TDI med varselindikator for MT4

TDI med varselindikator for MT4 er en indikator basert på Time Dynamic Index-indikatoren i meta trader 4. Traders Dynamic Index (TDI) er et verktøy som søker å samle stemningen til alle handelsmennene til enhver tid og basere en handel avgjørelse av det. TDI selv er basert på RSI og kan brukes til å oppdage trender basert på hvor mange andre handlere som er lange eller korte på samme tid.

FREE TDI With Alerts Indicator

Download the FREE TDI With Alerts Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

En veldig viktig ting å merke seg er at TDI med varselindikator for MT4 vil gjengjøre sine signaler hvis trenden endres i samme lys som det produserte signalet, og derfor må en handelsmann være veldig tålmodig for dagens lys der signalet ble utviklet å fullføre før du tar handel hvis signalet fortsatt er der.

Noen av fordelene ved å bruke TDI med varselindikator for Meta Trader 4

TDI med varselindikator for MT4 er trykket på kartet direkte i sitt eget vindu. Dette betyr at handelsmannen har sin egen eiendomsskjermer for videre teknisk analyse. Dette innebærer at næringsdrivende også kan inkludere indikatorer eller systemer de har for sin tekniske analyse uten å være bekymret for at prishandlingen på diagrammet deres kan bli skjult for dem ved de for mange indikatorene på kartleggingsskjermbildet.

En annen veldig god fordel er at TDI med Alerts Indicator for MT4 effektivt kan fungere sømløst med andre prisindikatorer, spesielt de som bidrar til å analysere trendretning. Dette betyr at TDI-baserte systemet kan kombinere med slike indikatorer for å skape et mer komplett system som deretter kan brukes av næringsdrivende for å gjøre mer nøyaktige handelsoppføringer og utganger.

Med tanke på at det er en MT4-basert indikator, er TDI med Alerts Indicator for MT4 svært stabil, ikke krasjer brukerens diagram og fungerer fortsatt sømløst selv når den er installert på så mange som 10 til 12 forskjellige diagrammer på samme MT4-programvare .

Traders trenger å forstå nøyaktig hvordan TDI med varselindikator for MT4 er fargekodet hvis de vil tjene penger ved å bruke indikatoren til å handle. Til tross for at mange handelsfolk er redd for TDI-indikatoren selv, vil en forståelse av denne nye indikatoren hjelpe trader til å generere fortjeneste siden dette er bygget ganske annerledes slik at det kan oppnå et høyere nivå av nøyaktighet, selv om det fremdeles er TDI-basert . Den består av 2 separate indikatorer sammensmeltet i et enkelt vindu med flere farger som næringsdrivende trenger å bli kjent med, slik at de ikke blir forvirret når de bruker indikatoren i løpet av handelsdagen.

Den første indikatoren er Bollinger Bands, og den har blå farger med en midtlinje farget gul. Dette brukes til å kartlegge retningen av prisen til enhver tid, og effektivt skiller de to forskjellige sidene av Bollinger-båndene inn i sidene for en voldsom opptrinn og en hard nedgang og perioden da prisen bare veksler mellom både under en langsom eller varierende periode marked.

Den andre indikatoren som brukes er Traders Dynamic Index. Mange handelsfolk tror allerede at selv om TDi ser bra ut i begynnelsen, at det endrer sine signaler midt i handel, og setter seg effektivt på handelsmannen. Denne indikatoren er faktisk bygget annerledes med den feilen i tankene. TDI med varselindikator for MT4 vil gi handelssignaler som faktisk er pålitelige ved hjelp av en vridning i sine to signallinjer eller når de krysser hverandre, enten i den oppadgående retningen for kjøper eller i nedadgående retning for selger.

De to signallinjene til TDI med varselindikator for MT4 er farget rød og grønn, med den grønne linjen som den raskeste linjen og den røde linjen er den langsommere linjen. På denne måten bidrar TDI med Alerts Indicator for MT4 til å få handelsfolk til trender, kjøp trender når den grønne linjen krysser den røde linjen nedenfra og selger trender når den grønne linjen krysser den røde linjen ovenfra. På den måten får næringsdrivende umiddelbart en visuell følelse av hvordan prisen beveger seg og hva som kommer til å ha handlet eller savnet.

Ved å bruke TDI med varselindikator for MT4, må handelsmannen alltid huske at signalene bare skal tas rett etter at lysene som produserte dem, har stengt. Dette holder selgeren på den sikre siden av markedet. En kraftigere måte å bruke denne indikatoren på, vil også være å bruke den i multi-time-modus. Bruke det i multi-time-modus betyr at næringsdrivende bare tar handler der den høyere tidsrammestrenden justeres perfekt med den nedre tidsrammen eller når to nøyaktig samme trekk skjer samtidig i både høyere og lavere tidsramme. Dette bidrar til å holde næringsdrivende på linje med den økte tidsrammen, siden det ikke er i tråd med høyere tidsrammestrender, er en av grunnene til at handelsmenn alltid mister penger på markedene.

Med hensyn til hvor lett TDI med varselindikator for MT4 skal brukes, vil handelsfolk finne at indikatoren er enkel å bruke sammenlignet med andre indikatorer gitt at det gir veldig rett frem signaler til handelsmannen. Dette gjør det mulig for næringsdrivende med svært varierende ferdighetsnivåer å bruke indikatoren. Dette betyr at indikatoren kan brukes av nybegynnere og meget avanserte handelsmenn og alle andre i mellom.

Å se TDI med varselindikator for MT4 på 3 til 4 forskjellige tidsrammer for ett valutapar, kan lære en trader de langsomme svingene på markedet, og hvor gradvis kan de mindre tidsrammer slå de større tidsrammene rundt. Dette tar imidlertid svært lang tid å assimilere og en næringsdrivende må sette inn nødvendig tid og engasjement som er nødvendig for å høste fordelene knyttet til handel med dette systemet, da det kan føre til meget gode fortjeneste når en handelsmann lærer hvordan å bruke det ordentlig.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!