De 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4

De 2Extreme4U Grid Builder Indicator Voor MT4 is een zeer unieke meta-handelaar 4-indicator die handelaars helpt om prijsbewegingen visueel te identificeren en te meten en ook om hun posities in de markt uit te breiden volgens de grootte van de marktbewegingen die ze verwachten. Het is een zeer nuttige tool en kan gemakkelijk een aanvulling zijn op elk handelssysteem en op grotere op tijd gebaseerde signalen.

FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator

Download the FREE 2Extreme4U Grid Builder Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Voordelen en voordelen van het gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4

Gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator MT4 kan een handelaar helpen om enorme winsten te genereren uit een enkele prijsbeweging. Meestal omdat een handelaar in plaats van alleen de transactie met één positie in te voeren, gewoon in afwachting van orders kan instellen met behulp van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4, afhankelijk van de grootte van de verplaatsing die hij verwacht en de parameters die hij of zij heeft ingesteld voor de indicator.

De 2Extreme4U Grid Builder Indicator Voor MT4 kan de handelaar onmiddellijk weten hoe ver een marktbeweging is gegaan. Dit komt door de manier waarop het delen van het diagram visueel markeert in prijssegmenten met gelijke tussenafstanden op basis van de instelling die de handelaar op de indicator toepast. Een handelaar zou bijvoorbeeld de 2Extreme4U Grid Builder-indicator kunnen instellen voor MT4 om een gat van 20 pip te hebben. De indicator zou dan een roostervariabele van 20 pips over de prijs maken, zodat de handelaar dan gemakkelijk naar de grafieken kan kijken en weten of de prijs 100 pitten of slechts 60 pitten heeft verplaatst.

Handelaren kunnen de 2Extreme4U Grid Builder-indicator gebruiken Voor MT4 om het risico aanzienlijk te verminderen door een initiële positie uit te spreiden, zouden ze de prijssegmenten van een verwachte verplaatsing hebben overgenomen. Dit zal er onmiddellijk voor zorgen dat het risico van de handelaar als de handelaar in een ongunstige richting zou gaan, onmiddellijk sterk verminderd wordt.

De 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4 kan ook worden gebruikt om posities in trendingmarkten te bouwen. Een handelaar weet bijvoorbeeld dat de Japanse economie zwakker wordt en verwacht dat valutaparen zoals USDJPY en GBPJPY de komende weken zwakker worden. Deze handelaar kan vervolgens de 2Extreme4U Grid Builder-indicator gebruiken voor MT4 om posities in de grafieken in te stellen, zodat ongeacht hoe klein of groot de trend van de zet is, zij kunnen profiteren van de trend zonder te hoeven wachten tot de prijs een bepaald punt bereikt of op zoek naar een uniek toegangspunt.

Deze strategie is meestal ideaal voor handelaars op langere termijn dan scalpers, omdat scalpers altijd snelle winsten van de markten willen en meestal niet te lang op de markt blijven. De 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4 is ook erg ideaal om het nieuws te verhandelen, omdat de handelaar niet weet in welke exacte richting de markt zal reageren op het nieuws en alleen maar transacties over de markten uitvoert met de 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4 in het geval het beweegt in de richting waarin de transacties zijn geplaatst.

Een andere zeer interessante manier om de 2Extreme4U Grid Builder Indicator voor MT4 te gebruiken, is om het te gebruiken om transacties op een lager tijdsbestek te plaatsen in afwachting van een langere time-out break-out.
Dit wordt meestal gedaan voordat de uitbraak plaatsvindt en is minder riskant dan wanneer het in de handel komt zodra het uitbreekt, omdat de prijs soms een nep-uitbarsting in de ene richting zou kunnen creëren voordat het in de andere richting zou uitbreken. Gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator Om ervoor te zorgen dat MT4 posities opbouwt, blijft de handelaar veilig en neemt zijn of haar risiconiveau voor de handel af.

De 2Extreme4U Grid Builder Indicator voor MT4 kan worden opgenomen in alle handelssystemen of signalen op de hogere tijdsbestekken, omdat het goed zal werken, vooral omdat de zetten waarschijnlijk groot genoeg zijn om op de veel lagere tijdsbestekken te worden genomen als grote trends. Dit vereist ook dat de handelaar een bepaalde mate van vaardigheden en ervaring heeft met het combineren van de hogere en lagere tijdsframe-signalen en het verhandelen van hogere tijdframe-signalen op de lagere tijdsbestekken.

Gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator Voor MT4 wordt het winstpotentieel van elke transactie aanzienlijk verbeterd, omdat een zet die net winst zou hebben gemaakt vanuit één positie, nu ook een paar hogere winstposities heeft. Het is zeer ideaal voor het verhandelen van trends, vooral wanneer de handelaar transacties verwacht in de richting van de trend.

Een belangrijke factor om te overwegen wanneer u probeert uit te zoeken of deze indicator voor u is of niet, is hoe lang een handelaar heeft geruild. Traders met meer ervaring zijn waarschijnlijker in staat om hun transacties te beheren zonder er emoties aan te hechten. Dit is een zeer belangrijk criterium bij het gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder Indicator voor MT4 om hoopvol of angstig te worden of om enige vorm van emoties te tonen bij gebruik. deze indicator kan de handelaar gemakkelijk het risico geven een redelijke omvang van zijn handelskapitaal te verliezen.

Een laatste ding om aan herinnerd te worden is dat tijdens het gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder Indicator voor MT4, net als bij andere forex en trading-indicatoren in het algemeen, het zeer aangewezen is om zeer ernstige geldmanagementtechnieken toe te passen om een handelaar de hele tijd onder controle te houden en vermijd alle andere valkuilen van over riskeren. Als vuistregel, als een handelaar geen handelaar kan instellen en weglopen, riskeert die handelaar waarschijnlijk te veel.

Sommige handelsideeën

Bij het handelen met de 2Extreme4U Grid Builder Indicator voor MT4, moet de handelaar kiezen welke soorten strategieën hij combineert met het systeem en het tijdsbestek dat hij deze strategieën zeer voorzichtig verhandelt.
Een van de systemen of handelstypen die goed zou werken met deze indicator is het combineren met breakout-handel. Een handelaar ziet bijvoorbeeld eerst een bereik in een hoger tijdsbestek en vervolgens in een lager tijdsbestek van hetzelfde diagram, spreidt de handelaar transacties uit met de 2Extreme4U Grid Builder-indicator voor MT4 in de richting waarin hij of zij zou verwachten dat de transacties zouden werken.

Gebruik van de 2Extreme4U Grid Builder-indicator Voor MT4 met Trendline kan de handel ook zeer winstgevend zijn, vooral wanneer u trendlijn-bounces van de hogere tijdframes verhandelt.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!