Keltner-kanaalindicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Keltner-kanaalindicator voor MT4
  2. Voordelen en nadelen van het gebruik van de Keltner-kanalenindicator voor MT4

De Keltner-kanaalindicator voor MT4 is een tool die is gebouwd voor de kaartsoftware van Meta Trader 4. Deze indicator creëert prijsafspraken op basis van hoe volatiel de prijs van een bepaald valutapaar of handelsact op een bepaald moment is. Tussen deze twee prijs-enveloppen zit een Exponential Moving Average daar, waardoor de Keltner-kanalen erg veel lijken op de op standaarddeviatie gebaseerde Bollinger Bands.

FREE Keltner Channel Indicator

Download the FREE Keltner Channel Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Met betrekking tot de manier waarop het signalen rond een handelsactief of valutapaar uitzet, stelt de Keltner-kanaalindicator voor MT4 de afstand tussen de bovenste envelop meestal boven de prijs en de onderste envelop meestal onder de prijs in met behulp van de Gemiddelde True Range-indicator (ATR). indicator die de meeste handelaren en financiële analisten zouden overeenkomen, is een van de meest stabiele en nuttige indicatoren in de reeks tools van Meta Trader 4.

Het gebruik van het Keltner-kanaal voor MT4 biedt de handelaar eigenlijk veel voordelen en heel weinig nadelen. Laten we samen een aantal van hen hieronder snel doornemen.

Voordelen en nadelen van het gebruik van de Keltner-kanalenindicator voor MT4

Een van de meest opvallende voordelen is dat de handelaar die het gebruikt, is dat het al een zeer populair handelsinstrument is dat door handelaren over de hele wereld wordt gebruikt in hun dagelijkse handel. Dit moet de handelaar onmiddellijk vertellen dat de Keltner-kanalen zeer betrouwbaar zijn in de manier waarop ze signalen creëren op basis van prijsactie. Hierdoor kan de handelaar de signalen die het Keltner-kanaal vervolgens voor de handelaar genereert vertrouwen als ze het meest betrouwbaar zijn.

Een ander voordeel van het gebruik van de Keltner-kanaalindicator voor MT4 is dat het de handelaar kan helpen om exact vast te stellen en te bepalen wat de huidige trend is over alle tijdframes en handelsactiva of valutaparen waarop de indicator is geplaatst. Dit betekent dat de indicator vervolgens kan worden gebruikt als de go-to-trend-detector voor hun handel, omdat deze precies daarvoor is gebouwd. Dit betekent ook dat de Keltner-kanalen kunnen worden gebruikt met een andere indicator die de handelaar kan helpen bij het invoeren van de richting van een trend, aangezien beide combinaties samen de handelaar in staat zouden stellen om de effectieve trendrichting te achterhalen en inzendingen op basis van die richting alleen. Dit leidt gemakkelijk tot winst in de markten.

Traders kunnen ook de Keltner Channel Indicator voor MT4 gebruiken om zeer schone en krachtige potentiële omkeringen in prijsactie te herkennen. Dit betekent eenvoudigweg dat de indicator traders kan helpen om omkeringen te herkennen als ze in realtime gebeuren. Eén manier om dit te bereiken, is wanneer de handelaar ongeveer 3 tot 4 verschillende tijdframes bewaakt met behulp van de Keltner-kanaalindicator voor MT4. Dit zal de handelaar onmiddellijk in staat stellen om te zien hoe deze prijsomkeringen plaatsvinden en wat de prijsactie doet als reactie op deze omkeringen over de tijdsbestekken. In zeer korte tijd zal de handelaar volledig begrijpen dat de forexmarkten eigenlijk één zijn, ongeacht het tijdsbestek waar de handelaar naar de prijs kijkt.

Een ander voor de hand liggend voordeel van het gebruik van de Keltner-kanalenindicator is dat het de handelaar tijdens de handelsdag betrouwbare handelsignalen kan bieden. Dit is meestal wanneer de prijs boven alle kanalen in de ruimte of onder de lagere kanalen de lagere ruimte in kruist. Dit helpt de handelaar in essentie om te zien hoe volatiel de prijs beweegt en om te zien hoe lang het duurt buiten de Keltner-kanalen, omdat dit de handelaar kan laten zien hoe lang de prijstrend wordt verwacht of hoe lang het daadwerkelijk duurt, afhankelijk van wanneer het gaat terug naar de Keltner-kanalen.

Een van de verbazingwekkende dingen over het gebruik van de Keltner-kanaalindicator voor MetaTrader 4 is dat het de handelaar onmiddellijk helpt te zien wanneer de prijs zeer volatiel is. Dit heeft nu een aantal voordelen.

Het eerste voordeel zou zijn dat de handelaar onmiddellijk kan vaststellen dat er een trend gaande is. Een ander voordeel is dat de handelaar precies kan zien hoe deze trend vordert. Waarom het kijken naar de prijs, het vormt meteen een basis voor de handelaar om precies te begrijpen wat de prijs doet. bijvoorbeeld tijdens een uptrend kan een handelaar kijken hoe de prijs zich buiten het Keltner-kanaal beweegt in de opwaartse richting. de handelaar kan vervolgens de verhuizing volgen, aangezien het Keltner-kanaal dan fungeert als een stoploss-gids voor de handelaar die al in de trend zit, omdat deze de trend helemaal naar de top volgt en precies identificeert waar de trend begint om te keren.

Een andere belangrijke en indrukwekkende manier waarop handelaren het Keltner-kanaal kunnen gebruiken, is het identificeren van belangrijke trends. Met de Keltner-kanalen kunnen traders belangrijke trends identificeren door hen te helpen de kleine trends te negeren en prijsacties zo in te korten dat de handelaar de minder belangrijke trends niet zo vaak ziet als wanneer de Keltner-kanalen er niet zouden zijn er. Dit zou de handelaar onmiddellijk in staat stellen om belangrijke handelsmogelijkheden te identificeren door prijspatronen te identificeren die worden getoond door de belangrijkste trends.

Zodra een handelaar deze prijspatronen kan identificeren, kan de handelaar deelnemen aan de handel in het grotere trendbeeld.
Vandaar dat de Keltner-kanalen de handelaar in staat stellen om prijsomkeringen te herkennen, belangrijke prijspatronen te herkennen en de handelaar kunnen helpen grote pieken in de trend te identificeren en deze effectief te verhandelen.

De Keltner-kanalen kunnen werken op elk moment van de grafieken van 1 minuut tot de grafieken van de Daily en kunnen worden geïntegreerd in alle belangrijke handelssystemen die al door de handelaar worden gebruikt. Deze integratie zal helpen bij het verfijnen van elke handelsstrategie die een handelaar kan hebben en kan helpen om het beste uit andere handelssystemen te halen.

Het gebruik van de Keltner-kanalen tijdens de handel vereist dat de handelaar blijft oefenen, transacties aangaat met behulp van de indicator met een zeer beschermende stop en een strikte geldbeheersroutine en in korte tijd kan de handelaar de indicator gebruiken om transacties aan te nemen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.