Forstørret prisindikator for meta trader 4Table Of Contents:

  1. Forstørret prisindikator for meta trader 4
  2. Fordeler ved å bruke den forstørrede prisindikatoren for MT4

Den forstørrede prisindikatoren for MetaTrader 4 er en veldig enkel men nyttig indikator som ble bygget for en enkelt grunn. Denne prisindikatoren ble bygget for å hjelpe handelsfolk til å se nøyaktig hvor markedet er på et gitt tidspunkt. Dette betyr at handelsmannen til enhver tid ser på sin chatteplattform, vil Trader vite nøyaktig hvilken pris valutaparet eller handelsbeholdningen handler på. Bruk av denne indikatoren er veldig viktig av så mange grunner, og noen av dem er skissert nedenfor.

FREE Magnified Market Price Indicator

Download the FREE Magnified Market Price Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Fordeler ved å bruke den forstørrede prisindikatoren for MT4

Bruk av forstørret prisindikator for MetaTrader 4 er svært viktig, spesielt for handelsfolk som ser på mange diagrammer samtidig på handelsdagen. Noen ganger må alle disse handlendene se, akkurat hvor den nåværende prisen er, og ikke mye skjermklang. Denne indikatoren gjør det mulig for dem umiddelbart å se en kort oversikt over hva de nåværende prisene fullstendig stopper dette til gjengjeld, holder Trader organisert og lar ham umiddelbart se på alle de andre parene og valutaene som han kanskje vil overvåke.

En annen veldig viktig grunn til å bruke forstørrelsesprisindikatoren for MetaTrader 4 er å gi handelsmenn en rask oversikt over markedet. Dette er svært viktig for de handelsmenn som sannsynligvis handler nyhetshendelser eller som trenger å se hva markedet gjør når det gjelder en svart svanehendelse. Disse handlerne trenger bare å se på markedet og identifisere nøyaktig hvilke priser som gjør, identifisere webpriser og hvordan prisen kan reagere på hva som foregår enten oppover eller nedover. Hvis Trader ikke kan se og se prisen på et øyeblikk, blir han vanskelig og tungvint for ham å følge opp med så mange valutapar på samme tid.

En annen fordel ved å bruke forstørrelsesprisindikatoren for MetaTrader 4 er at for handlere som er synshemmede eller hvis ikke er så skarpe som de pleide å være, hjalp jeg dem med å ikke nøyaktig prisen på et handelsmiddel eller valutapar bare ved ser der og ikke trenger å strekke øynene sine for å se de små som beveger seg opp og ned på diagrammet. Denne mappen redder synet din fra mer skade, da skjemaene som brukes av prisindikatoren, er veldig lesbare og kan til og med økes av Trader hvis han velger det.

Også sette handelsmenn som ikke trenger lysestake diagrammer til opplæring koordinat er å se på prisene før de bestemmer når du skal kjøpe og når du skal selge kan dra nytte av å bruke pris forstørrelsesindikator for MetaTrader 4 siden de kan stable alle 28 par sammen og bare se på prisene opprettet av forstørrelsesindikatoren. Dette hjelper dem automatisk til å se fra valutapar til valutapar som bare ser bare ut til sine priser, og ikke hindres av chattehandlinger eller må se nøye ut før de kan se nøyaktig hvor prisen er.

Den forstørrede prisindikatoren er kodet på en slik måte at når prisene går ned med 1 pip, viser den en rød farge, mens når prisene går opp med 1 pip, skriver den ut en grønn farge. Dette underretter omgående Trader om en ny trendutvikling når fargen forblir festet til den ene siden for en stund.

For eksempel har en forhandler sett et diagram som venter på en nyhetshendelse. Umiddelbart har nyhetshendelsene skjedd, den forstørrede prisindikatoren begynner å vise fargene i hvilken retning prisene går ut fra hvordan prisene reagerer på innkommende nyheter. Hvis prisene reagerer negativt på nyhetene, vil Trader umiddelbart se en kontinuerlig rød farge som vises med den forstørrede prisindikatoren. Hvis prisene trender opp, vil Trader umiddelbart se at indikatoren bare viser en grønn farge, og dette kan fungere som en indikasjon på hvilken retning prisene umiddelbart vil trene til, selv før det blir synlig for handelsmennene som leser lysestakerdiagrammer.

Til slutt, når en handler som trenger den forstørrede prisindikatoren bruker den, blir den et viktig verktøy for handel siden det er et av de verktøyene som kan være en del av enhver handelsmenns arsenal eller et av verktøyene som de som virkelig trenger det ikke kan gjøre uten som det hjelper dem til å forbli svært effektive i løpet av handelsdagen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.