Positiv volumindeksindikator for MT4Table Of Contents:

  1. Positiv volumindeksindikator for MT4
  2. Noen fordeler og ulemper med å bruke positiv volumindeksindikator for MT4
  3. Noen handelsideer

Positiv volumindeksindikator for MT4 er en meta trader 4-basert indikator som fungerer ved å analysere prishandling og utarbeide når dagens volum øker basert på analysen, og varsle handelsmannen ved hjelp av indikatoren for slike endringer. Dette hjelper næringsdrivende til å være oppmerksom på å utvikle trender og retracements i valutaparet eller handelsaktivet som handelsmannen jobber med.

FREE Positive Volume Index Indicator

Download the FREE Positive Volume Index Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Noen fordeler og ulemper med å bruke positiv volumindeksindikator for MT4

Bruke indikatoren for positiv volumindeks For MT4 gjør handlerne svært oppmerksomme på å utvikle trender i et marked, enten det er en reversering eller en mer midlertidig retracement i prishandling. Dette kan hjelpe næringsdrivende til å få mange lønnsomme handler bare ved å bruke indikatoren.

Det er et aggressivt verktøy siden den prøver å få næringsdrivende til nyutviklede trender så snart trenden starter. På den måten kan næringsdrivende delta i å fange nye trender eller tilbaketrekk i pris som faktisk fører til fortjeneste raskere enn å følge utviklingen siden markedene reagerer veldig fort for å få uerfarne handelsmenn redd, slik at de raskt kan slå sine stillinger for den mer avanserte handelsmannen å plukke dem opp.

Også fordi Positive Volume Index Indicator for MT4 reagerer veldig raskt på endringer i trend, kan det prøve å få en næringsdrivende til en trend som ennå ikke har utviklet seg for tidlig, men dette skjer ikke veldig ofte.

I perioder med inaktivitet i markedene er fagpersoner vanligvis veldig opptatt med å samle posisjoner før de flytter prisen. De gjør dette veldig nøye, slik at forhandleren ikke identifiserer hva de gjør og ikke går med på farten. I denne perioden skriver Positive Volume Index Indicator for MT4 et meget flatt tett signal med begge sine signallinjer.

Denne korte flattningen av både Positive Volume Index Indicator For MT4s signallinjer kan være en cue til handelsmannen å være forberedt på når prisen går ut av det stramme området, da dette kan være fagfolk som prøver å flytte pris til et annet område og den som handler Identifisert dette trekket kan da dra nytte av det enten ved å kjøpe eller selge breakout fra det prisklasse med veiledning av Positive Volume Index Indicator for MT4.

Signaler produsert av Positiv volumindeksindikator for MT4 er vanligvis stabile og kan handles som et frittstående system så lenge handelsmannen tillater at hver økt lukkes før han eller hun tar handelen. På den måten er signalene allerede tilstede etter at stearinlyset i den tidsrammen er stengt og vil ikke male på nytt for å gi handelsmannen et annet trekk på neste stang.

Strukturen til Positiv volumindeksindikator for MT4 betyr at handelsmannens diagram forblir rent og pent siden indikatoren forblir i sitt eget separate vindu. Dette innebærer også at det er nok plass for næringsdrivende å gjøre sin egen analyse av prishandling siden indikatoren ikke blokkerer eller hindrer prishandling.

Analyse gjort med positiv volumindeksindikator for MT4 i et tidsramme-miljø er vanligvis langt bedre enn bare analyse på ett diagram, da det kan øke nøyaktighetsnivået for analysen drastisk ved å tilpasse lavere tidsrammehandel i retning av høyere tidsramme. Dette kan da hjelpe næringsdrivende i å holde seg unna handler som er mot den generelle retningen av trenden.

Positiv volumindeksindikator for MT4 gir også næringsdrivende utmerket inngang i trender når handelsmannen bruker krysset av sine to signallinjer i retning av trenden som inngangssignaler. Det tillater handelsmenn å legge til posisjoner hvis de allerede er i handel på det aktuelle valutaparet eller handelsaktivet eller bare ta på nye stillinger.

Spotting avvik i pris er veldig enkelt når du bruker positiv volumindeksindikator for MT4, da det naturlig begynner å endre retningen når styrken på en trend begynner å forandre, noe som også er en av de viktigste årsakene til at det hjelper handelsfolk å få nye trender veldig enkelt . Derfor kan handelsfolk i en opptrend passe på når Positive Volume Index Indicator for MT4s signaltenner begynner å falle til tross for økende priser eller pris som gir høyere høyder.

Dette bør umiddelbart ta vare på handelsmannens oppmerksomhet, slik at når en ny trend begynner å utvikle seg, kan næringsdrivende delta i trenden ved å ta en av kryssene til Positive Volume Index Indicator for MT4s signallinjer i retning av den nye fremvoksende trenden.

Mer generelt kan signallinjene brukes til å varsle handelsmannen om nye handelsmuligheter. For eksempel, i en uptrend, kan handelsmannen ta kryss av de to signallinjene oppover som kjøpssignaler, og i en downtrend kan handelsmenn også ta kryss av de to signallinjene nedover som selgesignaler.

En annen oppside ved bruk av Positive Volume Index Indicator for MT4 er at når det tar en handelsmann til en handel, kan den hjelpe handelsmannen til å holde handelen så lenge trenden er på plass. På den måten trenger handelsmannen ikke å være bekymret for å forlate trenden for tidlig siden når signallinjene indikerer at handelen er over, er det meget sannsynlig at trendstyrken har blitt utslitt. Dette kan være svært gunstig for bransjer som ofte er veldig redd, og derfor lukker sine handler for tidlig fordi de er redd for prisendring, og de mister nå den lille fortjenesten de har gjort.
Tilbakeleveringshandlere og handelsmenn som liker å falme aktive trender kan bruke denne indikatoren for å tillate dem å komme inn i disse trendene veldig enkelt. Dette krever imidlertid et visst nivå av kompetanse og dyktighet i markedene som nybegynnere er svært sannsynlig å komme inn i store tap.

Noen handelsideer

Traders som ønsker å bruke positiv volumindeksindikator for MT4, kan først oppdage en ny oppføring i en høyere tidsramme trend, deretter gå ned til lavere tidsrammer og ta kun signallinjekryss i retning av høyere tidsrammeovergang.

En annen handelsidee som skal passe på flate perioder i Positiv volumindeksindikator for MT4 og vente på prishandling for å bryte ut av disse perioder og delta i handel i hvilken retning utbruddet skjer, ved å bruke toppen eller bunnen av intervallet som stoppet tapet.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.