Kijun sen Envelope Indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Kijun sen Envelope Indicator voor MT4
  2. Voordelen afgeleid van het gebruik van de Kijun sen Envelope Indicator voor Meta Trader 4

De Kijun sen Envelope Indicator Voor Meta Trader 4 is een superstabiele op Ichimoku gebaseerde indicator die de handelaar in staat stelt om belangrijke trendveranderingen op de dagelijkse tijdspanne te detecteren in alle valutaparen en handelsactiva. Het stelt de handelaar in staat om deze belangrijke wijzigingen in realtime te herkennen als ze zich voordoen en biedt handelaren opnieuw kansen op basis van deze belangrijkste trends. Er is een hele reeks voordelen voor degenen die besluiten deze indicator te gebruiken.

FREE Kijun sen Envelope Indicator

Download the FREE Kijun sen Envelope Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Voordelen afgeleid van het gebruik van de Kijun sen Envelope Indicator voor Meta Trader 4

Een van de eerste grote voordelen die de handelaar heeft bij het gebruik van deze indicator, is dat de indicator supernauwkeurig en betrouwbaar is. Deze voordelen zijn dingen die zoveel mogelijk benadrukt moeten worden, omdat er maar heel weinig indicatoren zijn tussen alle meta-handelaar 4-indicatoren die überhaupt stabiel zijn of waar een handelaar vol vertrouwen op kan vertrouwen. Er zijn een aantal redenen waarom deze indicator als superstabiel en betrouwbaar wordt beschouwd.

De eerste reden voor deze bewering is dat de indicator is gebaseerd op de Ichimoku-indicator. De Ichimoku wordt al lang door handelaren gebruikt, dus het is nogal een feit dat de Ichimoku-indicator een van de stabielste indicatoren is die er zijn.

Omdat de Kijun sen Envelope-indicator voor Meta Trader 4 een nakomeling is van de Ichimoku-indicator, heeft deze een aantal sterke punten van de Ichimoku opgedaan, zoals het vermogen ervan om vertrouwd te worden en ook de nauwkeurigheid van zijn signalen. Dit brengt ons bij de tweede reden waarom deze indicator zeer stabiel en betrouwbaar is.

De indicator werkt standaard alleen af van de dagelijkse periode. Het was eigenlijk zo gebouwd om handelaren in staat te stellen te profiteren van de zeer sterke en nauwkeurige bewegingen die door deze indicator werden gegenereerd bij het bepalen van hun beslissingen in de lagere tijdspanne. De indicator werkt dus uitstekend op de dagelijkse tijd en kan handelaren begeleiden die ernaar op zoek zijn voor begeleiding en trendlijn.

Nog een van de voordelen van het gebruik van deze indicator is dat het handelaren geweldige mogelijkheden biedt om opnieuw een trending-markt te betreden, zelfs als de handelaar eerder de trendinvoer heeft gemist. De Kijun sen Envelope Indicator Voor Meta Trader 4 doet dit door een gebied te creëren waar de handelaar stuitert van zijn middenlijn kan kopen of verkopen wanneer de prijs al een tijdje in een trend is.

Dit betekent dat zodra een nieuwe trend is begonnen, bijvoorbeeld een uptrend, bijvoorbeeld de prijsonderbrekingen hoger dan de middenlijn van de Kijun sen Envelope Indicator For Meta Trader 4 en duidelijk te zien is dat deze trending-up is. Op dit punt identificeert de indicator automatisch niveaus waar de prijs waarschijnlijk terug zou komen voor een stuitering voordat deze verdergaat in de richting van de trend.

Het is in dergelijke gebieden dat handelaren kunnen kopen in de reeds bestaande opwaartse trend met de minimale hoeveelheid risico op de handel. Zo helpt de indicator handelaren om zich opnieuw aan te sluiten bij een reeds bestaande trend. Dit soort bewegingen kan ook door de handelaar worden verbeterd als hij een eenvoudige trendlijn over de toppen of bodems van de prijs trekt in de richting waarin hij of zij verwacht dat een prijsuitbraak waarschijnlijk zal plaatsvinden.

Het beste tijdsbestek om de Kijun sen Envelope Indicator voor Meta Trader 4 te gebruiken zou de dagelijkse tijdframes zijn, zoals die al speciaal is aangepast voor die periode in het bijzonder. Dit betekent dat de indicator standaard al wordt geleverd met instellingen die perfect zijn om de indicator optimaal te laten functioneren op elke dagelijkse tijdspanne van grafieken. De handelaar kan de indicator echter opnieuw afstellen voor een lagere tijd, maar dit heeft waarschijnlijk invloed op de kwaliteit van signalen die door de indicator worden geproduceerd, omdat deze specifiek is ontworpen voor de dagelijkse tijdsschema's en dus de zeer nauwkeurige en betrouwbare signalen die het produceert op dergelijke Dagelijkse tijdschema's.

De Kijun sen Envelope Indicator Voor Meta Trader 4 wordt geleverd met 3 verschillende signaallijnen. De eerste is de bovenste band die bijna altijd boven de prijs ligt, de tweede is de lagere band, die bijna altijd onder de prijs ligt. De derde signaallijn is de Kijun-Sen en deze fungeert als de signaallijn wanneer een nieuwe trend begint en een trendlijn wanneer een prijs zich momenteel in een opwaartse of neerwaartse trend bevindt.

Een manier om deel te nemen aan een nieuwe trend is om te zien wanneer er een duidelijke koerswijziging is opgetreden en vervolgens te wachten tot de nieuwe trend in het dagelijkse tijdskader boven de middenlijn van de indicator breekt.

Zodra de indicator boven de middelste lijn van de indicator breekt, moet een handelaar dienovereenkomstig kopen of verkopen. De handelaar kan zo eenvoudig meedoen met een trend. Een andere manier om deel te nemen aan een trend is te kijken naar tijden waarin de prijs duidelijk boven of onder de middellijn van de Kijun sen Envelope Indicator For Meta Trader 4 is gebroken en wacht dan tot de prijs begint terug te keren naar de middelste regel van de indicator tegen de richting van de nieuwe trend. De handelaar kan dan overeenkomstig kopen of verkopen zodra de prijs de middenlijn van de indicator van boven of onder raakt. Dit zou ook een goed moment zijn voor de handelaar om deel te nemen aan een trend.

Ten slotte is een belangrijk ding om op te letten bij het gebruik van de Kijun sen Envelope-indicator voor Meta Trader 4 wanneer de grootte van het kanaal erg klein wordt en dicht bij elkaar, waarbij beide kanalen in één richting wijzen. Dit is erg belangrijk omdat dit alleen gebeurt wanneer een grote beweging op het punt staat te gebeuren of momenteel gebeurt. Dit betekent dat zodra een handelaar die deze indicator gebruikt, zich realiseert dat beide banden dicht bij elkaar zijn en in een richting wijzen, hetzij omhoog of omlaag, dan moet de handelaar de moed hebben om dienovereenkomstig te kopen of te verkopen, aangezien het alleen gebeurt wanneer er een zeer sterke verhuizer gebeurt in prijs.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.