3_Level_ZZ_Semafor Indicator voor Meta Trader 4

De 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor Meta Trader 4 is een indicator die traders helpt bij het visueel identificeren van alle verschillende keerpunten in prijs, kort nadat ze zijn gebeurd. Traders kunnen grote bewegingen en bochten identificeren, kleine bewegingen en bochten en zelfs het draaien van golven binnen de kleine beweging. Dit is een leuke tool voor elke handelaar.

FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator

Download the FREE 3_Level_ZZ_Semafor Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Voordelen en nadelen van het gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor Meta Trader 4

Het gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor Meta Trader 4 biedt de handelaar zoveel voordelen, vooral direct achteraf. Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van deze indicator is dat deze automatisch handelaars helpt om het begin van nieuwe trends in prijsactie te identificeren. Handelaren die deze indicator gebruiken, doen er goed aan hun signalen te observeren telkens wanneer er een nieuwe hoofdbeweging begint, waarschuwt de indicator de handelaar er meestal naar en geeft deze zelfs visueel deze start in het diagram van de handelaar aan. De handelaar kan strategieën vervolgens backtest met behulp van deze kaart van de prijs die de indicator voor hem of haar helpt creëren.

Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor Meta Trader 4 is dat het de handelaar kan helpen om te onderscheiden welke bewegingen de belangrijkste zijn, welke de kleinere zijn en welke alleen golven binnen de kleine zetten zijn. Deze indicator zal tijdens het doen van dit ook de handelaren vertellen wanneer grote bewegingen starten, waar de kleine bewegingen starten en eindigen en waar elk van de golven die in een kleine beweging worden weergegeven, begon en eindigde. Handelaren kunnen dit inzicht vervolgens gebruiken bij het plannen van toekomstige transacties en bij het leren hoe de kleine beurten en wendingen in prijs de grotere bocht en wendingen in prijs vormen en hoe ze allemaal optellen om prijsactie op een hoger tijdskaderschema te vormen.

De 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor Meta Trader 4 heeft veel verschillende kleurcodes die het gebruikt om de handelaar visueel te helpen het begin van belangrijke trends, kleine trends en golven binnen de minder belangrijke trends te herkennen. Ten eerste gebruikt de indicator een gele kleur om het punt in de prijs te identificeren waar een grote verplaatsing is gestart en voegt een getal toe dat het type trendeinde aangeeft of dat het begint. Nummer 3 staat voor grote trends. Vervolgens gebruikt de indicator de paarse kleur om te identificeren waar kleine trends binnen de grote trends beginnen. Het gebruikt een paarse cirkelvlek en telt het als 2 om handelaren te helpen het als een minder belangrijke trend te identificeren.

3_Level_ZZ_Semafor-indicator Voor MT4 wordt ook de lichtbruine kleur gebruikt om de handel visueel trends in de minder belangrijke trend te helpen identificeren. De indicator gebruikt een kleine lichtbruine stip en nummert de punt als 1. Dit helpt de handelaar om te begrijpen hoe prijsactie is geëvolueerd en wanneer deze in de loop van de tijd wordt gebruikt, kan een handelaar onmiddellijk anticiperen op wat de prijsactie vervolgens kan doen nadat ze zijn gekomen om te begrijpen hoe de prijs verschuift van het kijken naar de verschillende soorten en grootten van golven die een prijsbeweging of een trend vormen.

Een mooi voordeel dat een handelaar kan ontlenen aan het gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor MT4 is dat het de handelaar helpt om in een trend te blijven. Veel van de tijd schuiven handelaren terug uit trends, omdat ze bang zijn voor elke kleine beweging die prijsactie maakt zonder in overweging te nemen dat prijsactie moet worden teruggekaatst voordat ze opnieuw verhuist en het zo vaak mogelijk zal doen voordat het eindelijk wordt naar waar het moet zijn. Zodra een handelaar dit feit realiseert, worden ze minder bang voor de prijsactie en kunnen ze vervolgens de indicator gebruiken om te kijken hoe de prijs zich herstelt en teruggaat in zijn oorspronkelijke richting en de verschillende bewegingen die de prijs moet maken om naar een bestemming te gaan heeft.

Bovendien, iets dat handelaren moeten begrijpen bij het gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator voor MT4, is dat ze ook de indicator moeten bekijken met de ogen van een langere tijdsspanne voor het nemen van transacties met gebruik van het signaal als op een lager tijdsbestek, de prijs hoogstwaarschijnlijk respecteert de hogere tijdsframe-richting terwijl het zijn zet doet gedurende een handelsdag. Vandaar dat traders heel voorzichtig moeten zijn om geen transacties aan te gaan die direct tegen een hogere tijdsframe richting in gaan, omdat dit kan leiden tot slechte handelsresultaten.

Traders kunnen ook grote winsten maken uit transacties die voortkomen uit de hogere tijdsbestekken. Dit betekent dat de handelaar op elk gewenst moment deze indicator kan gebruiken om het begin van een nieuwe trend in de hogere tijdsblokken te herkennen en vervolgens naar lagere of kleinere tijdframes te gaan. De reden dat een handelaar dit doet, is zodat hij of zij ook kan zoeken naar een zet in dezelfde richting die sterk lijkt op de verplaatsing in het grotere tijdsbestek.

De handelaar zou dan deze stap nemen met een kleinere stop-loss order en doelwit van het hogere tijdspad in gedachten. Dit kan gemakkelijk transacties met een hoog risico voor beloningsverhoudingen genereren en handelaren kunnen ze elke keer dat ze zich voordoen, gebruiken om hun handelskapitalen te vergroten.

Gebruik van de 3_Level_ZZ_Semafor-indicator Voor MT4 kan worden gecombineerd met verschillende prijsactie-strategieën zoals de bereikonderbrekingen, vlaggen en wimpelpatronen en ondersteuning / weerstandshandel, omdat dit het gebruik van de indicator aanzienlijk kan verbeteren en de indicator bijzonder waardevol kan maken voor handelaren die al handelen sommige van deze strategieën. Hierdoor kunnen dergelijke traders snel het begin en einde van zetten zien, een vaardigheid die erg belangrijk is bij het handelen in prijsstrategiestrategieën en ook om te zien hoe ze hun strategieën kunnen gebruiken om bewegingen in te voeren die met de indicator zijn geïdentificeerd.

Ten slotte werkt de 3_Level_ZZ_Semafor Indicator voor MT4 voor handelaren van alle niveaus. Dit betekent dat beginnende handelaren, tussenhandelaren en geavanceerde handelaren snel kunnen begrijpen hoe deze indicator werkt zonder veel moeite van hun kant. Vooral voor een beginner kan de indicator hen helpen om snel de ins en outs van prijsbewegingen te leren en hoe ze hierop kunnen inspelen wanneer ze zich voordoen om winst te maken in hun handelsaccounts.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!