Kuskus Starlight-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Kuskus Starlight-indicator voor MT4
  2. Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de Kuskus Starlight-indicator voor MT4

De Kuskus Starlight-indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd op het Meta Trader 4-diagramplatform. De indicator is gebouwd voor handelaren die het kaartplatform gebruiken voor het actief nemen van handelsbeslissingen tijdens de handelsdag, voor het doen van al hun technische analyse van hun geselecteerde valutaparen en handelsactiva en voor het in kaart brengen van alle tijdframes van alle keuze van de handelaar in valutaparen of handelsactiva tijdens de handelsdag.

De Kuskus Starlight-indicator voor MT4 is gebouwd op basis van de prijs en de bereikindicator die ook op het handelsplatform werkt. Met behulp van de indicator is het voor een handelaar eenvoudig om precies te identificeren wat de algemene trendrichting is op welke kaart hij of zij de indicator ook tijdens de handelsdag aanbrengt.

Het is ook gemakkelijk voor de handelaar om te bepalen wanneer de markttrend zich in een andere richting heeft gekeerd. De handelaar die de indicator aan zijn of haar trading-grafiek heeft gekoppeld, zou veel andere handelsinzichten en voordelen van het gebruik van de indicator kunnen afleiden en enkele van deze handelsinzichten en -voordelen worden geschetst en hieronder uitgebreid besproken.

FREE Kuskus Starlight Indicator

Download the FREE Kuskus Starlight Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele van de grote voor- en nadelen van het gebruik van de Kuskus Starlight-indicator voor MT4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de Kuskus Starlight Indicator voor MT4 aan de handelaar die het gebruikt, is dat het de handelaar kan helpen direct te herkennen wat de algemene trendrichting is in welk tijdsbestek van welk valutapaar dan ook, of handelsactiva die de handelaar gebruikt. indicator aan.

Dit betekent dat de handelaar die de indicator tijdens de handelsdag aan zijn of haar trading chart heeft gekoppeld, in één oogopslag zou kunnen zien wat de algemene richting van een trend in die periode tijdens de handelsdag is.

De handelaar zou kunnen zien wat de trendrichting is, ongeacht wat het valutapaar of handelsactiva is waarvoor de handelaar de indicator gebruikt, omdat de indicator werkt op alle valutaparen en handelsactiva. In staat zijn om te identificeren wat de algemene richting van de huidige handelskaart van een handelaar is, is om vele redenen erg belangrijk voor de handelaar.

Een van die redenen waarom het voor de handelaar erg belangrijk is om te kunnen vaststellen wat de algemene trend richting het gebruik van de Kuskus Starlight Indicator voor MT4 is, is dat het hem of haar kan helpen zijn of haar winstgevendheid tijdens de handelsdag te vergroten. De handelaar zou zijn of haar kans op winstgevendheid kunnen vergroten als hij of zij alleen transacties in de richting van de algemene trend uitvoert.

Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn om het aantal winnende transacties te verhogen en hun aantal verliezende transacties te verminderen wanneer zij de Kuskus Starlight Indicator gebruiken voor MT4 om precies te identificeren wat de algemene richting van de trend in hun huidige tijdsbestek is.

De handelaar zou ook in staat zijn om hun verliesstransacties aanzienlijk te verminderen wanneer ze alleen transacties uitvoeren in deze algemene richting van de trend. Meestal zijn er in een trend verschillende golven die de trend naar boven halen. Sommige van deze golven zijn in de richting van de trend en de andere golven zijn in de tegenovergestelde richting van de trend. De golven in de richting van de trend zijn de golven die feitelijk het grootste deel van de trendbeweging vormen en meestal groter en langer zijn dan de andere golven.

Aan de andere kant, de golven in de tegenovergestelde richting van de trend zijn de retracementgolven of de winstgevende golven en bieden gewoonlijk een kans voor de handelaren die hebben deelgenomen aan de initiële golven van de trend om winstgevend een deel van hun winst op te nemen. tijdens de trend.

Onder deze twee verschillende soorten golven binnen een trend, zou de handelaar onmiddellijk vaststellen dat de golven die in dezelfde richting bewegen als de trend meestal groter zijn dan die golven die niet in dezelfde richting bewegen als de trend.

Als de handelaar dus handelt in de algemene trendrichting die de handelaar heeft geïdentificeerd met behulp van de Kuskus Starlight Indicator voor MT4, zou hij of zij statistisch in staat zijn om transacties te maken die meer kans maken om winst te maken, omdat deze golven in de richting van de richting waarin de markt zich sterk zal bewegen.

De Kuskus Starlight-indicator voor MT4 kan een handelaar eenvoudig helpen om te bepalen wat deze algemene trendrichting tijdens de handelsdag is. Dit is heel goed mogelijk omdat de Kuskus Starlight Indicator For MT4 gekleurde symbolen in de grafieken van de handelaar afdrukt om aan te geven aan de handelaar of de markt zich momenteel in een opwaartse trend of in een neerwaartse trend bevindt.

De handelaar zou weten of de markt in een opwaartse trend zit, omdat de indicator de groengekleurde symbolen boven de middenlijn in het subvenster van de indicator zou afdrukken. Deze groene symbolen symboliseren dan aan de handelaar dat hij of zij momenteel op een markt uptrend is en dat het beter is om kooporders te plaatsen omdat hij of zij de grootste kans heeft om winstgevend te zijn als hij of zij in de markt koopt in plaats van op dat moment te verkopen bepaald tijdstip.

Dit komt omdat, zoals de handelaar aangeeft door de indicator, de trend momenteel vertekend is in opwaartse richting. Aan de andere kant zou de handelaar onmiddellijk weten dat de trend momenteel in neerwaartse richting gaat wanneer hij de Kuskus Starlight-indicator voor MT4 gebruikt als hij of zij ziet dat de indicator momenteel roodgekleurde symbolen onder de middenlijn in de indicator afdrukt subwindow.

Dit zou voor de handelaar een algemene aanwijzing zijn dat de markt momenteel in neerwaartse richting gaat en dat de handelaar statistisch gezien waarschijnlijker is om winst te maken als hij of zij alleen transacties in de verkooprichting verricht. Op deze manier is het dan heel goed mogelijk voor de handelaar om winst te genereren tijdens een trend, aangezien de handelaar in de juiste richting van de trend zou handelen.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.