Level Trading Indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. Level Trading Indicator voor MT4
  2. Enkele van de belangrijkste voordelen en nadelen van het gebruik van de level trading indicator voor MT4

De Level Trading Indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd om de handelaar te helpen die actieve handelsbeslissingen neemt, zijn of haar technische analyse uitvoert en zijn of haar grafieken van de verschillende valutaparen en hun tijdschema's handelt met behulp van de Meta Trader 4 grafiekplatform.

De Level Trading Indicator voor MT4 kan een handelaar helpen om snel te leren hoe de markt werkt en om winstgevende handelsmogelijkheden te identificeren in overeenstemming met het marktgedrag dat de handelaar heeft geleerd.

De indicator zal de handelaar ook in staat stellen omkeringen en veel andere handelsinzichten in de handelsomgeving te herkennen. Op deze manier kan een handelaar gemakkelijk verbeteren in zijn handel. Sommige van deze handelsinzichten en ook de voor- of nadelen van het gebruik van de indicator worden hieronder uiteengezet en besproken.

FREE Level Trading Indicator

Download the FREE Level Trading Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele van de belangrijkste voordelen en nadelen van het gebruik van de level trading indicator voor MT4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de Level Trading Indicator voor MT4t voor de handelaar is dat het hem eenvoudig kan helpen om marktgedrag te leren door alleen maar te kijken naar de indicator en hoe deze inwerkt op de prijs tijdens de handelsdag.

Dit betekent dat de handelaar snel zou leren hoe de markt werkt in termen van de marktbeweging, hoe of wanneer ze worden gevormd en hoe de handelaar gemakkelijk van deze marktbewegingen kan profiteren. Gewoonlijk zou de handelaar, ongeacht de handelsstijl of handelstechniek van een handelaar, precies moeten hebben geleerd hoe de markt werkt als hij of zij een professional wil worden bij het lezen van wat de markt zegt en precies waar de markt bezig is met de tijdschema's de handelaar werkt met elke dag.

De indicator zou de handelaar duidelijk helpen te zien dat de markt zich op een specifieke manier beweegt in het creëren van hoogte- en dieptepunten. Over het algemeen, wanneer de markt naar een bepaalde richting wil bewegen, creëert hij vaak een reeks van 3 zetten die in die bepaalde richting zijn gericht.

Dit betekent dat elke markt, ongeacht de trading-tijdsbestekken of het valutapaar, een reeks van drie verschillende zetten in een bepaalde richting zou genereren die het wil verplaatsen. Dit zou dan de handelaar helpen voordeel te halen uit het derde deel van de zet als hij of ze wil deel uitmaken van die bepaalde prijsbeweging. De 3 zetten in elke richting bestaan meestal uit twee verschillende zetten in de richting die de markt wil verplaatsen en 1 bewegen in de tegenovergestelde richting van die van de prijsbeweging.

Deze ene tegenovergestelde richting is meestal een retracement of pullback waarbij traders winst kunnen maken op de trend of de initiële koersbeweging. Als een handelaar dus de eerste en tweede delen van de zet kan herkennen, wordt het voor de handelaar gemakkelijk om voorbereid te zijn op het derde deel van de prijsbeweging, zelfs voordat dit gebeurt in een tijdsbestek waar de handelaar de markten naar uitkijkt.

Op deze manier kan de handelaar zich dan gemakkelijk van tevoren voorbereiden, aangezien hij of zij niet hoeft te raden naar welke richting de prijs vertrekt, omdat de prijs meestal de richting aangeeft waarnaar het naar de hitlijsten van de handelaar gaat. De beweging in deze richting waar de prijs naartoe gaat, is meestal veel belangrijker in termen van grootte dan de beweging in de tegenovergestelde richting.

De Level Trading Indicator voor MT4 zal de handelaar helpen dit prijsgedrag te identificeren in welk tijdsbestek hij of zij ook kijkt door een andere kleur te gebruiken voor de nieuwe high of low die de eerste etappe of het eerste deel van elke nieuwe zet in een bepaalde richting aangeeft. richting in de prijs. De handelaar die de Level Trading Indicator voor MT4 gebruikt, zal dan in staat zijn om dergelijke nieuwe bewegingen in de prijs te exploiteren wanneer ze verschijnen. Het begrijpen van dit marktgedrag zal de handelaar vervolgens in staat stellen de marktbewegingen van tevoren te begrijpen en te voorzien voordat deze zich voordoen.

Een ander heel belangrijk voordeel van het gebruik van de Level Trading Indicator voor MT4 is dat het een handelaar kan helpen bij het spotten en profiteren van winstgevende boekingen wanneer deze in de prijs verschijnen. Dit betekent dat de handelaar in staat zou zijn om deze winstgevende toegangsmogelijkheden te identificeren wanneer deze zich voordoen en zou kunnen profiteren van hen, aangezien hij of zij voldoende tijd zou hebben om zich voor te bereiden op de koersbewegingen lang voordat ze verschijnen.

Op een grafiek van een handelaar bijvoorbeeld, maakt de markt plotseling een scherpe koersbeweging in de opwaartse richting en ook kan de handelaar deze prijsbeweging identificeren met behulp van de indicator, omdat er een rood gekleurd symbool is gecreëerd door de indicator onder de prijsbeweging. De markt begint dan onmiddellijk terug te keren na de prijsbeweging en de retracement zorgt ervoor dat de indicator een blauw gekleurd symbool boven de prijs afdrukt om aan te geven dat het eerste deel van de zet momenteel voltooid is.

Zodra de handelaar dit nieuwe blauwe symbool ziet, weet hij of zij onmiddellijk dat de prijs in retracement is gegaan en begint hij vervolgens te komen voor de volgende prijsbeweging, aangezien retracement niet langer kan zijn dan de initiële koersbeweging in de richting waarin de handelaar zich bevindt kijken naar de instelling om geldig te zijn. Zodra de handelaar de tweede beenvorm kan herkennen, moet hij of zij geduldig zijn en wachten tot de derde etappe begint te vormen voordat hij of zij kan deelnemen aan de prijsbeweging.

De richting van de derde prijsbeweging moet in dezelfde richting liggen als de eerste prijsbeweging en de handelaar weet meestal wanneer de tijd rijp is om een transactie in te voeren voor de volgende prijsbeweging wanneer de tweede zet voltooid is en de indicator een nieuwe zet plaatst. rood symbool onder de prijs laag in dit voorbeeld. Zodra de handelaar het nieuwe rode bord ziet onder het dieptepunt dat de prijs heeft gecreëerd, kan hij of zij het valutapaar kopen en zijn of haar stop-loss onder die laag plaatsen, gecreëerd door de prijs.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.