Keltner Channel Indicator for MT4Table Of Contents:

  1. Keltner Channel Indicator for MT4
  2. Fordeler og ulemper med å bruke Keltner-kanalindikatoren for MT4

Keltner Channel Indicator for MT4 er et verktøy bygget for Meta Trader 4 kartleggingsprogramvare. Denne indikatoren lager prisendringer basert på hvor flyktig prisen på et bestemt valutapar eller handelsaktiv er på et bestemt tidspunkt. Mellom disse 2 priskupéene sitter et eksponentielt flytende gjennomsnittssted der keltner kanalene ser veldig ut som standardavviket basert Bollinger Bands.

FREE Keltner Channel Indicator

Download the FREE Keltner Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Når det gjelder hvordan det plotter sine signaler rundt et handelsmiddel eller valutapar, angir Keltner Channel Indicator for MT4 avstanden mellom den øverste konvolutten vanligvis over prisen og den nederste konvolutten vanligvis under prisen ved hjelp av gjennomsnittlig True Range-indikator (ATR) som er en indikator som de fleste handelsfolk og finansanalytikere ville være enige om, er en av de mest stabile og nyttige indikatorene i Meta Trader 4-pakken med verktøy.

Bruke Keltner Channel for MT4 tilbyr faktisk handelsmannen mange fordeler og svært få ulemper. La oss gå gjennom noen av dem sammen veldig fort under.

Fordeler og ulemper med å bruke Keltner-kanalindikatoren for MT4

En av de mest fremtredende fordelene er at handelsmannen bruker det er at det allerede er et veldig populært handelsverktøy som brukes av handelsmenn over hele verden i sin daglige handel. Dette bør umiddelbart fortelle forhandleren at Keltner-kanalene er svært pålitelige i måten de oppretter signaler basert på pris handling. Dette gjør det mulig for næringsdrivende å stole på hvilke signaler Keltner Channel genererer for handelsmannen som de er mest pålitelige.

En annen fordel ved å bruke Keltner Channel Indicator for MT4 er at den kan hjelpe næringsdrivende til å identifisere og avgjøre nøyaktig hva den nåværende trenden er over alle tidsrammer og handelsmidler eller valutapar som indikatoren er plassert på. Dette betyr at indikatoren kan da brukes som go-to trend detektor for sin handel siden den er bygget akkurat for det. Dette betyr også at Keltner-kanalene kan brukes med en hvilken som helst annen indikator som kan hjelpe næringsdrivende til å ta oppføringer i retning av en trend, da begge kombinert sammen vil da gi næringsdrivende muligheten til å finne ut den effektive trendretningen og ta oppføringer basert på den retningen alene. Dette fører lett til fortjeneste i markedene.

Traders kan også bruke Keltner Channel Indicator for MT4 til å oppdage meget rene og kraftige potensielle reverseringer i prishandling. Dette betyr ganske enkelt at indikatoren kan hjelpe handelsmenn til å oppdage reverseringer som de skjer i sanntid. En måte dette kan oppnås på er når Trader ser på rundt 3 til 4 forskjellige tidsrammer ved hjelp av Keltner Channel Indicator for MT4. Dette vil umiddelbart gi forhandleren mulighet til å se hvordan disse prissvingninger skjer, og hvilken prishandling som skjer på grunn av disse reverseringene over tidsrammer. På kort tid vil handelsmannen helt forstå at valutamarkedet faktisk er en, uavhengig av tidsrammen hvor forhandleren ser på prisen fra.

En annen åpenbar fordel ved å bruke keltner-kanalindikatoren er at den kan gi handelsmannen pålitelige handelssignaler i løpet av handelsdagen. Dette er vanligvis når prisen krysser over alle kanalene i det ytre rommet eller under det er lavere kanaler i lavere ytre rom. Dette hjelper i hovedsak handelsmannen til å se hvor flyktig prisen går og se hvor lenge den varer utenfor Keltner-kanalene, siden dette kan vise næringsdrivende nøyaktig hvor lenge prisutviklingen forventes å vare eller hvor lenge den faktisk varer, avhengig av når det krysser tilbake til Keltner kanalene.

En av de fantastiske tingene med å bruke Keltner-kanalindikatoren for MetaTrader 4 er at den umiddelbart hjelper Trader å se når prisen er svært volatil. Nå har dette et par fordeler med det.

Den første fordelen er at Trader umiddelbart kan se at en trend er i gang. En annen fordel vil være at Trader kan se nøyaktig hvordan denne trenden går. Hvorfor se pris, det danner umiddelbart grunnlag for Trader å forstå nøyaktig hvilken pris som gjør. for eksempel i løpet av en uptrend kan en handelsmann se prisflytte utenfor Keltner-kanalen i den oppadgående retningen. Traderen kan da følge flytten da keltner-kanalen fungerer som en stop-loss-guide for Trader som allerede er i trenden, da den følger trenden hele veien til toppen og identifiserer nøyaktig hvor trenden begynner å reversere.

En annen viktig og imponerende måte at Traders kan bruke keltner-kanalen, er å identifisere store trender. Keltner-kanalene tillater Traders å identifisere store trender ved å hjelpe dem å ignorere de mindre trender og en form for jevnere prishandlinger på en slik måte at Trader ikke ser de mindre trender så ofte som han ville hvis keltner-kanalene ikke var på plass der. Dette vil umiddelbart gi Trader mulighet til å identifisere store handelsmuligheter ved å identifisere prismønstre som er vist av de store trendene.

Når en forhandler kan identifisere disse prismønstre, kan Trader delta i handel med det større trendbildet.
Keltner-kanalene gjør det derfor mulig for næringsdrivende å se prisendringer, spot store prismønstre og kan hjelpe næringsdrivende til å identifisere store utbrudd i trend og handle dem effektivt.

Keltner kanalene kan fungere på en hvilken som helst tidsramme fra 1-minutters diagrammer til Daily charts, og kan integreres i alle viktige handelssystemer som allerede brukes av handelsmannen. Denne integrasjonen vil bidra til å finjustere hvilken handelsstrategi en handelsmann kan ha, og kan bidra til å få det beste ut i andre handelssystemer.

Bruke Keltner-kanalene i handel vil kreve at næringsdrivende fortsetter å øve, ta handler ved hjelp av indikatoren med et veldig beskyttende stopp, og en streng pengehåndteringsrutine, og på kort tid kan handelsmannen mestre ved hjelp av indikatoren for å handle.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.