EndOfBar-indicator voor MT4

De EndOfBar-indicator Voor MT4 is een indicator gebouwd op basis van het Meta Trader 4-diagramplatform en voor alle verschillende handelaars die het platform gebruiken bij hun dagelijkse technische analyse van verschillende tradingactiva of valutaparen, bij het in kaart brengen van de verschillende tijdframes van de verschillende geselecteerde of favoriete handelsactiva of valutaparen en in hun actieve dagelijkse beslissingsproces tijdens de handelsdag.

De indicator is zeer degelijk gebouwd en kan zeer efficiënt werken. Het kan de handelaar helpen om precies te weten wanneer de huidige kaarsen in een van de beschikbare tijdframes in het Meta Trader 4-diagramplatform eindigen.

Elk van de handelaren die met het MT4-handelsplatform werken, ongeacht hun handelsstijl en of tijdsbestekken naar keuze, kan heel gemakkelijk werken met de EndOfBar-indicator voor MT4. Enkele handelsvoordelen van het gebruik van de indicator worden uiteengezet en worden hieronder uitgebreid besproken.

FREE EndOfBar Indicator

Download the FREE EndOfBar Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de EndOfBar-indicator voor MT4

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de EndOfBar-indicator voor MT4 is dat de handelaar de sluitingstijden van elk van de tijdframes die beschikbaar zijn voor de handelaar die het diagramplatform Meta Trader 4 gebruikt, gemakkelijk kan afleiden.

Dit betekent dat zodra de indicator is gekoppeld aan de grafieken van elke handelaar in een tijdsbestek waar de handelaar momenteel aan werkt, hij of zij onmiddellijk in staat zou zijn de exacte tijd tot aan de exacte seconden te bepalen wanneer alle tijdframes op de Meta Trader 4 diagramplatform wordt afgesloten.

Hierdoor kan de handelaar die de indicator gebruikt, visueel de bewegingen van alle huidige kaarsen die zich in hun respectieve grafieken vormen kunnen volgen. Op deze manier kan de handelaar ook precies weten wanneer een nieuwe kaars begint of begint met elk van deze tijdframes.

Dit is om verschillende redenen erg belangrijk voor de handelaar. Een van de eerste redenen waarom de handelaar dit als zeer belangrijk zou moeten zien, is dat de meeste tijd binnen het Meta Trader 4-diagramplatform en een heleboel andere handels- en grafiekplatforms beschikbaar zijn voor handelaren, nieuwe trends zijn altijd al bekend geweest om te beginnen met nieuwe kaarsen.

Dus als een handelaar kan detecteren wanneer deze nieuwe kaars start, kan hij of zij gemakkelijk detecteren of de nieuwe kaars een nieuwe trend meebrengt in een van de tijdframes die de handelaar wil volgen.

Een andere reden waarom dit voor de handelaar erg belangrijk is, is dat het hem of haar in staat zal stellen om te zien wanneer de volgende kaars op alle tijdframes begint, vanuit slechts één kaart en in één oogopslag.

Dit is gemakkelijk mogelijk voor de handelaar om alle kaarsen in één oogopslag te kunnen zien, omdat de manier waarop de informatie aan de handelaar wordt getoond erg eenvoudig en goed is geregeld, zodat de handelaar de informatie zeer gemakkelijk kan assimileren. gemakkelijk zonder van de ene kaart naar de andere te hoeven gaan of tegelijkertijd meerdere grafieken op zijn of haar handelsplatform te openen.

Dit zal ook een lange weg zijn om de stress bij de handelaar te verminderen, omdat hij dan niet door verschillende tijdframes heen hoeft te kijken om precies te weten wanneer de huidige kaars op alle verschillende tijdframes moet sluiten . Op deze manier is het heel gemakkelijk en mogelijk voor de handelaar om heel georganiseerd te blijven en veel efficiënter te werken tijdens de handelsdag.

Een andere zeer belangrijke reden waarom het gebruiken van de EndOfBar-indicator voor MT4 erg belangrijk is, is omdat het de handelaar helpt beter voorbereid te zijn op de zeer scherpe prijsbewegingen die gewoonlijk optreden wanneer alle of de meeste tijdsbestekken samen worden gesloten.

Meestal, wanneer alle huidige kaarsen op veel van de trading-tijdsbestekken tegelijkertijd sluiten, is er gewoonlijk een scherpe prijsbeweging of prijskloof in een bepaalde richting.

Gewapend met deze informatie, als een handelaar eenmaal in de handel is en de tijd voor het einde van sommige van de tijdsbestekken bijna is, kan de handelaar vervolgens de nodige stappen nemen om ervoor te zorgen dat zijn of haar handelspositie en / of handelsportfolio veilig is voor dergelijke prijsstijgingen.

Deze beschermende stap zou voor de handelaar kunnen zijn om een beschermende stoplossorder te plaatsen die dicht bij zijn handelspositie ligt in het geval de prijs tegen zijn of haar winsten loopt of ook om een deel van de volledige delen van zijn of haar handel af te nemen. posities in het geval hij of zij niet comfortabel is met dergelijke prijsstijgingen wanneer ze op dit moment in een vak zitten.

De handelaar zou deze indicator ook kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat zijn of haar transacties worden geplaatst op het moment dat hij of zij zeker weet dat hij of zij effectief de piek in de prijs kan vermijden die te wijten is aan de meeste kaarsen of aan alle tijdschema's die kaarsen sluiten tegelijkertijd. De EndOfBar-indicator gebruiken MT4 kan ook erg voordelig zijn voor die handelaren wiens strategieën afhankelijk zijn van de sluitingstijd van de kaarsen in een tijdsbestek waarin ze handelen.

Dit betekent dat die handelaren wiens signalen alleen kunnen worden ingenomen wanneer de huidige kaars is gesloten om te voorkomen dat de indicator zijn signalen overschildert, veel baat hebben bij het gebruik van de indicator. Dit komt meestal omdat de indicator zo is gebouwd dat de handelaar een waarschuwing kan geven voor het sluiten van een van de kaarsen op een van de tijdframes.

Op deze manier kan de handelaar, zodra de waarschuwing klinkt, eenvoudig en snel zijn of haar trading signalen in een van de grafieken van de handelaar controleren om te zien of er een signaal is gegenereerd, zodat zodra de kaars wordt gesloten, de handelaar onmiddellijk de signaal.

Dit maakt de handelaar ook meer georganiseerd en vermindert de stress van het voortdurend bekijken van de handelskaarten tijdens de handelsdag.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!