Heiken Ashi Oscillator-indicator voor MT4

De Heiken Ashi-oscillator Indicator voor MT4 is een oscillator gebaseerd op de Hiken Ashi-kandelaars. Het woord Heiken Ashi is afgeleid van de Japanse woorden "Hiken Ashi", wat zich vertaalt als Gemiddelde Bar en dit definieert duidelijk de manier waarop de Heiken Ashi-kaarsen (HA in het kort) werken om prijsacties op de prijsgrafieken glad te strijken.

Bij gebruik voor trenddetectie helpt de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 de handelaar door de huidige en gemiddelde prijsverandering gedurende een bepaalde periode te meten. Hierdoor kan de handelaar een afgevlakte versie van de prijsgrafieken bekijken en de consistentie van de handelaar versnellen, afhankelijk van hun handelsstijl.

FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator

Download the FREE Heiken Ashi Oscillator Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Parameters van de Heiken Ashi Oscillator-indicator voor MT4

De enige parameter die de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4 heeft, is de gemiddelde prijs. De gemiddelde prijs is het aantal kandelaren dat de indicator moet gebruiken bij het berekenen van een gemiddelde voor het visuele histogram. Deze gemiddelde op prijs gebaseerde afvlakking zorgt er vervolgens voor dat de signalen van de Heiken Ashi Oscillator-indicator voor MT4 over een bepaalde tijdsperiode worden afgevlakt, zelfs als de prijs zeer grillig was.

Voor- en nadelen van het gebruik van de Heiken Ashi Oscillator-indicator voor MT4

Het eerste voordeel dat de handelaar met deze grafiek kan ontlenen, is dat de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 zeer eenvoudig is in het vertalen van informatie over prijsbewegingen naar een handelaar. De Heiken Ashi-oscillator-indicator Voor MT4 wordt gewoon een nieuwe groene balk afgedrukt nadat deze de nullijn is gepasseerd voor een opwaartse trend en een rode balk afdrukt nadat deze de nullijn naar beneden is overgestoken als het een bearish trend is.

Een andere top van de lijst voordelen van de Heiken Ashi Oscillator Indicator Voor MT4 biedt de handelaar een volledig gebrek aan visueel ongemak bij het analyseren van de trading charts, omdat de handelaar dan alleen afgevlakte prijsinformatie kan zien. Deze afgevlakte informatie over de huidige prijs van een valutapaar of handelsactiva kan de echte prijstrend verbeteren en dit kan de handelaar helpen bij het nemen van handelsbeslissingen.

Gebruik van de Heiken Ashi-oscillator Indicator helpt bij het uitwisselen van geluid uit de normale prijsgrafieken omdat de prijzen die het laat zien al berekend zijn op basis van de gemiddelde prijs van het handelsactief of valutapaar over een bepaalde periode.

De manier waarop de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 werkt, is dat deze visuele invoersignalen creëert voor het verhandelen van longs en shorts en voor verschillende soorten handelaren, afhankelijk van de stijl die zij kiezen te gebruiken. Hoewel sommige handelaren op de langere termijn zouden kunnen beslissen om transacties te ondernemen op basis van de kruisen van de Heiken Ashi-oscillatorindicator voor MT4 en de nullijn, kunnen andere kortetermijnhandelaren besluiten een snelle hoofdhuid te nemen wanneer de voortschrijdend-gemiddelde lijn de nullijn overschrijdt naar voldoe aan het histogram en verlaat sneller dan andere soorten traders.

Voor handelaren die een reeds bestaand systeem willen aanpassen, kan de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 ook worden gecombineerd met de meeste handelssystemen en meta-handelaar 4-indicatoren, afhankelijk van welk indicatoreffect de handelaar mogelijk nastreeft. Een voorbeeld is wanneer een handelaar een indicator nodig heeft om aan de rechterkant van de markt te blijven of om gewoon lang genoeg in een trending-markt te kunnen blijven. Wat de handelaar tracht te bereiken, zou onmiddellijk bepalen of de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 goed kan werken met zijn reeds bestaande systeem of niet.

De Heiken Ashi-oscillator Indicator voor MT4 kan ook worden gebruikt als een stand-alone signaalaanbieder voor degenen die strikt de hand van Heiken Ashi zijn en die de aard van de HA-kandelaar begrijpen en hoe deze zijn kaarsen en histogrammen tekent. Dit kan zowel een zeer agressief systeem als een winstgevend systeem blijken te zijn wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt als een stand-alone systeem.

Bij het handelen met de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4, kunnen kruisen van het voortschrijdend gemiddelde van de oscillator boven de nullijn worden genomen als koopsignalen terwijl kruisen van het voortschrijdend gemiddelde van de oscillator onder de nullijn van de oscillator kunnen worden genomen als verkopen signalen. Dit zou een manier zijn waarop het kan worden verhandeld.

Een belangrijk punt om op te letten bij het gebruik van de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4 is dat het een agressieve indicator is en als zodanig tot veel onjuiste signalen zal leiden terwijl het traders in de goede kant van een trend probeert te krijgen. Vandaar dat traders heel voorzichtig moeten zijn bij het gebruik van de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4 en misschien zelfs enkele signalen moeten bevestigen die het produceert, vooral die signalen die tegen de huidige trend zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4 is dat traders die het gebruiken hun handelen niet vaak vroegtijdig verlaten als gevolg van angst of ongeduld, omdat het heel gemakkelijk te zien is wanneer een trend nog steeds heerst en wanneer een trend is momenteel van richting veranderd.

Eenvoudigheidshalve is de Heiken Ashi Oscillator Indicator voor MT4 zo eenvoudig dat een eenvoudige verandering in kleur in zowel het histogram als de kandelaar op hetzelfde moment de handelaar onmiddellijk kan aangeven dat er een trendverandering is geweest en dat de handelaar waarschijnlijk profiteren van de nieuwe trend als ze hun posities waarschijnlijk sluiten als ze momenteel tegen de nieuwe trend zijn of nieuwe posities openen in de richting van de nieuwe trend.

Een ander bijkomend voordeel van het gebruik van de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 is dat het met succes kan worden gebruikt om toekomstige prijzen van een valutapaar of handelsactiva te voorspellen op basis van gemiddelden in plaats van de individuele kandelaars die prijsafdrukken produceren. Op die manier is het gemakkelijk om veranderingen te detecteren die zelfs volledig verborgen zijn voor het blote oog van de handelaar.

Sommige handelsideeën

De Heiken Ashi-oscillator-indicator Voor MT4 kan worden gebruikt met een indicator voor het voortschrijdend gemiddelde om algemene trendrichting over meerdere trading charts te spotten, om de handelaar in gezonde trendretracements en omkeringen te brengen en om het sterktepeil van een trend te berekenen en te analyseren en vervolgens, te zoeken zeer goede inzendingen.

Een handelaar kan ook een zeer winstgevend systeem creëren door de Heiken Ashi-oscillator-indicator voor MT4 te combineren met breakouts uit bereiken aan de correcte kant van de trend om een zeer winstgevend handelssysteem voor de handelaar te creëren.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!