De MAC Fibo-indicator voor MT4Table Of Contents:

  1. De MAC Fibo-indicator voor MT4
  2. Enkele belangrijke voordelen van het gebruik van de MAC Fibo-indicator voor MT4

De MAC Fibo-indicator voor MT4 is een indicator die is gebouwd voor de dagelijkse handelaar die het diagramplatform Meta Trader 4 gebruikt. Het is gebaseerd op de Moving Average-indicator en het Fibonacci-principe. Deze indicator combineert zowel dit principe en strategie samen om op basis van deze principes een vereenvoudigde signaalaanbieder te creëren.

De indicator helpt de handelaar om marktperioden te identificeren waar de prijs in een bepaalde richting trending is. Zodra een handelaar deze perioden in de markten kan identificeren, kan hij of zij transacties in de richting van deze trends vormen. De handelaar kan veel marktinzichten afleiden uit het gebruik van de indicator. Sommige van deze inzichten worden beschreven en hieronder vermeld.

FREE MAC Fibo indicato Indicator

Download the FREE MAC Fibo indicato Indicator for MT4.

To receive my email 100% sure: 
Put my email on your whitelist!

 

Partially Automated Trading Besides Your Day Job

Alerts In Real-Time When Divergences Occur

 

Enkele belangrijke voordelen van het gebruik van de MAC Fibo-indicator voor MT4

Een van de eerste grote voordelen van het gebruik van de MAC Fibo-indicator voor MT4 is dat het een handelaar kan helpen bij het ontdekken van nieuwe trends terwijl deze zich ontwikkelen. De handelaar kan nieuwe trends herkennen met behulp van deze indicator omdat de indicator de gemiddelde koersbewegingen berekent met behulp van de indicator voor het voortschrijdend gemiddelde en deze berekening vervolgens gebruikt om wiskundig te bepalen wanneer een nieuwe zet zich op de markt ontwikkelt.

Zodra de nieuwe beweging zich op de markt begint te ontwikkelen, waarschuwt de indicator de handelaar vervolgens door signaallijnen op het diagram van de handelaar te plaatsen.

Deze signaallijnen dienen om de handelaar te vertellen dat een nieuwe beweging momenteel begint in de specifieke valuta waaraan een handelaar momenteel werkt. Op deze manier kan de indicator de handelaar helpen door te helpen de manier te verbeteren waarop hij actief de markten analyseert, aangezien deze hem of haar zullen vertellen zodra een nieuwe transactie begint.

Een ander zeer belangrijk voordeel van het gebruik van de MAC Fibo-indicator voor MT4 is dat het een handelaar kan helpen om een intrede in een trend snel te herkennen. Dit is erg belangrijk voor een handelaar tijdens een handelsdag, omdat hij of zij een trend moet signaleren om ervoor te zorgen dat hij of zij tijdens de handelsdag winst kan maken en ook, zonder transacties, kan de handelaar niet doorgaan zijn of haar handelsactiviteiten.

Dit is belangrijk, omdat de handelaar zich dan pas hoeft te concentreren op het invoeren van de transacties zodra deze verschijnen, in plaats van helemaal op zoek te gaan naar handelssignalen of de markten zelf probeert te analyseren.

Dit zal helpen om de handelaar georganiseerd te houden en hem of haar te helpen niet afgeleid te raken of dat zijn gedachten afdwalen tijdens de handelsdag, elke handelsdag. De indicator geeft de handelaar trading signalen door het afdrukken van regels van verschillende kleuren in de grafieken van de handelaar. Deze regels zijn ofwel rood gekleurd om aan te geven dat de handelaar zou moeten verkopen of blauw gekleurd om aan te geven dat de handelaar zou moeten kopen.

De handelaar kan deze signalen gemakkelijk op zijn of haar trading charts herkennen omdat ze gemakkelijk te vinden zijn en wanneer hij of zij dat doet, kan hij ze gebruiken om transacties te verrichten in de richting waar ze op dit moment naar verwijzen. Dit zal de handelaar helpen om zijn transacties altijd op de juiste manier uit te lijnen in overeenstemming met hun trendrichting.

Ook kan een handelaar die de MAC Fibo-indicator voor MT4 gebruikt, de indicator gebruiken om periodes van trend-voortzetting in de markten te identificeren. Deze perioden van trend-voortzetting zijn die periodes waarin de prijs op een bepaald valutapaar sterk in een bepaalde richting is gestegen en vervolgens kort stopt voordat hij weer in dezelfde richting vertrekt.

Zodra de prijs van start gaat in dezelfde richting als voorheen, wordt de trend voortgezet en kan de handelaar hiervan profiteren door deel te nemen aan de handel in de oorspronkelijke richting waarin de prijs evolueerde.

Deze initiële richting dient als aanwijzer of als relais voor de handelaar om hem of haar te laten zien wat de initiële richting in de markten is geweest en wat de nieuwe marktrichting waarschijnlijk zal zijn om wat winst uit de markten te halen. De handelaar kan dit inzicht vervolgens gebruiken in termen van marktgerichtheid om zijn of haar transacties op een creatieve manier op elkaar af te stemmen en ervoor te zorgen dat hij of zij niet in strijd met deze richting gaat.

Ook zou de handelaar die de MAC Fibo-indicator voor MT4 gebruikt, ook een bepaald marktpatroon opmerken dat vaak voorkomt bij de meeste trends die deze indicator detecteert. Deze trend is dat het grootste deel van de tijd, de totale lengte van de vorige marktbeweging meestal ook dezelfde duur van de volgende marktbeweging is, als de markt besluit om in de vorige richting verder te gaan of een trendcontinuerscenario af te drukken.

Dit betekent dat een handelaar heel gemakkelijk kan profiteren van de trend-voortzettingshandel door de lengte van de vorige marktbeweging te meten vanaf het punt waarop het begon tot het punt waarop het eindigde. De begin- en of eindpunten kunnen de hoogste hoogte of de laagste dieptepunten zijn die de markt heeft gemaakt tijdens de trend die de handelaar waarneemt.

Zodra de handelaar de markten volledig heeft geanalyseerd en heeft gekregen wat de grootte van de laatste zet was, kan hij of zij dan doorgaan met het projecteren van diezelfde hoeveelheid marktbeweging naar zijn of haar kaarten als doelwit voor de huidige voortzetting van de markt aangezien de de markt maakt meestal tijdens de handelsdag soortgelijke bewegingen zoals deze. Deze bewegingen zijn vergelijkbaar omdat de markten in gematigde bewegingen bewegen en niet zo willekeurig als de meeste handelaren zouden willen geloven.

Ten slotte moet een handelaar hun risicobeheer in de markt beschouwen en zich realiseren dat er geen betekenisvolle prestaties of prestaties kunnen worden bereikt, tenzij een handelaar leert hoe hij zijn risico's op de markten naar behoren kan beheren.

Dit betekent dat de handelaar zou moeten leren om een exact bedrag in dollars of percentages aan hun transacties toe te voegen, zodat elke transactie op de markt een relatieve kostenpost voor de handelaar heeft en deze kosten niet overtreft, ongeacht wat er op de markten gebeurt.

 

About Me

I'm Mike Semlitsch the owner of PerfectTrendSystem.com. My trading career started in 2007. Since 2013 I have helped thousands of traders to take their trading to the next level. Many of them are now constantly profitable traders. 

The following performance was achieved by me while trading live in front of hundreds of my clients:

Connect With Me:  

Results From 5 Months!
This service starts soon! Be the first who get's notified when it begins!

This FREE Indicator Can Transform
Your Trading!

FREE Indicator + Telegram Group


Request the Ultimate Double Top/Bottom Indicator which is used by 10,000+ traders.