De Key Level Indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. De Key Level Indicator voor MT4
  2. Voordelen en nadelen van het gebruik van de Key Level Indicator voor MT4
  3. Handelsidee

De Key Level Indicator voor MT4 is een unieke, eenvoudige en krachtige multi-time frame-indicator die automatisch alleen de belangrijkste handelsgebieden identificeert in termen van ondersteuning en weerstand en de handelaar visueel waarschuwt voor het ondersteunings- en weerstandsgebied. De Key Level Indicator Voor MT4 is een onmisbare tool zodra een handelaar het gaat gebruiken.

FREE Key Level Indicator

Download the FREE Key Level Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Voordelen en nadelen van het gebruik van de Key Level Indicator voor MT4

Anders dan 98% van de steun- en weerstands- of niveau-indicatoren in de indicatormarkt, houdt de Key Level Indicator voor MT4 de grafiek van de handelaar volledig overzichtelijk en gebruikt hij zeer kleine regels die supergemakkelijk zijn om zich op te concentreren terwijl de handelaar zijn analyse uitvoert.

De Key Level Indicator voor MT4 is een multi-timeframe-indicator, wat betekent dat, ongeacht het signaal dat het geeft, de handelaar alle tijdframes van dat specifieke valutapaar of handelsgoed doorsnijdt. Op die manier zullen, als de handelaar naar het 5m-tijdsbestek gaat, dezelfde signalen op het 1D-tijdsbestek nog steeds verschijnen. Op die manier weet de handelaar zeker dat de indicator de markten volledig analyseert van alle tijdkaders voordat hij signalen afgeeft.

De Key Level Indicator voor MT4 is een zeer krachtige indicator vanwege de betrouwbaarheid van de signalen die het produceert. Elke handelaar heeft bij het handelen een stijl die uniek is voor hem en met name voor zijn persoonlijkheidstype en daarom kan elk type handelaar merken dat ze de signalen van de Key Level Indicator voor MT4 kunnen gebruiken om te handelen op welke manier dan ook, naar hun eigen handelsstijlen.

Meer dan 90% van de indicatoren voor Meta Trader 4 staan erom bekend dat ze achterblijven bij de prijs. Dit draagt bij aan het unieke karakter van de Key Level Indicator voor MT4 omdat het een leidende indicator is en als zodanig de marktdeelnemers het belangrijkste punt (en) in prijs vertelt waar de markt de grootste kans heeft om te reageren. De reactie kan een hertest, een stuitering, een sterke breuk of een omkering zijn.

De Key Level Indicator voor MT4 kan worden gebruikt om een zeer succesvolle tradingstrategie op te bouwen, omdat deze zich alleen richt op een van de belangrijkste handelselementen waarop de meeste traders zich niet richten - prijsactie zelf! Dit geeft de hand aan waarom de meeste handelaren niet succesvol zijn in de handel en na een tijdje gefrustreerd raken.

De Key Level Indicator voor MT4-spots ondersteuningsniveaus en weerstandsniveaus in prijs. Een ondersteuningsniveau is een punt of een gebied waar de prijs naar beneden is gekomen en is gestopt, voordat het weer omhoog gaat, terwijl een weerstandsniveau een punt of een gebied is waar de prijs naar boven is gekomen en is gestopt, voordat het weer naar beneden gaat. De Key Level Indicator voor MT4 zoekt automatisch naar deze niveaus en helpt de handelaren om ze te zien en te identificeren.

Het identificeren van deze ondersteunings- en weerstandsniveaus is erg belangrijk omdat de prijs meestal op deze gebieden reageert. Er zijn verschillende soorten ondersteunings- en weerstandsniveaus. De verschillende soorten steun en weerstandsniveaus zijn de diagonale ondersteuning en weerstand en horizontale steun en weerstand. De Key Level Indicator voor MT4 helpt de handelaar om de horizontale soorten ondersteunings- en weerstandsgebieden te identificeren.

De Key Level Indicator Voor MT4 biedt de handelaar een vereenvoudigde manier om de markten te observeren door automatisch het grootste deel van de analyse uit te voeren en de handelaar de belangrijkste gebieden te laten om hun handelsstijlen toe te passen. Wat de stijl ook is, de handelaar kan dan zijn transacties aanpassen aan deze gebieden.

Een belangrijk patroon om op te letten bij het gebruik van deze indicator wordt de ondersteuning en weerstandsknop genoemd. Dit patroon treedt op wanneer de prijs naar een plaats komt die eerder in de grafieken als ondersteuning is geïdentificeerd, die naar beneden niveau schuift en dan weer omhoog gaat om het niveau opnieuw te testen voordat het naar beneden gaat of wanneer de prijs op een niveau komt dat eerder weerstand bood het naar boven, komt dan terug naar hetzelfde niveau om het opnieuw te testen alvorens verder te gaan. Dit is een van de meest voorkomende prijsgedragingen in de markt en biedt gewoonlijk de mogelijkheid voor de meeste typen handelaars om van te profiteren.

De Key Level Indicator Voor MT4 worden niet alle ondersteunings- en weerstandsgebieden uitgezet die het opmerkt. Het berekent eerder deze steun- en weerstandspunten uit alle tijdframes en toont alleen de handelaar de belangrijkste die zichtbaar zijn in alle tijdframes. Dit is erg belangrijk omdat, aangezien alle handelaars op alle tijdframes het niveau kunnen herkennen, de reactie van de prijs op dat specifieke niveau waarschijnlijk een grote stap zal maken.

Enkele van de manieren waarop de Key Level Indicator voor MT4 werkt, is door uit te kijken naar niveaus die de prijs van meerdere keren is teruggekaatst en ook niveaus waarbij de prijs scherp reageerde door sterk te weerkaatsen. Een andere manier om belangrijke niveaus te spotten, is observeren voor niveaus die voldoende ruimte hebben tussen de prijs van de individuele tijden die terugkomen om het niveau te raken.

De Key Level Indicator voor MT4 beschouwt al deze criteria op hetzelfde moment en gebruikt deze om visueel alleen de belangrijkste niveaus in de markt aan de handelaar te laten zien.

De Key Level Indicator Voor MT4 helpt de handelaar nieuwe mogelijkheden te ontdekken om prijsverlagingen of prijsterugtrekkingen te verhandelen. Hierdoor kan de handelaar het soort transacties of ingangen plannen dat hij wil uitvoeren of uitvoeren op de niveaus die deze indicator creëert. De Key Level Indicator MT4 kan ook worden gebruikt om meerdere valutaparen tegelijkertijd te verhandelen vanwege de eenvoud van de patronen die het ontdekt in prijsactie.

De Key Level Indicator voor MT4 kan ook erg handig zijn voor zowel scalpers, swing als positiehandelaren, omdat ze allemaal moeten weten waar de belangrijkste niveaus in de markten zijn, zodat ze hun handelsstijlen kunnen aanpassen om dienovereenkomstig te passen.

Handelsidee

De handelaar kan de Key Level Indicator gebruiken voor het scannen van MT4 door alle valutapaar dat hij of zij leuk vindt elke ochtend voordat de handel begint, bekijk de valuta waar de indicator belangrijke handelsniveaus heeft ontdekt en bekijk vervolgens alleen die valutaparen of handelsactiva de dag voor prijs stuitert tegen dergelijke niveaus, vooral steun en weerstandswipsels.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.