J_TPO_OSC Indicator voor Meta Trader 4



Table Of Contents:

  1. J_TPO_OSC Indicator voor Meta Trader 4
  2. Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4

De J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 is een zeer dynamische indicator met uitgebreide functionaliteit voor het handelssysteem van Meta Trader 4. Het kan bijvoorbeeld reeksen zien, biedingen aanbieden in beide richtingen van de markt en de handelaar helpen met uitstekende winstopname, zodat de handelaar niet veel geld op tafel laat.

FREE J_TPO_OSC Indicator

Download the FREE J_TPO_OSC Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

My Recommended MT4/MT5 Broker

 

Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4

De J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 helpt de handelaar om tijden in de markt te identificeren wanneer de prijs van het valutapaar of handelsmiddel zonder duidelijke richting in het bereik ligt. Dit wordt gedaan door periodes van zeer lage volatiliteit te identificeren in prijsactie en zodra dit prijsgedrag wordt opgemerkt, geeft het geen handelssignalen af, waardoor de handelaar die handelt met de indicator wegloopt van het invoeren van transacties tijdens dergelijke perioden.

Een ander voordeel van het gebruik van de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 is dat het de handelaar toegangsmogelijkheden tot beide kanten van de markt biedt. Dit betekent dat de handelaar kan besluiten transacties te maken in de richting van de grotere trend en tegen de richting van de grotere trend in. Dit is een nogal agressieve benadering en is niet geschikt voor alle handelaren. Een meer conservatieve benadering voor meer risicomijdende handelaars is om alleen signalen te nemen die zijn gegenereerd door de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 in de richting van de grotere trend. Dit zal een dergelijke handelaar in staat stellen volledig aan de kant van de trend te blijven en mogelijk grote runs te vangen in de prijs van een valuta of handelsactiva die enkele uren of zelfs dagen kan doorgaan.

De J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 is erg handig vanwege het soort uitgangssignalen dat het genereert. Het helpt de handelaar het te gebruiken om transacties af te sluiten zodra ze tekenen beginnen te vertonen van veranderende richting. De J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 bestaat uit een histogram en een signaallijn. Het genereert alle handelssignalen voor de handelaar die deze twee signaallijnen gebruikt. Het histogram geeft een helderrode kleur weer wanneer de markt trending is en de heldergroene kleur wanneer de markt trending-up is. Hierdoor kan de handelaar meteen de directe richting van de markt begrijpen op basis van het tijdsbestek waar de handelaar aan werkt.

De signaallijn schommelt tussen de boven- en onderkant van het venster van de indicator in het diagram van Meta Trader 4. De signaallijn geeft de vroege exit weer of profiteert van de gelegenheid voor de handelaar, omdat deze zeer snel reageert op prijsactie. Daarom kan de handelaar onmiddellijk de richting van deze signaallijn bekijken en weten of de prijs Richting is gewijzigd of als hij in dezelfde richting is blijven bewegen.

Het nadeel van het gebruik van de snelbewegende signaallijn voor het nemen van winst is dat het te snel kan zijn om een handelaar veel winst te laten maken met eventuele trends, omdat het gemakkelijk kan reageren op eventuele kleine prijsverlagingen, waardoor de handelaar het bekijkt naar onmiddellijk zijn positie of huidige handel in de markt.

Een handelaar die besluit het stabielere histogram voor zowel ingangen als exits te gebruiken, zowel in de richting van de trend als in de tegenovergestelde richting, kan meer winst behalen omdat het volgen van het histogram een handelaar binnen de trend een sling kan houden terwijl het doorgaat en een signaal afgeeft. sluit af zodra de trend van richting verandert. Het nadeel van het gebruik van het veel langzamere histogram is ook dat de handelaar misschien wat winst moet opofferen om de trend te kunnen volgen totdat deze stopt of van richting verandert.

Wanneer u handelt met de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4, kan een handelaar die zijn voortschrijdend gemiddelde bekijkt terwijl het hoogte- en dieptepunten maakt na de hoogte- en dieptepunten van de prijs snel verschillenmogelijkheid zien waar de prijs van een valutapaar of handelsmiddel zwakker wordt en vervolgens transacties kunnen uitvoeren in de tegenovergestelde richting van de huidige koers. Verschillen zoeken en combineren met analyse van prijsacties, zoals reeksonderbrekingen en trendlijnonderbrekingen, kan voor handelaars een uitstekende gelegenheid zijn om wat echte winst in de markt te maken.

De J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 is echter niet echt geschikt voor beginnende handelaren, maar eerder voor handelaars met een bepaald niveau van ervaring en expertise op de markten. Dit betekent dat het gebruik van de indicator een beginner-handelaar in de war kan brengen op zeer kritieke momenten wanneer de handelaar belangrijke beslissingen moet nemen, zoals het verlagen van de handel om zijn of haar account te beschermen of om handel te drijven om winst te maken. De meer gevorderde of ervaren handelaar zou merken dat het gebruik van de indicator meer op hen is afgestemd, omdat het al een mate van blootstelling aan de markten heeft en bepaalde basisprincipes begrijpt die handelen rond prijsactie.

De beginnende handelaar kan echter besluiten om deze indicator te gebruiken, aangezien de leercurve niet zo steil is. Dit betekent dat een beginner-handelaar die wil handelen met behulp van de J_TPO_OSC-indicator voor Meta Trader 4 een korte periode van tijd kan nemen en misschien een demo-account waarin hij of zij de indicator eerst kan ophangen en kan zien hoe deze op de prijs reageert. Dit kan in het begin worden gedaan op een diagram met een lagere tijdspanne, zoals de grafieken van één minuut of van 5 minuten, zodat de handelaar in beginners snel kan leren hoe de indicator zijn signalen genereert en hoe of wanneer een handelaar hierop zou moeten reageren, inclusief hoeveel ze kunnen of zou het risico moeten nemen op elke afzonderlijke transactie.

Het werken met het demo-account zou hen dan voorzien van enige echte kennis van hoe prijsactie werkt en hoe deze indicator reageert op prijsactie voordat ze zich vervolgens kunnen verplaatsen naar een echt handelsaccount en een hoger tijdschema gebruiken om signalen van de indicator te nemen als hogere tijdframe-signalen zijn meestal stabieler en betrouwbaarder dan signalen met een lagere tijdsperiode.

De handelaar in beginners moet ook een zeer strikte strategie voor geldbeheer ontwikkelen en toepassen, omdat dit hen zal helpen te voorkomen dat ze hun handelsaccounts in een korte tijd verliezen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.