Hogere TimeFrame-trendindicator voor MT4

De hogere tijdFrame-trendindicator Voor MT4 is de indicator die moet worden gebruikt voor al die handelaars die het diagramplatform Meta Trader 4 gebruiken voor hun dagelijkse technische analyse, om al hun grafieken van de verschillende tijdframes van hun favoriete of geselecteerde valuta te maken. paren en om actief hun dagelijkse handelsbeslissingen te nemen.

Dat zijn de handelaren die precies moeten weten wat de hogere tijdsbestekken zeggen met betrekking tot de huidige richting die een bepaald valutapaar heeft op hun respectieve tijdsbestekken.

De indicator is zeer betrouwbaar en is gebaseerd op de indicatoren Moving Average Indicators en Relative Strength op verschillende grafieken met een hogere tijdsperiode. De handelaar kan deze indicator gebruiken om winstgevende posten in de algemene richting van de trend te spotten uit signalen die zijn geaggregeerd uit alle hogere tijdframes die door de indicator worden geanalyseerd.

Enkele van de voordelen en voordelen die de handelaar kan hebben als gevolg van het gebruik van de hogere tijdframe-trendindicator voor MT4, worden hieronder uitgebreid beschreven en besproken.

FREE Higher TimeFrame Trend Indicator

Download the FREE Higher TimeFrame Trend Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Enkele van de grote voor- en nadelen die een handelaar kan halen uit het gebruik van de trendgrafiek voor het hogere tijdframe voor MT4

Een van de eerste belangrijke voordelen die een handelaar die de hogere TimeFrame-trendindicator voor MT4 gebruikt, gemakkelijk kan afleiden uit het gebruik van de indicator in elk tijdsbestek waar de handelaar momenteel aan werkt, is dat hij of zij gemakkelijk kan zien wat de algemene richting is die de trend volgt. momenteel bezig met alle verschillende tijdframes waar de indicator momenteel zijn technische conclusies uit trekt.

Dit betekent dat het voor de handelaar heel gemakkelijk is om de algemene richting te bepalen die een trend van een valutapaar of handelsmiddel momenteel binnen welke periode volgt waar de handelaar momenteel zo'n valutapaar naar aan het kijken is.

Dit is mogelijk omdat de indicator het proces van het technisch analyseren van de valutaparen volledig automatiseert met behulp van de indicator Moving Averages and Relative Strength Index op alle hogere tijdframes die door de handelaar zijn geselecteerd. Op deze manier gebruikt het deze technische analyse om de handelaar te voorzien van één uniform signaal uit alle verschillende signalen die zijn afgeleid van alle verschillende tijdframes.

Dit afgeleide signaal is om veel redenen erg belangrijk voor de handelaar. Een van de belangrijkste redenen waarom dit signaal van algemene richting, afgeleid van alle geselecteerde tijdframes van het valutapaar, erg belangrijk is, is dat het de handelaar kan helpen om snel te zien in welke richting hij of zij op zijn of haar huidige tijdshorizon moet handelen.

Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn precies te weten in welke richting hij of zij tijdens een handelsdag zou handelen, vooral als hij of zij gewoonlijk niet de tijd heeft of het leuk vindt om verschillende tijdframes van een bepaald valutapaar te doorlopen in zoeken naar de juiste richting om te gebruiken.

Dit zou de handelaar onmiddellijk in staat stellen meer georganiseerd te zijn tijdens de handelsdag omdat het de last van de technische analyse van de handelaar aanzienlijk zou verminderen, omdat hij of zij niet veel van de vereiste technische analyse zou hoeven doen om het juiste signaal te genereren voor zijn of haar handel.

Dit zou zeer gunstig zijn voor de handelaar, omdat hij of zij heel gemakkelijk in staat zou zijn om betere transacties aan te gaan, omdat deze transacties dan op de juiste manier zijn gebaseerd. Een ander heel belangrijk voordeel van het gebruik van de Higher TimeFrame-trendindicator voor MT4 is dat het de handelaar zou helpen zijn transacties in de juiste trendrichting tijdens de handelsdag op elkaar af te stemmen.

Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn om te identificeren wat de algemene trendrichting is en aangezien dit proces gemakkelijk voor hem is, zou het ook heel gemakkelijk worden om transacties te plaatsen die in deze richting overeenkomen. Dit is mogelijk omdat de handelaar natuurlijk zou moeten zorgen dat al zijn of haar transacties aansluiten bij de juiste richting van de trend of anders zou het waarschijnlijk een slecht idee zijn om die transacties aan te nemen.

Het is waarschijnlijk een slecht idee om die transacties te nemen die niet in de gegenereerde trendrichting zijn uitgelijnd, omdat de handelaar weet dat wanneer hij of zij in de juiste richting is uitgelijnd, zijn of haar transacties de grootste kans hebben om succesvol te worden, maar als hij of ze is niet uitgelijnd in de juiste trendrichting, dit plaatst onmiddellijk de kansen van de transacties die succesvol uitpakken tegen de handelaar.

Dit zou op de lange termijn beslist nadelig zijn voor de handelaar, dus de handelaar moet ervoor zorgen dat hij of zij zich aan deze gegenereerde richting houdt. Een andere zeer belangrijke reden is dat de handelaar die de Higher TimeFrame Trend Indicator voor MT4 gebruikt waarschijnlijk in staat zal zijn om hun transacties veel nauwkeuriger te plaatsen.

Dit betekent dat, omdat de handelaar in staat is om de trendrichting te identificeren, hij of zij dan in staat zou zijn om op basis van deze richting te handelen en in staat zou zijn om de exacte tijd te vinden dat deze handelssignalen verschijnen als zulke tijden de meest accurate tijden zijn voor de handelaar om zijn of haar transacties in de algemene richting te plaatsen die is aangegeven door de Higher TimeFrame Trend Indicator voor MT4.

Dit zal de handelaar helpen om op lange termijn winstgevender transacties te verrichten en minder transacties met enorme verliezen, aangezien de handelaar altijd de richting van de meeste van zijn transacties zou baseren op de richting van de hogere tijdspoortrend, aangezien deze richting zou zijn. de beste richting om in te zijn.

De handelaar bij het gebruik van de Trendtijdmeter voor hogere tijdskaders Voor MT4 moet ervoor zorgen dat hij of zij bereid en in staat is om zich aan een zeer strikte geldbeheersstrategie te houden, aangezien dit op de langere termijn van zijn of haar handelen waarschijnlijk de enige bepalende factor is voor de vraag of hij of zij wordt winstgevend of verliest uiteindelijk zijn handelsfondsen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!