller hvis den har fortsatt å bevege seg i samme retning.

Ulempen med å bruke den raske signallinjen for å ta fortjeneste er at det kan være for raskt å tillate en næringsdrivende å tjene mye fortjeneste fra noen trender, da det lett vil reagere på noen svake tilbakevendelser i pris, slik at næringsdrivende ser det på umiddelbart kutte sin posisjon eller nåværende handel i markedet.

En handelsmann som bestemmer seg for å bruke det mer stabile histogrammet for begge inngangene og utganger både i retning av trenden og i motsatt retning kan få mer fortjeneste, ettersom histogrammet kan holde en næringsdrivende i trenden en slynge mens den fortsetter og signalere en Avslutt så snart trenden endrer retning. Ulempen ved å bruke det mye tregere histogrammet er også at handelsmannen kanskje må ofre noe fortjeneste for å kunne ri trenden til den slutter eller endrer retning.

Når man handler med J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4, kan en næringsdrivende som ser på sitt bevegelige gjennomsnitt som det gjør høyder og nedturer etter høyde og nedgang i prisen raskt oppdage divergensmuligheter der prisen på et valutapar eller handelsfordel blir svakere og da kunne du handle i motsatt retning til dagens prisretning. Spotting divergences og kombinere dem med pris handling analyse som rekkevidde breakouts og trend linje pauser kan være en utmerket mulighet for handelsmenn å gjøre noen reelle fortjeneste i markedet.

J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4 er imidlertid ikke egentlig egnet til nybegynnere, men til handelsmenn som har et visst nivå av erfaring og kompetanse på markedene. Dette betyr at bruk av indikatoren kan forvirre en nybegynnerhandler i svært kritiske tider når næringsdrivende vil måtte ta store beslutninger som om man skal kutte handel for å beskytte sin konto eller å handle for å få noe overskudd. Den mer avanserte eller dyktige næringsdrivende vil finne at bruk av indikatoren er mer tilpasset dem, siden den allerede har et eksponeringsnivå for markedene og forstår visse grunnleggende prinsipper som opererer rundt prishandling.

Begynnerhandleren kan imidlertid bestemme seg for å lære å bruke denne indikatoren gitt at læringskurven ikke er så bratt. Dette betyr at en nybegynnerhandler som ønsker å handle med J_TPO_OSC-indikatoren for Meta Trader 4, kan ta ut en kort periode og kanskje en demo-konto der han eller hun først kan sette indikatoren og se hvordan den reagerer på pris. Dette kan gjøres på et lavere tidsramme som de første minuttene eller 5-minutters diagrammer, slik at nybegynneren raskt kan lære hvordan indikatoren skaper signaler og hvordan eller når en handelsmann skal svare på dem, inkludert hvor mye de kan eller bør risikere for hver enkelt handel.

Arbeide med demo-kontoen vil da utstyre dem med noen reell kjennskap til hvordan prishandlingen fungerer, og hvordan denne indikatoren reagerer på prishandlingen før de deretter kan flytte opp til en ekte handelskonto og bruke et høyere tidsramme for å ta signaler fra indikatoren som høyere tidsrammesignaler er vanligvis mer stabile og pålitelige enn lavere tidsrammer.

Begynnerhandleren må også utvikle og utøve en svært streng styringsstrategi, da dette vil hjelpe dem til å unngå å miste sine handelsregnskap på kort tid.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.