MadroGoldenFilter-indikator for MT4Table Of Contents:

  1. MadroGoldenFilter-indikator for MT4
  2. Noen fordeler og ulemper med å bruke MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4

MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4 er en Meta Trader 4-basert indikator som ble bygget på Momentum Indicator, Moving Average-indikatorene, Relative Strength Index og Average Directional Index-indikatorene, og som kan fungere som tidsrammer og valutapar i Markets.

Trader kan ha mye innsikt i markedene fra å bruke denne indikatoren, og noen av disse innsiktene er oppført nedenfor.

FREE MadroGoldenFilter Indicator

Download the FREE MadroGoldenFilter Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Noen fordeler og ulemper med å bruke MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4

En av de første store fordelene med å bruke MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4 er at den kan hjelpe en næringsdrivende til å oppdage den generelle trendretningen når det handler.

Dette innebærer automatisk at næringsdrivende kan bruke indikatoren til å oppdage nøyaktig hvilken retning valutaparet eller handelsaktivet som næringsdrivende for tiden jobber med, ligger på tidsrammen som handelsmannen ser på den fra.

Dette betyr at handelsmannen da kan bestemme seg for å bli involvert i å ta handler i den retningen, og det er da lettere å finne handler i den retningen da handelsmannen så lett kan handle når han eller hun vet den generelle retningen at markedet sannsynligvis vil bli ledet.

Dette er veldig viktig fordi flere ganger i markedet mister handelsmenn mye penger, bare fordi de går imot den generelle trenden i markedene.

Dette betyr at når en forhandler ikke er riktig justert i riktig retning at markedet går, noe som mest sannsynlig blir funnet ved å gå til høyere tidsrammer for å se hva den nåværende trenden er, kan Trader risikere å gå mot dagens retning at markedet for tiden er på vei til og risikerer å være i betydelig tap som følge av dette.

En annen svært viktig fordel ved å bruke MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4 er at den kan hjelpe Trader å se etter at markedet nettopp har reversert. Dette betyr at en næringsdrivende som ønsker å vite når markedet vender seg rundt, kan begynne med å nøye se på hvilken retning markedet for tiden er på vei til.

Trader kan da se ettersom reverseringen skjer i sanntid siden indikatoren reagerer veldig raskt på pris og vil umiddelbart endre retning for å indikere til forhandleren at markedsretningen har endret seg.

Dette er veldig viktig fordi en næringsdrivende som ikke vet når et marked har aktivt reversert, fortsetter å handle i feil retning, og jo mer handler en handelsmann tar i feil retning, jo mer trader opplever tap som følge av handel mot markedet.

Traders må derfor lære å justere sine handler i riktig retning i markedene ved alltid å se på at produsenten ikke har endret retning som alltid vil være tydelig med indikatoren da den vil endre sin egen retning så snart den marked endrer retning også.

Handlere som bruker MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4, kan forbedre nøyaktighetsnivået drastisk ved å inkorporere større tidsrammer i sin beslutningsprosess.

Dette betyr at næringsdrivende må se markedet på de større tidsrammer. Markedsretningen på larder tidsrammen må korrespondere med den nedre tidsrammen eller tidsrammen som næringsdrivende for tiden arbeider for, slik at næringsdrivende kan ta det som han eller hun planlegger å ta. Det må gjøres i retning av de større tidsrammer for nøyaktighet.

Trader kan også kopiere indikatoren på de høyere tidsrammer for enda bedre analyse. Trader ville da måtte lese indikatorens signaler på høyere tidsramme for å ta beslutninger på samme indikators signaler på nedre tidsramme. På den måten sørger handelsmannen alltid for at hans handelsbeslutninger alltid er justert over alle tidsrammer til enhver tid.

Siden MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4 er en kombinasjon av både Stochastics Indicator, Relative Strength Index og Average Directional Index-indikatorene, kombinerer den alle disse indikatorene sammen i analyse for å sikre at handelsmannen alltid er på høyre side av markedet og at handelsmannen alltid får nøyaktige signaler når disse indikatorsignalene slås sammen eller kombineres sammen.

MadroGoldenFilter-indikatoren for MT4 hjelper også handelsfolk til å finne muligheter til å komme inn i en trend selv når trenden allerede har startet.

Dette er for det meste etter at prisen har ligget litt eller etter en retracement i pris. Indikatoren skaper vanligvis nye signaler etter en slik retracement for å hjelpe handelsmenn til å gå inn i trenden fortsettende handler i retning av markedet.

Dette innebærer at næringsdrivende kan legge til flere ganger til sin stilling i tråd med trenden hver gang markedet hviler litt eller at fortjeneste blir tatt av noen av markedsdeltakere. På denne måten kan en næringsdrivende gå inn i flere stillinger, redusere sin samlede risiko opp til et punkt der de ikke spiller på markedet med egne penger.

På den måten kan næringsdrivende gjøre mye fortjeneste av en trend som bare ville gi ham eller henne et lite antall fortjeneste. Dette er hvordan en næringsdrivende kan inngå handler som er i retning av trenden og opprettholde disse handler på riktig måte. En annen stor fordel ved å bruke MadroGoldenFilter Indicator for MT4 er at det kan bidra til å holde næringsdrivende i trenden lenge.

Dette innebærer at næringsdrivende ikke trenger å være redd for at trenden skifter på dem fordi markedet vanligvis vil varsle dem så snart en ny trendendring oppstår slik at næringsdrivende umiddelbart kan kapitalisere på den så snart det oppstår.

Dette er svært viktig fordi statistikk har vist at en gjennomsnittlig næringsdrivende er rett på markedsretningen, minst 70% av tiden, men likevel svikter denne handelen ikke å tjene penger på markedene.

Dette betyr at handelsmannen kan gjette riktig, men fortsatt ikke tjene penger fordi han eller hun ikke lar sine vinnende handler løpe og kutte sine tapende handler så snart som mulig. Dette er en premiss som ikke kan overvurderes i markedene.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.