Niveausindicator voor Meta Trader 4Table Of Contents:

  1. Niveausindicator voor Meta Trader 4
  2. Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de niveausindicator voor Meta Trader 4

De niveaus-indicator voor Meta Trader 4 is een indicator die is gebouwd op het kaartplatform van Meta Trader 4. Dit helpt de handelaar om precies te begrijpen hoe de markt werkt door te benadrukken dat de markten op niveaus bewegen, waardoor traders deze niveaus kunnen herkennen en creëren. een visueel object om handelaren te helpen de belangrijkste niveaus in alle tijdframes van de grafiek te zien. Dit is een zeer belangrijk maar zeer ondergewaardeerd en vaak verkeerd begrepen feit in de handelssector, hoewel het vrijwel algemeen bekend is bij de professionals. Er zijn verschillende voordelen die een handelaar kan halen uit het gebruik van de niveausindicator voor Meta Trader 4 en enkele van deze voordelen zijn hieronder beschreven.

FREE Levels Indicator

Download the FREE Levels Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele voor- en nadelen van het gebruik van de niveausindicator voor Meta Trader 4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de niveausindicator voor Meta Trader 4 is dat het, omdat het gebaseerd is op prijsactie, traders kan helpen om de prijsgebieden te vinden waar de belangrijkste omkeringen waarschijnlijk zullen optreden, net zoals de waarde gebied voor de prijs. Dit betekent dat een handelaar die deze indicator gebruikt, het veel gemakkelijker zal vinden om de meest significante en meest waarschijnlijke plekken te spotten waar prijsactie waarschijnlijk gedurende meerdere handelsdagen meerdere keren zal worden omgekeerd.

Handelaren kunnen dan profiteren van deze niveaus en vooruit plannen wanneer de prijs dichtbij genoeg komt om in de toekomst met deze niveaus te communiceren. Los van het helpen van een handelaar om deze belangrijke niveaus op te sporen, kan de indicator traders helpen om ook vooruit te plannen wat erg belangrijk is als het gaat om handel.

Veel handelaren waarderen niet ten volle het belang van pre-planning transacties voordat ze op de markten plaatsvinden. Veel handelaren weten het zelfs, maar kiezen er toch voor om het te negeren. De waarheid is nog steeds dat hoe eerder een handelaar leert om handel op de markt voor te bereiden, des te beter voorbereid is dat handelaar daadwerkelijk zal zijn wanneer het tijd is om de transactie aan te gaan.

Vandaar dat elke handelaar er een prioriteit van moet maken om ervoor te zorgen dat ze altijd hun transacties voorbereiden en dit kan eenvoudig worden gedaan met behulp van de niveausindicator voor Meta Trader 4. De pre-planning van deze transacties zal dan worden gedaan rond deze belangrijkste niveaus in de markt. Tegen de tijd dat de handelaar leert hoe hij zijn of haar transacties vooraf kan plannen, wordt dit van nature een onderdeel van de handelaar.

Nadat de handelaar de niveausindicator voor Meta Trader 4 een tijdje heeft gebruikt, helpt het de handelaar om te leren welke prijsactie echt in de handel is en hoe het echt werkt. Dit betekent dat de handelaar inzichten zou kunnen krijgen in de onderliggende factoren die de prijs bewegen, het feit dat de prijs zichzelf construeert door niveaus te creëren en deze vervolgens te overtreden en hoe de prijs echt rond niveaus werkt. Vandaar dat de handelaar vervolgens kan doorgaan met het toepassen van de kennis die hij heeft opgedaan voor zijn handelsactiviteiten om betere resultaten te bereiken.

Een handelaar die de indicator gebruikt, heeft bijvoorbeeld dagelijks één tot twee belangrijke niveaus op zijn handelstabel, ongeacht welk valutapaar of handelsactiva de handelaar ruilt en ook ongeacht het tijdsbestek waarmee de handelaar kiest om mee te werken. De handelaar zou dan observeren om precies te zien wat de prijs zou doen als hij deze niveaus tijdens de handelsdag nadert.

Er zijn meestal niet zo veel dingen die de prijs zou kunnen of moeten doen rond deze niveaus, maar het belangrijkste probleem is de willekeurigheid waarmee het die dingen doet die het rond deze niveaus zou kunnen doen. Sommige van de mogelijke dingen die de prijs zou kunnen doen rond deze niveaus zijn dat de prijs zou kunnen besluiten een niveau na te streven en vrijwel onmiddellijk om te keren, de prijs zou ook een niveau kunnen bereiken, doen alsof ze de andere kant breken en toch terugkeren naar de vorige richting. Ik denk dat het het beste is om beide genoemde gevallen te behouden als tijden waarin de prijs een bepaald gebied dat een niveau vormt, test en vervolgens terugkeert naar de oorspronkelijke richting.

Het andere scenario zou zijn wanneer de prijs beslist om een niveau te breken naar de andere kant en verder te gaan in de nieuwe uitbreekrichting. Daarom kan de prijs een vlak gebied doorbreken en dan zeer tijdelijk achteruitrijden, alleen om het niveau vanaf de andere kant opnieuw te testen voordat het vervolgens in de nieuwe uitbreekrichting verder gaat of de prijs kan gewoon in een nieuwe richting uitbreken en niet eens stoppen voor een seconde test het niveau opnieuw of iets en blijf in beweging totdat het de geplande bestemming heeft bereikt.

Deze 2 scenario's en 4 waarschijnlijke gedragingen zijn welke prijs de hele handelsdag lang in willekeurige bestellingen wordt herhaald. Dus als een handelaar de Niveausindicator voor Meta Trader 4 een tijdje gebruikt, zal hij of zij onmiddellijk eraan wennen deze dingen te zien en er vervolgens volledig van te profiteren zodra ze zich voordoen.

Dit helpt de handelaar om de markten te begrijpen en te beginnen denken als een professionele handelaar, aangezien niet elk gebied in de hitparades is afgebakend en daarom moet de handelaar geduldig zijn voor de prijs om deze niveaus te bereiken en om hen heen te reageren voordat hij of ze doet iets als het plaatsen van bestellingen op de markt. Dit zal de handelaar ook leren om gedisciplineerd te blijven en zich te committeren aan een bepaalde taak.

De Niveausindicator voor Meta Trader 4 is zeer betrouwbaar over de tijdframes en de handelaar zou kunnen observeren zodra hij of zij die begint te gebruiken, ongeacht de hoogte van het nivo waarop de handelaar overschakelt, en ongeacht het tijdskader waarin de handelaar overschakelt. zou de Handelaar grotendeels goed doen om te zoeken naar welk tijdsbestek ze dan het meest comfortabel zijn om mee te werken en vervolgens deze transacties op dat exacte tijdsbestek plaatsen. Over het algemeen kan het gebruik van de indicator een handelaar echt een stuk beter maken dan hij of zij was voordat hij of zij het begon te gebruiken.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.